Commissies

Binnen FRESH Professionals zijn er jaarlijks meerdere commissies actief. De actieve professionals in deze commissies maken het mogelijk dat jij kunt deelnemen aan evenementen zoals kennisevents, buildingtours, studiereizen en borrels. Juist door de inzet van deze commissies is FRESH Professionals uitgegroeid tot hét netwerk voor academische vastgoedprofessionals. Vandaar dat wij altijd op zoek zijn naar enthousiaste professionals die een bijdrage willen leveren aan het succes van FRESH Professionals.

Wil jij ook bijdragen aan de events van FRESH Professionals? Stuur dan een e-mail naar activities@freshprofessionals.nl

Borrelcommissie

De borrelcommissie organiseert jaarlijks verschillende borrels voor FRESH Professionals. Dit zijn de volgende borrels:

  • Nieuwjaarsborrel
  • Lenteborrel
  • Summerdrinks
  • Herfstborrel
  • Kerstborrel

Carrièremonitor / Diès borrel

De Carrièremonitor is een jaarlijks door FRESH Professionals gehouden enquête. Daarbij wordt inzicht verkregen in de arbeidsvoorwaarden die voor de Professionals op dit moment gangbaar zijn. De Carrièremonitor wordt samengesteld door de Carrièremonitor / Diès commissie. Met de carrière monitor geeft FRESH professionals inzicht in de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van de jonge academische vastgoedprofessionals binnen hun specifieke beroepsdiscipline. In overleg met de sponsor wordt ook ieder jaar een thema gekoppeld aan de Carrièremonitor, waardoor de output ieder jaar weer vernieuwende inzichten biedt.

De Diès Natalis borrel luidt ieder jaar een nieuw levensjaar van FRESH in. De Diès Natalis borrel vindt aansluitend aan de Carrièremonitor plaats.

Studiereiscommissie

Een van de hoogtepunten van FRESH Professionals is de jaarlijkse studiereis. De studiereiscommissie wordt traditioneel opgestart aan het begin van het nieuwe bestuursjaar (in september). De studiereiscommissie draagt zorg voor de organisatie en locatiekeuze van de studiereis. De commissie wisselt jaarlijks van samenstelling en bestaat uit vier professionals en een bestuurslid. De studiereis vindt doorgaans plaats in april.

Golftoernooi / Golfclinic

FRESH Professionals organiseert jaarlijks een golftoernooi voor de Professionals met een GVB. Voor de Professionals met interesse in golf, of die nieuwsgierig zijn om eens kennis te maken met de golfsport, wordt er een clinic georganiseerd onder begeleiding van een golf professional. Dit event wordt uiteraard afgesloten met een gezellige barbeque en borrel.

Zeilregatta

De FRESH Professionals zeilregatta is inmiddels een zeer bekend en terugkerend evenement dat is uitgegroeid tot het sportieve netwerkevenement voor vastgoedprofessionals in Nederland. Gedurende de regatta strijden vastgoedprofessionals in teamverband om de felbegeerde zeilregatta trofee. De zeilregatta wordt traditioneel afgesloten met een gezellige barbecue en borrel.

Vastgoedsymposium

Het vastgoedsymposium is een van de grootste FRESH Professionals events van het jaar. Hier wordt jaarlijks een thema aan gekoppeld dat actueel is en waar gerenommeerde sprekers hun visie komen delen. Dit is het event waar je als Professional bij wilt zijn!

Nieuws

FRESH Professionals trip Toronto 2020 – Save the date

Het jaar is nog niet eens voorbij, maar wij zijn al druk bezig met het organiseren van de FRESH Professionals Trip 2020. De reis zal dit keer gaan naar Toronto,...

12 november 2019

FRESH Professionals Commissies

Binnen FRESH Professionals zijn er jaarlijks meerdere commissies actief. De actieve professionals in deze commissies maken het mogelijk dat jij kunt deelnemen aan evenementen zoals kennisevents, buildingtours, studiereizen en borrels....

12 september 2019

FRESH Professionals Bestuur 2019 – 2020

Tijdens de summerdrinks zijn de bestuursleden voor het jaar 2019-2020 bekend gemaakt en hebben we de uittredende bestuursleden bedankt voor hun inzet de afgelopen 2 jaar. Het FRESH Professionals bestuur 2019-2020 bestaat...

12 september 2019