Nieuw FRESH Students bestuur stelt zich voor …

Lisa Verhoeven

Het nieuwe FRESH Students bestuur stelt zich graag aan jou voor! Lees hier het verhaal van Lisa Verhoeven, dit jaar vervult zij de functie Voorzitter.

Vanaf september mag ik de functie van voorzitter binnen FRESH Students op me nemen: een unieke kans waar ik erg enthousiast over ben! Tijdens het afgelopen jaar heb ik met volle teugen genoten van mijn studie Management in the Built Environment aan de TU Delft. Toen ik begon aan mijn Master, wist ik eigenlijk alleen dat ik de gebouwde omgeving interessant vond en graag meer te weten wilde komen over het proces rondom een ontwerp: hoe komt het hele verhaal nu daadwerkelijk tot stand?

Inmiddels heb ik veel geleerd, maar ik ben nog lang niet klaar! Ik kijk enorm uit naar dit jaar waarin ik me zowel met als voor studenten met interesse in vastgoed en de gebouwde omgeving in zal zetten. Niet alleen om unieke evenementen te organiseren en FRESH’ers de kans te geven hun netwerk uit te breiden, maar ook om de opgestelde langetermijnvisie een stukje verder te realiseren en de stichting als geheel naar een hoger niveau te tillen.

Floris Steinmeier

Het nieuwe FRESH Students bestuur stelt zich graag aan jou voor! Lees hier het verhaal van Floris Steinmeier​, dit jaar vervult hij de functie Finance.

Mijn naam is Floris Steinmeier, 20 jaar oud en momenteel woonachtig in het “hart van het Gooi”, Bussum. Op dit moment ben ik bezig met de laatste fase van mijn bachelor Business Administration aan de Universiteit van Amsterdam. Deze laatste fase bestaat uit een minor ‘Risk Management in the Financial Institutions’ aan de Vrije Universiteit van Amsterdam, en een Finance specialisatie gevolgd door een daarop aansluitende scriptie. 

Gedurende mijn bachelor is mijn interesse in vastgoed enorm groeien. Zo bezocht en bezoek ik graag bijenkomsten zoals o.a. het Vastgoedsymposium en Finance Idea Talks om de wereld van het vastgoed van verschillende oogpunten te aanschouwen. Verder creëerde ik een gevoel dat ik naast mijn studie extra curriculaire activiteiten wilde uitoefenen. Dit heb ik gelukkigerwijs het afgelopen jaar kunnen vormgeven met FRESH. 

In mijn eerste FRESH jaar ben ik lid geworden van de Sloep-commissie en heb ik verschillende activiteiten bijgewoond. Deze periode heeft mij doen laten inzien wat voor inspirerende stichting FRESH is, waarbij talent wordt samengebracht met ervaring. Dit is iets waar ik zelf heel erg enthousiast over ben. 

Mede door mijn studieachtergrond en mijn toekomstplannen ben ik zeer enthousiast over het feit dat ik het aankomende jaar de functie Finance binnen het bestuur van FRESH mag vervullen.  Vanuit deze functie fungeer ik als financieel orgaan, waarbij het mijn primaire verantwoordelijkheid is om wederom een financieel gezond jaar te voorzien. Daarnaast ligt mijn ambitie het aankomende jaar om gezamenlijk met mijn bestuursgenoten FRESH haar positie als stichting binnen de vastgoedbranche te vergroten. 

Timber van Tilburg

Het nieuwe FRESH Students bestuur stelt zich graag aan jou voor! Lees hier het verhaal van Timber van Tilburg, dit jaar vervult hij de functie Company Relations.

Mijn naam is Timber van Tilburg en vanaf september 2019 zal ik de functie Company Relations binnen het nieuwe bestuur van FRESH Students bekleden. Met een achtergrond in planologie en een sterke interesse in vastgoed, sluit FRESH naadloos aan op mijn interessegebied. 

Een verantwoordelijke functie innemen binnen het bestuur van FRESH Students leek mij een uitgelezen kans om ontwikkelingen op zowel persoonlijk als professioneel gebied door te maken. Daarnaast geeft de functie Company Relations ook de mogelijkheid organisatorische vaardigheden te ontwikkelen waarbij samenwerking leidend is. 

Door samen te werken met het bestuur, de commissies en bedrijven die zijn gebonden aan FRESH hoop ik ambitieuze studenten een verrijkend beeld te kunnen geven van toekomstmogelijkheden binnen de vastgoedsector. Iets wat FRESH mij het voorgaande jaar heeft weten te geven en ik graag door geef aan nieuwe FRESH studenten.  

Ik ben zeer gemotiveerd om mijn steentje binnen deze stichting bij te dragen en er een succesvol jaar van te maken. Ik heb er zin in!

Charissa Andringa

Het nieuwe FRESH Students bestuur stelt zich graag aan jou voor! Lees hier het verhaal van Charissa Andringa, dit jaar vervult zij de functie Marketing

Hallo medestudent, sponsor of partner van FRESH of anders geïnteresseerden! Mijn naam is Charissa Andringa, 22 jaar, woonachtig in Groningen en studerend aan de Rijksuniversiteit Groningen. Vanaf september 2019 mag ik met veel enthousiasme de functie marketing voor FRESH Students gaan vervullen.

Na het behalen van mijn Gymnasium en een jaartje taallessen volgen in Santa Barbara en Valencia wist ik het zeker! Vastgoed & Makelaardij was de studie die ik wilde gaan doen. Interesse in de bebouwde wereld is er altijd al geweest en ook kon ik vanaf jongs af aan al genieten van alles wat er om mij heen gebouwd was/werd/wordt. Toch bleef de universiteit in mijn achterhoofd waardoor ik er naar een jaar voor gekozen heb de overstap te maken naar mijn huidige bachelor Human Geography Urban and Regional Planning aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Om toch actief bezig te blijven met vastgoed ben ik in contact gekomen met FRESH. Ik kijk er enorm naar uit om aankomend jaar zelf mee te mogen werken aan de organisatie van verschillende mooie activiteiten. 

