Terugblik FRESH career event

Het FRESH Career Event 2024, gehouden in Hotel Arena in Amsterdam, was een leuke dag waarbij interactie en toekomstvisies binnen de vastgoedsector centraal stonden, specifiek gericht op de carrièremogelijkheden voor FRESHers. De dag ging van start met een openingspraatje door Jacques Craenen, eigenaar van Escalier. Hij gaf tips over carrieremogelijkheden binnen de vastgoedsector. Hierna volgende presenaties van de deelnemende bedrijven: Orange Capital Partners, Patrizia, Deloitte, Rockfield, en Capital Value. Deze bedrijven boden inzicht in hun geschiedenis, lopende projecten, en toekomstplannen, waardoor de FRESHers een helder beeld kregen van wat elke organisatie te bieden heeft. 

De presentaties werden gevolgd door een koffiepauze, die diende als een goed moment om met alle deelnemers te praten. Tijdens deze pauze was er volop gelegenheid om te spreken met zowel de vertegenwoordigers van de bedrijven als medestudenten.  

Na deze onderbreking werd het programma voortgezet met een soort ‘speeddate’-sessie. In deze sessie werden FRESHers en bedrijven in kleinere groepjes ingedeeld om actuele stellingen te bespreken. Dit interactieve format leidde tot levendige discussies en bood alle deelnemers de kans om kennis te maken met de visies van de bedrijven ten aanzien van actuele uitdagingen in de vastgoedmarkt. Het was een mooie ervaring die niet alleen inzicht bood, maar ook beeld gaf over mogelijke toekomstige carrièrepaden. 

De afsluiting van het evenement was een netwerkborrel, een goede gelegenheid waarbij deelnemers de dag konden nabespreken en hun netwerk konden uitbreiden.  

Al met al bood het FRESH Career Event 2024 een mooie mix van kennis, interactie en netwerkmogelijkheden, waardoor elke FRESHer zich kon oriënteren op de carrièremogelijkheden binnen de vastgoedsector.

Nieuws

Stage- of afstudeeropdracht bij het Kadaster

Benieuwd hoe een stage- of afstudeeropdracht eruit ziet bij het Kadaster? Doe onderzoek naar winkelleegstand, herinrichting van stedelijke gebieden of ruilverkaveling. Maak tijdens je stage gebruik van de schat aan...

23 mei 2024

Terugblik FRESH Open Padeltoernooi

Op donderdag 25 april werd het FRESH Open padeltoernooi gehouden, een sportief evenement waar zowel deelnemers van bedrijven als FRESHers aan deelnamen. Na een korte introductie van de deelnemende bedrijven...

2 mei 2024

Kick-off FRESH Mentorprogramma

De Kickoff van het FRESH Students Mentorprogramma, gehouden op donderdagavond 28 maart bij House of Watt in Amsterdam, was een goede start van nieuwe relaties binnen het mentorprogramma. Bij de...

11 april 2024