Blogs

Careerspecial: Onbekende parels in het vastgoed

In eerdere blogs schreven wij over het CV, de motivatiebrief en solliciteren. Dit zijn natuurlijk hele belangrijke factoren binnen het sollicitatieproces, maar een bij jou passend bedrijf vinden is minstens zo belangrijk. Vaak wordt als eerste gedacht aan de grote, bekende bedrijven. Er zijn echter veel meer mogelijkheden als je een startersfunctie zoekt binnen het vastgoed! Lees er alles over in deze blog.

Interview Jaap Wierema (Mentorprogramma)

In het mentorprogramma worden studenten aan gedreven vastgoedprofessionals gekoppeld die hen een jaar lang begeleidt en coacht. Jaap Wierema is één van de vier partners van Dev_real estate en is tevens een van de professionals in het programma. Wij hebben hem ondervraagd over zijn carrière en zijn ervaring met het mentorprogramma. Lees het gehele interview hier!

Sterk solliciteren! Tips voor in je sollicitatiegesprek

In een eerdere blog schreven we over het CV en de motivatiebrief. Uiteindelijk is het natuurlijk de bedoeling dat deze leiden tot een gesprek. Ook hier valt veel over te zeggen. Daarom verzorgde Nicolette Speerstra van EDGE op voor onze talenten een sollicitatie- & onderhandelingstraining. Voor diegenen die het hebben gemist zetten wij de belangrijkste tips nog eens op een rijtje. Lees meer.

Val op bij je nieuwe baas! CV & motivatiebrief tips

Op zoek naar een nieuwe baan? Zorg er dan voor dat je CV en motivatiebrief piekfijn in orde zijn! Een recruiter ziet soms wel honderden CV’s voorbij komen voor één sollicitatie en dus moet jouw CV binnen enkele seconden de aandacht kunnen trekken. Benieuwd hoe je dat voor elkaar krijgt? Lees het in deze blog!

Interview – Fokko Dekker

Fokko Dekker is werkzaam bij Relatiemanager bij ING Real Estate Finance. Hij is al sinds enkele jaren mentor bij het FRESH Mentorprogramma en deelt daarbij zijn kennis en ervaringen aan enthousiaste studenten. Wij interviewden hem over zijn functie en het mentorprogramma! Lees meer.

Vastgoedstudies in Nederland

Waar zijn FRESH’ers zoal aangesloten? Wij hebben een overzicht samengesteld van alle opleidingsmogelijkheden voor (aankomend) studenten die interesse hebben in het vastgoed. Benieuwd waar je allemaal terecht kan? Neem eens een kijkje in deze blog!

Werkstudentschap in het vastgoed

Misschien ken je het wel: Terwijl de agenda uitpuilt van alle studie deadlines, speelt er zo veel meer in jouw leven! Zo moet er brood op de plank komen, wil je al je vriendschappen onderhouden en leuke activiteiten ondernemen. Zou je naast je studie graag alvast aan de slag willen? Lees meer over een werkstudentschap in het vastgoed in deze blog!

Nieuws

Terugblik PROVADA

Vorige week vond de PROVADA weer plaats, en uiteraard was FRESH students ook aanwezig. Een groep van twintig studenten werd op donderdag 13 juni verwelkomd bij CBRE Investment Management voor...

20 juni 2024

Terugblik inhousedag EDGE Technologies 

Op vrijdag 7 juni organiseerde EDGE Technologies een inhousedag voor FRESH Students. De dag stond in het teken van interactie en kennisdeling. Het was een mooie kans om een kijkje...

12 juni 2024

Terugblik FRESH Open Padeltoernooi

Op donderdag 25 april werd het FRESH Open padeltoernooi gehouden, een sportief evenement waar zowel deelnemers van bedrijven als FRESHers aan deelnamen. Na een korte introductie van de deelnemende bedrijven...

2 mei 2024