Op zoek naar nieuw bestuur: Finance

FRESH Students bestuur 2021-2022 is op zoek naar nieuwe talenten die het stokje over gaan nemen. Om alvast een goed beeld te krijgen van de functies presenteren wij de komende periode de verschillende functies op de website.

Quinten vertelt over zijn functie Finance…

Kan jij je verantwoordelijkheden nemen op financieel gebied? Ben jij nauwkeurig en wil je samen met 5 mede studenten een bedrijf draaiende houden? Dan is de bestuursfunctie­­ Finance misschien iets voor jou!

Als bestuurslid Finance ben jij verantwoordelijk voor alle financiële transacties, zowel inkomsten als uitgaven. In het begin van het bestuursjaar stelt het gehele bestuur een beleidsplan op, waarna jij verantwoordelijk bent voor de vertaalslag naar de begroting en de budgettering. Ook ben jij verantwoordelijk voor de bewaking van deze budgetten en zal deze gedurende het jaar monitoren.

Het eerste half jaar als bestuurslid zit er inmiddels op, en ik heb in deze periode enorm veel geleerd. Gelukkig zijn de eerste fysieke evenementen inmiddels een feit. Ik heb vooral veel kennis opgedaan over de vastgoedsector en over de verschillende bedrijven die actief zijn in deze branche. Daarnaast heb ik mijn netwerk enorm verbreed met zowel mensen die actief zijn binnen FRESH Students maar ook buiten FRESH. Inmiddels heb ik een goed beeld van welke bedrijven bij mij passen en welke aspecten binnen het vastgoed mij aanspreken.

Verder leer je in deze functie om nauwkeurig te werken en ontwikkel je een echt verantwoordelijkheidsgevoel. Het leuke aan deze functie is dat je betrokken bent bij de verschillende commissies, en denk je met hen mee op financieel gebied. Verder leer je in deze functie goed om prioriteiten te stellen. Op welke gebieden moet je investeren en op welke gebieden kun je besparen? Naast je kernwerkzaamheden heb je ook veel vrijheid om andere projecten op te pakken en met eigen initiatieven te komen. Zo heb ik mij dit jaar beziggehouden met het organiseren van het Talent Programme. Wat deze functie ook aantrekkelijk maakt is dat je veel persoonlijke coaching ontvangt. Zo krijg je een buddy toegewezen vanuit de RvC waarmee je kan sparren over bepaalde onderwerpen. Daarnaasr worden jullie begeleid door een professionele coach.

Lijkt het jou leuk om mij op te volgen en dus onderdeel te worden van het 23e FRESH Students bestuur? Of heb je nog specifieke vragen over de functie? Stuur me gerust een berichtje of geef me een belletje!

Contactgegevens:
Quinten van Ramshorst
+31 (0) 6 21 24 69 95
finance@freshstudents.nl

Nieuws

International Challenge Terugblik Brazilië

Om jullie een idee te geven hoe de international challenge er dit jaar aan toe is gegaan hebben wij voor jullie een kort reisverslagje gemaakt. Dit geeft een sfeerimpressie van...

21 juni 2022

Meld je aan voor het FRESH Students bestuur ’22-’23!

Ben jij ambitieus, sociaal en een echte teamplayer? Wil jij jouw netwerk een boost geven en in aanraking komen met vooraanstaande bedrijven in het vastgoed? Dit is je kans! FRESH...

25 februari 2022

Op zoek naar nieuw bestuur: Marketing

FRESH Students bestuur 2021-2022 is op zoek naar nieuwe talenten die het stokje over gaan nemen. Om alvast een goed beeld te krijgen van de functies presenteren wij de komende...

20 februari 2022