FRESH Lustrum!

Wanneer vrijdag 15 november 2019
Tijd 20:30 - 01:00
Waar Amsterdam

Via deze link kun je een ticket kopen!

Dit jaar bestaat Stichting FRESH alweer 20 jaar en dat laten we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Op 15 november wordt het Tobacco theater in Amsterdam omgetoverd tot klein Cuba en zullen we, onder het genot van een hapje en de nodige drankjes, het 20ste levensjaar van onze geliefde stichting inluiden.

Het Tobacco theater in Amsterdam, waar we eenieder om 20:30 verwelkomen is een indrukwekkende locatie in de culturele hoofdstraat van Amsterdam. Een locatie die symbool staat voor de wederopstanding van Cuba. Industrieel, Fris, stoer en de liefde voor detail en historie spat van de muren af. Om helemaal ondergedompeld te worden in deze Cubaanse ambiance zal ook het feest een Cubaans tintje krijgen. Onder het thema Cuban Chique heeft de lustrumcommissie een avondvullend programma in elkaar gedraaid met de nodige Latijnse invloeden. Haal daarom je kleurrijkste jurkje of pak uit de kast en poetst die witte lakschoentjes maar weer eens goed, want het gaat een memorabele avond worden!

Wil je hier ook bij zijn? Toegang tot het feest is enkel mogelijk met ticket. Via deze link kun je een ticket kopen. Het FRESH lustrumfeest is een samenwerking tussen FRESH Students & FRESH Professionals. Je kunt daarom zowel als student als professional een ticket voor het lustrum kopen. Mocht je vooraf vragen hebben over het feest of inschrijving? Mail dan naar lustrum@stichtingfresh.nl.

We zien je graag op 15 november!

Feestelijke groet! 
De lustrumcommissie 

.

De hoofdsponsoren voor het Lustrum zijn: