FRESH Students | Zijn wij op zoek naar jou? Marketing

FRESH Students bestuur 2019-2020 is op zoek naar nieuwe talenten die het stokje over gaan nemen. Om alvast een goed beeld te krijgen van de functies presenteren wij de komende periode de verschillende functies op de website.

Charissa vertelt over haar functie Marketing…….

Ben jij creatief en heb je oog voor detail en sterke communicatieve vaardigheden? Heb jij ideeën over positionering en branding van FRESH? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!. 

Gedurende het jaar ben je bezig met het opzetten van een social media strategie en zul je mogen werken met onze nieuwe website! Als bestuurslid marketing ben je de spin in het web als het gaat om de communicatie intern en naar buiten. Daarnaast manage je het proces van de FRESH Guide, van een idee voor een opzet tot het daadwerkelijke moment dat de FRESH Guide, naar al je mede FRESH’ers en bedrijven wordt verzonden! 

Deze bovenstaande functie specifieke bezigheden zijn een deel van je takenpakket. Gedurende het jaar ben je niet alleen. Een bestuur is namelijk een team effort en niet een individuele opdracht. Samen met 5 (6) andere enthousiaste, gezellige en gemotiveerde bestuursgenoten heb ik dit jaar aan het hoofd mogen staan van FRESH Students.

Naast mijn rol binnen het bestuur, wordt ik voor mijn functie specifieke taken bijgestaan door een commissie bestaande uit 5 talenten. De marketingcommissie wordt geleid door een eigen commissievoorzitter. Door goed contact te onderhouden met de commissievoorzitter is het mogelijk om deze commissie deels zelfstandig te laten draaien. Hierdoor is mijn taak het bewaken van de grotere lijnen en het verder door ontwikkelen van de nieuwe website. 

Om deze functie optimaal uit te voeren is het handig om goed te kunnen plannen, creatief te zijn, georganiseerd te zijn, een oog voor detail te hebben en vooral goed samen te werken maar ook te durven aansturen en managen. 

Afgelopen jaar was voor mij een ontzettend mooie uitdaging en een interessant leerproces. Gedurende het jaar heb ik veel geleerd over het samenwerken in een groep, waarbij er allemaal verschillende studenten uit verschillende steden en met verschillende studie achtergronden bij elkaar kwamen. Naast dat  wij als bestuur nauw samenwerken word ik ook begeleid door een eigen buddy (iemand vanuit de RvC) en volgen wij als bestuur een professioneel coaching traject. 

Het is voor mij een unieke ervaring geweest, waarin ik ook eindelijk veel skills in praktijk heb leren brengen. Daarnaast kom je veel in contact met bedrijven en krijg je meer inzicht over mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Door de grote diversiteit aan studenten die actief zijn bij FRESH leer je al veel van je toekomstige collega’s kennen. 

Ondanks dat Covid-19 ons bestuursjaar een bijzondere wending geeft is  een bestuursjaar bij FRESH Students een mooie ervaring die ik zeker niet had willen missen! 

Ben jij enthousiast geworden over de leukste functie van het FRESH bestuur en heb je interesse of wil je nog meer weten? Mail, app of bel me gerust, ik vind het leuk om je er meer over te vertellen! 

Solliciteren kan door CV en motivatie vóór 3 mei te sturen naar chairman@freshstudents.nl

Nieuws

FRESH Students | op zoek naar commissies 23/24

Voor het academisch jaar 23/24 is FRESH Students op zoek naar nieuwe commissies! Wil je meer uit FRESH halen, nieuwe mensen ontmoeten en kennis maken met het bedrijfsleven? Actief worden...

1 oktober 2023

Meld je aan voor het FRESH Students bestuur ’23-’24!

Ben jij ambitieus, sociaal en een echte teamplayer? Wil jij jouw netwerk een boost geven en in aanraking komen met vooraanstaande bedrijven in het vastgoed? Dit is je kans! FRESH...

8 maart 2023

Terugblik Beleggersdagen

Ook dit jaar organiseerden we weer de Beleggersdagen voor de FRESH’ers met een interesse in de beleggerswereld binnen de vastgoed sector. Dit jaar zijn we langs 4 van onze partners...

22 december 2022