FRESH Bedrijvendiner

Op 1 februari vond het jaarlijkse FRESH students bedrijvendiner plaats bij het West-Indisch huis in Amsterdam. Dit prachtige monumentale pand uit 1617 was de ideale locatie voor een avondvullend programma. Het diner bestond uit vier gangen en na elke gang wisselden de studenten van tafel om zo met elk bedrijf een gang aan tafel te zitten. Zo konden de studenten met elk bedrijf kennis maken. De aanwezige bedrijven waren: AT Osborne, CBRE, Republiq, en Sustay. Per bedrijf waren er twee vertegenwoordigers aanwezig. Zij deelden een tafel met vijf studenten, waardoor de studenten de mogelijkheid kregen om met de aanwezige vertegenwoordigers van de bedrijven te praten.  

De studenten en vertegenwoordigers van de bedrijven werden ontvangen met een glaasje bubbels in de entreehal van het prachtige monumentale pand. Iedereen kwam netjes gekleed wat zorgde voor een feestelijke sfeer. Het glas bubbels werd geschonken in champagneglazen die speciaal voor dit bedrijvendiner bedrukt waren met ‘FRESH 25 jaar’ vanwege het lustrumjaar. Zo werden de gasten feestelijk ontvangen en had iedereen ook een leuk aandenken aan dit diner, want het glas mocht iedereen mee naar huis nemen.  

Het menu begon met een voorgerecht van gamba, wasabi krokantjes, komkommer, pandan rijst en radijs. Dit was een heerlijk begin van een culinaire avond. Na de eerste tafelwisseling werd de tweede gang uitgeserveerd. Dit was een soep van knolselderij, aardappel, zwarte olijf en bieslook. De soep was erg romig en was perfect als tussengerecht. Tijdens het eten hadden de studenten de gelegenheid om met de bedrijven te praten. Als laatste gerecht werd het dessert geserveerd wat bestond uit een combinatie van chocolade, vanille, crème, en karamel. Na afloop van dit uitgebreide diner konden de studenten en vertegenwoordigers van de bedrijven nog even natafelen voordat de borrel in de bar van start ging.  

Na afloop van het diner was er nog een borrel waarbij de studenten en vertegenwoordigers van de bedrijven nog op een gezellige en informele manier verder konden praten onder het genot van een drankje naar keuze. De meeste studenten en vertegenwoordigers van de bedrijven bleven nog gezellig een tijdje naborrelen, waarna de avond echt afgesloten kon worden.  

Al met al was het een erg geslaagde avond met een heerlijk diner op een prachtige locatie, met spraakmakende bedrijven en enthousiaste studenten! 

Nieuws

Terugblik FRESH career event

Het FRESH Career Event 2024, gehouden in Hotel Arena in Amsterdam, was een leuke dag waarbij interactie en toekomstvisies binnen de vastgoedsector centraal stonden, specifiek gericht op de carrièremogelijkheden voor...

11 april 2024

Kick-off FRESH Mentorprogramma

De Kickoff van het FRESH Students Mentorprogramma, gehouden op donderdagavond 28 maart bij House of Watt in Amsterdam, was een goede start van nieuwe relaties binnen het mentorprogramma. Bij de...

11 april 2024

Terugblik PROVADA Talent Kitchen

Op dinsdag 26 maart vond de tweede editie plaats van de PROVADA talent kitchen: het culinaire matchmakingevent in de vastgoedwereld waarbij studenten met CEO’s uit de vastgoedwereld een 4-gangen diner...

4 april 2024