Commissies

Binnen FRESH Professionals zijn er jaarlijks meerdere commissies actief. De actieve professionals in deze commissies maken het mogelijk dat jij kunt deelnemen aan evenementen zoals kennisevents, buildingtours, studiereizen en borrels. Juist door de inzet van deze commissies is FRESH Professionals uitgegroeid tot hét netwerk voor academische vastgoedprofessionals. Vandaar dat wij altijd op zoek zijn naar enthousiaste professionals die een bijdrage willen leveren aan het succes van FRESH Professionals.

Wil jij ook bijdragen aan de events van FRESH Professionals? Stuur dan een e-mail naar activities@freshprofessionals.nl

Borrelcommissie

De borrelcommissie organiseert jaarlijks verschillende borrels voor FRESH Professionals. Dit zijn de volgende borrels:

  • Nieuwjaarsborrel
  • Lenteborrel
  • Summerdrinks
  • Herfstborrel
  • Kerstborrel
  • Bootborrel

In 2024 wordt de borrelcommissie opgepakt door: Niels Scholtes, Lotte Heer, Lars Groenewold, Rutger von Ilsemann en Ron Haerkens vanuit het FRESH bestuur 2024.

Bedrijvencommissie

De bedrijvencommissie is in 2022 opgericht om actief contact op te pakken met de vaste FRESH Professionals sponsoren. Naast acquisitie en relatiemanagement wordt ook de carrière monitor opgepakt door deze commissie. De Carrière monitor is een jaarlijks door FRESH Professionals gehouden enquête. Daarbij wordt inzicht verkregen in de arbeidsvoorwaarden die voor de Professionals op dit moment gangbaar zijn. Met de Carrière monitor geeft FRESH professionals inzicht in de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van de jonge academische vastgoedprofessionals binnen hun specifieke beroepsdiscipline. In overleg met de sponsor wordt ook ieder jaar een thema gekoppeld aan de Carrière monitor, waardoor de output ieder jaar weer vernieuwende inzichten biedt.

In 2024 wordt de bedrijvencommissie opgepakt door: Willem van Laarhoven, Lars van Rooijen, Mark Heijmans, Yngwie Romijn, Harmen Westera en Antonie Elbers vanuit het FRESH bestuur 2024.

Sportcommissie

De sportcommissie is in 2023 in het leven geroepen om alle sportieve FRESH Professionals evenementen gedurende het jaar te organiseren. Hieronder valt het padeltoernooi, golftoernooi, zeilregatta en een sportief goed doel evenement.

  • Goltoernooi (& clinic): FRESH Professionals organiseert jaarlijks een golftoernooi voor de Professionals met een GVB. Voor de Professionals met interesse in golf, of die nieuwsgierig zijn om eens kennis te maken met de golfsport, wordt er een clinic georganiseerd onder begeleiding van een golf professional. Dit event wordt uiteraard afgesloten met een gezellige barbeque en borrel.
  • Zeilregatta: De FRESH Professionals zeilregatta is inmiddels een zeer bekend en terugkerend evenement dat is uitgegroeid tot het sportieve netwerkevenement voor vastgoedprofessionals in Nederland. Gedurende de regatta strijden vastgoedprofessionals in teamverband om de felbegeerde zeilregatta trofee. De zeilregatta wordt traditioneel afgesloten met een gezellige barbecue en borrel.
  • Padeltoernooi: Aangezien padellen steeds populairder wordt en ook een zeer toegankelijke sport voor iedereen is, staat deze activiteit sinds 2022 op de jaarlijkse FRESH Professionals agenda.
  • Goed doel evenement: Komend jaar zal dit evenement voor het eerst georganiseerd worden hoogstwaarschijnlijk in de vorm van een rally, hockeytoernooi of wielrenwedstrijd.

In 2024 wordt de sportcommissie opgepakt door: Zajko Skobalj, Jules Grouwels, Laura van der Sluys, Lilianne Tombe en Tom Stalman vanuit het FRESH bestuur 2024.

Inhoudelijke commissie

De inhoudelijke commissie is opgezet om alle inhoudelijke evenementen gedurende het jaar te organiseren. Hieronder vallen alle ASRE colleges, de breakfast seminars en het jaarlijks terugkerende Vastgoedsymposium.

Vastgoedsymposium: Het vastgoedsymposium is een van de grootste FRESH Professionals events van het jaar. Hier wordt jaarlijks een thema aan gekoppeld dat actueel is en waar gerenommeerde sprekers hun visie komen delen. Dit is het event waar je als Professional bij wilt zijn!

In 2024 wordt deze commissie opgepakt door: Pieter Stam, Johan Kok, Floor Beeren, Lynn Kouwenhouwven, Adiëlla Boot en Anne Herklots vanuit het FRESH bestuur 2024.

F5+/10+ commissie

De F5+10+ commissie is in het leven geroepen om evenementen te organiseren voor de FRESH’ers onder ons die al wat langer werkzaam zijn in het vastgoed. We onderscheiden twee categorieën: 5+ (langer dan 5 jaar werkzaam) en 10+ (langer dan 10 jaar werkzaam). Vorig jaar zijn er speciale diners voor de verschillende categorieën georganiseerd, maar ook de 5+ City Trip naar Lissabon, de 10+ Kookworkshop bij Ron Blaauw en de 5+ wijnproeverij bij de Amsteltuin.

In 2024 wordt deze commissie opgepakt door: Michel Mijlof, Dagmar Bokkinga, Tom Verbaken, Jasper van de Koevering, Barzien Khoshbakht en Wouter Pullens vanuit het FRESH bestuur 2024.

Nieuws

Terugblik: Primevest / Career Monitor borrel

Tijdens de FRESH borrel bij Brouwerij Troost van afgelopen week hebben wij enkele FRESH’ers extra vrolijk het Hemelvaartweekend ingestuurd. Het was namelijk tijd om de uitkomsten van de FRESH Career Monitor 2024...

22 mei 2024

Vier vragen aan Daan van der Hoeven | Envalue

 Kun je je zelf kort voorstellen? Ik ben Daan, momenteel werkzaam als Team Lead van het Data & Analytics team bij Envalue. Met een achtergrond in bedrijfskunde, vastgoed en een...

22 mei 2024

Vier vragen aan Anouk de Brabander | Houthoff

Kun je je zelf kort voorstellen? Mijn naam is Anouk de Brabander en ik werk nu zo’n 5,5 jaar als advocate op devastgoedpraktijk bij Houthoff in Amsterdam. Mijn werkzaamheden bestaan...

14 mei 2024