Welkom in de wereld van FRESH

Word onderdeel van FRESH

Heb je affiniteit met vastgoed en/of ben je werkzaam in de vastgoedsector? Wil jij je netwerk uitbreiden en jaarlijks de mogelijkheid hebben om verschillende vakinhoudelijke en/of netwerk events te bezoeken? Dan is FRESH iets voor jou!

FRESH bestaat uit FRESH Students en Professionals. FRESH Students richt zich op toekomstige vastgoedprofessionals, die op dit moment met hun (vastgoedgerelateerde) opleiding bezig zijn. Het netwerk van Students kenmerkt zich door de grote diversiteit van opleidingen van de Students. Van de TU in Eindhoven tot aan de Universiteit van Groningen, de Students komen uit alle windstreken.

Van FRESH Professionals wordt je onderdeel als je een Universitair Master diploma behaald hebt en je de toegevoegde waarde ziet van het uitbreiden van je netwerk en kennisverbreding in je vakgebied. Om onderdeel te worden van FRESH Professionals hoef je niet aangesloten te zijn geweest bij FRESH Students.

Jaarlijks worden er circa 20 activiteiten door FRESH Professionals georganiseerd. Om op de hoogte te blijven ontvang je wekelijks onze nieuwsbrief per e-mail. Daarnaast zijn alle activiteiten en meer informatie via de website terug te vinden.

Om onderdeel te zijn van FRESH Professionals vragen wij een bijdrage van €80,- exclusief BTW per kalenderjaar (van januari tot en met december). Indien je voor een automatische incasso kiest, is deze bijdrage € 75,- exclusief BTW.

Als Professional kun je (meestal kosteloos) deelnemen aan interessante activiteiten en netwerkborrels.

Registreer je snel via het aanmeldformulier op deze website. Na goedkeuring van je aanmelding kun je je voor diverse activiteiten inschrijven via de website.

Let op: tussen 24 mei 2024 en 14 juni 2024 is het niet mogelijk je te registreren bij FRESH Professionals

 

Aanmelden