Nicole Maarsen

Mijn academische achtergrond

Ik heb aan de Rijksuniversiteit van Groningen mijn economie studie afgerond. Daarna heb ik mijn werkzame leven altijd gecombineerd met cursussen en studies.
Zo heb ik bijvoorbeeld ook een Marketing opleiding (Nima C) afgerond, ben ik een ‘certified’ coach geworden en heb ik de Master of Real Estate opleiding in Amsterdam gedaan.  

Waarom gekozen te participeren in dit programma

Ik ben om verschillende redenen enthousiast voor dit programma. Enerzijds is het leuk om studenten te begeleiden, te inspireren en te helpen bij hun gedachtenvorming en de te maken keuzes.

Anderzijds is het ook voor de mentor, mijzelf, inspirerend om met studenten in gesprek te gaan over hun motivatie, dromen en ambities.

Daarnaast hoop ik studenten te motiveren onze sector te versterken en maatschappelijk te verduurzamen. Er liggen zoveel uitdagingen in onze sector waarbij we de inbreng van jongere generaties heel erg nodig hebben!   

Wat kan de mentee van mij verwachten

Ik ben van nature op zoek naar wat iemand drijft, waar iemand voor wil gaan en hoe ik daarbij kan helpen.

De mentee kan van mij verwachten dat ik uitdaag, prikkelende vragen stel en de mentee verder help met wat op tafel ligt.

Nieuws

FRESH Students – Real Highlights April

Nieuwe maand, nieuwe FRESH Real Highlights! Elke maand houden we je op de hoogte van het belangrijkste nieuws in de vastgoedwereld, en blikken we terug op de evenementen van FRESH. Daarnaast kijken we...

8 april 2021

FRESH Students – Bestuur 2021/2022

FRESH Students presenteert: het bestuur voor 2021/2022! Dit enthousiaste zestal zal in september het stokje van ons overnemen, maar we stellen ze nu al graag aan jullie voor! Het FRESH...

7 april 2021

FRESH Students – Real Highlights Maart

Het is alweer maart: Tijd voor de FRESH Real Highlights! Elke maand houden we je op de hoogte van het belangrijkste nieuws in de vastgoedwereld, en blikken we terug op de evenementen van FRESH....

15 maart 2021