Commissies

Binnen FRESH Professionals zijn er jaarlijks meerdere commissies actief. De actieve professionals in deze commissies maken het mogelijk dat jij kunt deelnemen aan evenementen zoals kennisevents, buildingtours, studiereizen en borrels. Juist door de inzet van deze commissies is FRESH Professionals uitgegroeid tot hét netwerk voor academische vastgoedprofessionals. Vandaar dat wij altijd op zoek zijn naar enthousiaste professionals die een bijdrage willen leveren aan het succes van FRESH Professionals.

Wil jij ook bijdragen aan de events van FRESH Professionals? Stuur dan een e-mail naar activities@freshprofessionals.nl

Borrelcommissie

De borrelcommissie organiseert jaarlijks verschillende borrels voor FRESH Professionals. Dit zijn de volgende borrels:

  • Nieuwjaarsborrel
  • Lenteborrel
  • Summerdrinks
  • Herfstborrel
  • Kerstborrel
  • Bootborrel

In 2023 wordt de borrelcommissie opgepakt door: Denya van Disseldorp, Otto Krans, Zajko Skobalj en Maaike Grosfeld vanuit het FRESH bestuur 2023.

Bedrijvencommissie

De bedrijvencommissie is in 2022 opgericht om actief contact op te pakken met de vaste FRESH Professionals sponsoren. Naast acquisitie en relatiemanagement wordt ook de carrière monitor opgepakt door deze commissie. De Carrière monitor is een jaarlijks door FRESH Professionals gehouden enquête. Daarbij wordt inzicht verkregen in de arbeidsvoorwaarden die voor de Professionals op dit moment gangbaar zijn. Met de Carrière monitor geeft FRESH professionals inzicht in de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van de jonge academische vastgoedprofessionals binnen hun specifieke beroepsdiscipline. In overleg met de sponsor wordt ook ieder jaar een thema gekoppeld aan de Carrière monitor, waardoor de output ieder jaar weer vernieuwende inzichten biedt.

In 2023 wordt de bedrijvencommissie opgepakt door: Derk Gillis, Zaida Thepass, Yngwie Romijn, Harmen Westera en Onno de Gast vanuit het FRESH bestuur 2023.

Grote reiscommissie

Een van de hoogtepunten van FRESH Professionals is de jaarlijkse studiereis. De studiereiscommissie wordt traditioneel opgestart aan het begin van het nieuwe bestuursjaar (in september). De studiereiscommissie draagt zorg voor de organisatie en locatiekeuze van de studiereis. De commissie wisselt jaarlijks van samenstelling en bestaat uit vier professionals en een bestuurslid. De studiereis vindt doorgaans plaats in het najaar.

In 2023 wordt de grote reiscommissie opgepakt door: Hiske van Haften, Mounir Riffi, Jan van Arkel, Stan Versluys en Antonie Elbers vanuit het FRESH bestuur 2023.

Sportcommissie

De sportcommissie is in 2023 in het leven geroepen om alle sportieve FRESH Professionals evenementen gedurende het jaar te organiseren. Hieronder valt het padeltoernooi, golftoernooi, zeilregatta en een sportief goed doel evenement.

  • Goltoernooi (& clinic): FRESH Professionals organiseert jaarlijks een golftoernooi voor de Professionals met een GVB. Voor de Professionals met interesse in golf, of die nieuwsgierig zijn om eens kennis te maken met de golfsport, wordt er een clinic georganiseerd onder begeleiding van een golf professional. Dit event wordt uiteraard afgesloten met een gezellige barbeque en borrel.
  • Zeilregatta: De FRESH Professionals zeilregatta is inmiddels een zeer bekend en terugkerend evenement dat is uitgegroeid tot het sportieve netwerkevenement voor vastgoedprofessionals in Nederland. Gedurende de regatta strijden vastgoedprofessionals in teamverband om de felbegeerde zeilregatta trofee. De zeilregatta wordt traditioneel afgesloten met een gezellige barbecue en borrel.
  • Padeltoernooi: Aangezien padellen steeds populairder wordt en ook een zeer toegankelijke sport voor iedereen is, staat deze activiteit sinds 2022 op de jaarlijkse FRESH Professionals agenda.
  • Goed doel evenement: Komend jaar zal dit evenement voor het eerst georganiseerd worden hoogstwaarschijnlijk in de vorm van een rally, hockeytoernooi of wielrenwedstrijd.

In 2023 wordt de sportcommissie opgepakt door: Michel Mijlof, Nick van Vliet, Coen van Beusekom, Lisa Cornelissen en Anne van Kralingen vanuit het FRESH bestuur 2023.

Collegetourcommissie

De collegetourcommissie is opgezet om alle inhoudelijke evenementen gedurende het jaar te organiseren. Hieronder vallen alle ASRE colleges, de breakfast seminars en het jaarlijks terugkerende Vastgoedsymposium.

Vastgoedsymposium: Het vastgoedsymposium is een van de grootste FRESH Professionals events van het jaar. Hier wordt jaarlijks een thema aan gekoppeld dat actueel is en waar gerenommeerde sprekers hun visie komen delen. Dit is het event waar je als Professional bij wilt zijn!

Projectbezoekcommissie

De projectbezoekencommissie organiseert projectbezoeken bij interessante vastgoed(her)ontwikkelingen. We gaan met projectontwikkelaars, architecten of (vastgoed)adviseurs met onze voeten in de modder staan op de bouwplaats, of mogen als eerste in een casco opgeleverd nieuwbouw komen kijken. De commissie plant eens in de 6 tot 8 weken een bezoek in. Uiteraard wordt een bezoek afgesloten met een borrel op locatie. door de eerste casco oplevering  

Nieuws

Vijf vragen aan Peter Helfrich | Primevest Capital Partners

Dit jaar zal er een interview worden gehouden onder elk van de 12 Business Friends van FRESH Professionals. In deze portretinterviews komt er per Business Friend iemand aan het woord,...

5 juni 2023

Vijf vragen aan Jeremie Oudot | Frasers Property Industrial

Dit jaar zal er een interview worden gehouden onder elk van de 12 Business Friends van FRESH Professionals. In deze portretinterviews komt er per Business Friend iemand aan het woord,...

31 mei 2023

Vijf vragen aan Fiona Beckmann | OMRT

Dit jaar zal er een interview worden gehouden onder elk van de 12 Business Friends van FRESH Professionals. In deze portretinterviews komt er per Business Friend iemand aan het woord,...

4 mei 2023