Op moment van schrijven hou ik mij bezig met de marketing voor het Young Talent Event aankomend september. De ervaring die ik tijdens deze functie opdoe wil ik graag meenemen naar mijn jaar FRESH om de uitdaging aan te gaan om een strategie te ontwikkelen die werkt voor de doelgroep en zodoende deze te bereiken. Ook zal ik vanuit mijn functie verantwoordelijk zijn voor alle uitingen van FRESH Students, waar ik de huisstijl bewaak en mij verder mag ontfermen over de nieuwe website!! 

Samen met de andere bestuursleden verheug ik me op een jaar vol activiteiten en zet ik mij in om dit tot een groot succes te brengen! Ik hoop velen van jullie te ontmoeten!

Rohid Najimi

Het nieuwe FRESH Students bestuur stelt zich graag aan jou voor! Lees hier het verhaal van Rohid Najimi, dit jaar vervult hij de functie Career.

Nieuw studiejaar, nieuw bestuur! Mijn naam is Rohid Najimi, geboren in Kabul en sinds 2001 woonachtig in Nederland. Nadat ons familie naar Nederland kwam zijn we meteen in Groningen gaan wonen, tevens ben ik daar opgegroeid en de Groningse uitspraak ‘’nait soezen, moar deurbroezen’’ zal ik zeker niet vergeten. De gebouwde omgeving heeft mij van jongs af aan al gefascineerd, ik wist al tijdens het eerste jaar van de middelbare school dat ik bouwkunde wou studeren. Na de studie Bachelor of Built Environment in Leeuwarden zocht ik de verdieping op het academisch niveau. Momenteel ben ik met de masterstudie Urban Systems & Real Estate (TU Eindhoven) bezig.

De functie bestuurslid Career spreekt mij het meest aan vanwege de ondernemendheid, iets willen betekenen voor medestudenten/professionals en verder ontwikkeling van mijzelf. Daarnaast vind ik het leuk om met de trends in de gebouwde omgeving bezig te zijn, de exponentiele groei in technologie is in veel sectoren en zeker ook in vastgoed (toenemende PropTech startups) zichtbaar. Zowel de aannemers/ontwikkelaars, makelaars, taxateurs als de beleggers zijn continue bezig hun bedrijfsprocessen te verbeteren. Daarnaast heeft de gebouwde omgeving een enorme impact op de vervuiling van de aarde. Het is zichtbaar dat bedrijven zowel op corporate-, asset- en of op fund niveau hun duurzame strategie aan het uitbreiden zijn en de verantwoordelijkheid nemen. Ik hoop als bestuurslid met deze trends iets te kunnen betekenen voor medestudenten en professionals.

Hoe het jaar precies gaat lopen is onvoorspelbaar, maar ik kan zeggen dat wij een ontzettend leuk team met enthousiaste bestuursleden hebben. Samen gaan wij ons beleid voor het aankomend jaar opstellen en zullen wij een positieve bijdragen leveren met in ons achterhoofd de reden waarom Fresh Students is ontstaan. Graag zie ik de studenten en bedrijven tijdens de events en hoor ik onder genot van een kopje koffie wat wij voor elkaar kunnen betekenen!

Sanne van der Oest

Het nieuwe FRESH Students bestuur stelt zich graag aan jou voor! Lees hier het verhaal van Sanne van der Oest, dit jaar vervult zij de functie Students Relations.

Komend jaar bekleed ik de functie ’Student Relations’ binnen het FRESH Students bestuur. Ik kijk enorm uit naar komend jaar en wil bijdragen aan een divers netwerk van studenten binnen FRESH Students. Ik heb na mijn studie Sociale Geografie en Planologie aan de Universiteit Utrecht besloten om me meer te verdiepen in andere interesse, zoals Business Administration. Dit heb ik gedaan aan zowel de Universiteit van Amsterdam als aan de Vrije Universiteit. In september zal ik beginnen met de master ‘Global Business and Sustainability’ aan de Rotterdam School of Management. Een studie waarvan ik denk dat het een goede combinatie is van mijn eerdere studies, maar het heeft ook een link met vastgoed. Iets wat mij ook bijzonder interesseert. Hier ben ik achter gekomen toen ik afgelopen jaar de Company Relations Commissie gedaan heb. Hier heb ik de vastgoedwereld leren kennen en dit is mij goed bevallen, zowel op persoonlijk als op professioneel gebied. Vandaar dat ik deze ontwikkeling wil doorzetten komend jaar, met zowel huidige als toekomstige FRESH’ers!

Nieuws

Stage- of afstudeeropdracht bij het Kadaster

Benieuwd hoe een stage- of afstudeeropdracht eruit ziet bij het Kadaster? Doe onderzoek naar winkelleegstand, herinrichting van stedelijke gebieden of ruilverkaveling. Maak tijdens je stage gebruik van de schat aan...

23 mei 2024

Terugblik FRESH Open Padeltoernooi

Op donderdag 25 april werd het FRESH Open padeltoernooi gehouden, een sportief evenement waar zowel deelnemers van bedrijven als FRESHers aan deelnamen. Na een korte introductie van de deelnemende bedrijven...

2 mei 2024

Terugblik FRESH career event

Het FRESH Career Event 2024, gehouden in Hotel Arena in Amsterdam, was een leuke dag waarbij interactie en toekomstvisies binnen de vastgoedsector centraal stonden, specifiek gericht op de carrièremogelijkheden voor...

11 april 2024