FRESH Students | Zijn wij op zoek naar jou? Marketing

FRESH Students bestuur 2019-2020 is op zoek naar nieuwe talenten die het stokje over gaan nemen. Om alvast een goed beeld te krijgen van de functies presenteren wij de komende periode de verschillende functies op de website.

Charissa vertelt over haar functie Marketing…….

Ben jij creatief en heb je oog voor detail en sterke communicatieve vaardigheden? Heb jij ideeën over positionering en branding van FRESH? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!. 

Gedurende het jaar ben je bezig met het opzetten van een social media strategie en zul je mogen werken met onze nieuwe website! Als bestuurslid marketing ben je de spin in het web als het gaat om de communicatie intern en naar buiten. Daarnaast manage je het proces van de FRESH Guide, van een idee voor een opzet tot het daadwerkelijke moment dat de FRESH Guide, naar al je mede FRESH’ers en bedrijven wordt verzonden! 

Deze bovenstaande functie specifieke bezigheden zijn een deel van je takenpakket. Gedurende het jaar ben je niet alleen. Een bestuur is namelijk een team effort en niet een individuele opdracht. Samen met 5 (6) andere enthousiaste, gezellige en gemotiveerde bestuursgenoten heb ik dit jaar aan het hoofd mogen staan van FRESH Students.

Naast mijn rol binnen het bestuur, wordt ik voor mijn functie specifieke taken bijgestaan door een commissie bestaande uit 5 talenten. De marketingcommissie wordt geleid door een eigen commissievoorzitter. Door goed contact te onderhouden met de commissievoorzitter is het mogelijk om deze commissie deels zelfstandig te laten draaien. Hierdoor is mijn taak het bewaken van de grotere lijnen en het verder door ontwikkelen van de nieuwe website. 

Om deze functie optimaal uit te voeren is het handig om goed te kunnen plannen, creatief te zijn, georganiseerd te zijn, een oog voor detail te hebben en vooral goed samen te werken maar ook te durven aansturen en managen. 

Afgelopen jaar was voor mij een ontzettend mooie uitdaging en een interessant leerproces. Gedurende het jaar heb ik veel geleerd over het samenwerken in een groep, waarbij er allemaal verschillende studenten uit verschillende steden en met verschillende studie achtergronden bij elkaar kwamen. Naast dat  wij als bestuur nauw samenwerken word ik ook begeleid door een eigen buddy (iemand vanuit de RvC) en volgen wij als bestuur een professioneel coaching traject. 

Het is voor mij een unieke ervaring geweest, waarin ik ook eindelijk veel skills in praktijk heb leren brengen. Daarnaast kom je veel in contact met bedrijven en krijg je meer inzicht over mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Door de grote diversiteit aan studenten die actief zijn bij FRESH leer je al veel van je toekomstige collega’s kennen. 

Ondanks dat Covid-19 ons bestuursjaar een bijzondere wending geeft is  een bestuursjaar bij FRESH Students een mooie ervaring die ik zeker niet had willen missen! 

Ben jij enthousiast geworden over de leukste functie van het FRESH bestuur en heb je interesse of wil je nog meer weten? Mail, app of bel me gerust, ik vind het leuk om je er meer over te vertellen! 

Solliciteren kan door CV en motivatie vóór 3 mei te sturen naar chairman@freshstudents.nl

Nieuws

Terugblik FRESH career event

Het FRESH Career Event 2024, gehouden in Hotel Arena in Amsterdam, was een leuke dag waarbij interactie en toekomstvisies binnen de vastgoedsector centraal stonden, specifiek gericht op de carrièremogelijkheden voor...

11 april 2024

Kick-off FRESH Mentorprogramma

De Kickoff van het FRESH Students Mentorprogramma, gehouden op donderdagavond 28 maart bij House of Watt in Amsterdam, was een goede start van nieuwe relaties binnen het mentorprogramma. Bij de...

11 april 2024

Terugblik PROVADA Talent Kitchen

Op dinsdag 26 maart vond de tweede editie plaats van de PROVADA talent kitchen: het culinaire matchmakingevent in de vastgoedwereld waarbij studenten met CEO’s uit de vastgoedwereld een 4-gangen diner...

4 april 2024