Op zoek naar nieuw bestuur: Finance

FRESH Students bestuur 2023-2024 is op zoek naar nieuwe talenten die het stokje over gaan nemen. Om alvast een goed beeld te krijgen van de functies presenteren wij de komende periode de verschillende functies op de website.

Kan jij je verantwoordelijkheden nemen op financieel gebied? Ben jij nauwkeurig en wil je samen met vijf medestudenten een bedrijf draaiende houden? Dan is de bestuursfunctie­­ Finance misschien iets voor jou!

Als bestuurslid Finance ben jij verantwoordelijk voor alle inkomende en uitgaande financiële transacties. In het begin van het bestuursjaar stelt het gehele bestuur een beleidsplan op, waarna jij verantwoordelijk bent voor de vertaalslag naar de begroting en de budgettering. Ook ben jij verantwoordelijk voor de bewaking van deze budgetten en zal je deze gedurende het jaar monitoren.

Finance bestuurslid deelt zijn ervaring:

“Het eerste half jaar als bestuurslid zit er inmiddels op en ik heb in deze periode enorm veel geleerd. We hebben ondertussen een aantal grote fysieke evenementen neergezet en zo zie je opeens dat de begroting langzaam werkelijkheid wordt. Ik heb op deze evenementen kennis gemaakt met de breedheid van de vastgoedsector en heb de vele bedrijven die actief zijn in deze branche van dichtbij mogen bekijken. Daarnaast heb ik mijn netwerk enorm verbreed met enerzijds de ‘FRESH Students’ en anderzijds de professionals die alles met je delen over hun werkervaring. Inmiddels heb ik een goed beeld van welke bedrijven bij mij passen en welke aspecten binnen het vastgoed mij aanspreken en de komende events zal ik hier dan ook specifieker op kunnen focussen. Naar mijn mening krijg je binnen het bestuur de unieke kans om alles van écht dichtbij te bekijken! 

Verder leer je in mijn specifieke functie nauwkeurig werken en ontwikkel je jezelf enorm op financieel gebied. Het leuke aan deze functie is dat je betrokken bent bij de verschillende commissies binnen FRESH, en dat je met hen meedenkt in de wat financieel haalbaar is. Verder leer je in deze functie goed om prioriteiten te stellen. Op welke gebieden is verdere innovatie van belang en op welke gebieden kunnen we juist besparen? Naast je kernwerkzaamheden heb je ook veel vrijheid om andere projecten op te pakken en met eigen initiatieven te komen. Zo ben ik momenteel bezig met een verdere digitalisering van de begroting, maar kun je er ook voor kiezen om je eigen event op te zetten. Wat het FRESH bestuur uniek maakt is dat je enorm veel professionele persoonlijke coaching ontvangt. Zo krijg je een buddy toegewezen vanuit de RvC waarmee je kan sparren over alles waar je tegenaan loopt. Ikzelf vond het fijn om een professioneel iemand te hebben die meedenkt over de toekomst van je loopbaan. Daarnaast word je het jaar door begeleid door een professionele coach.

Ben jij geïnteresseerd in wat er bij de functie komt kijken? Of wil je nog wat verdere toelichting? Stuur me gerust een berichtje of geef me een belletje!”

Contactgegevens:
Joris Jaspers
+31 (0) 6 21 24 69 95
finance@freshstudents.nl

Nieuws

Terugblik FRESH career event

Het FRESH Career Event 2024, gehouden in Hotel Arena in Amsterdam, was een leuke dag waarbij interactie en toekomstvisies binnen de vastgoedsector centraal stonden, specifiek gericht op de carrièremogelijkheden voor...

11 april 2024

Kick-off FRESH Mentorprogramma

De Kickoff van het FRESH Students Mentorprogramma, gehouden op donderdagavond 28 maart bij House of Watt in Amsterdam, was een goede start van nieuwe relaties binnen het mentorprogramma. Bij de...

11 april 2024

Terugblik PROVADA Talent Kitchen

Op dinsdag 26 maart vond de tweede editie plaats van de PROVADA talent kitchen: het culinaire matchmakingevent in de vastgoedwereld waarbij studenten met CEO’s uit de vastgoedwereld een 4-gangen diner...

4 april 2024