Primevest Capital Partners

Primevest Capital Partners is een pan-Europese Investment boutique en gespecialiseerd in innovatieve real asset classes zoals parkeergarages, telecommunicatie infrastructuur en smart cities, alsook de meer traditionele asset classes zoals woningen.

Primevest CP heeft circa 1,6 miljard EUR onder beheer, verdeeld over 6 sector fondsen en 3 individuele mandaten. Investeerders in de fondsen zijn hoofdzakelijk (inter)nationale institutionele beleggers zoals pensioenfondsen en verzekeringsmaatschappijen.

Inspelen op trends
Primevest CP is een specialist opererend in niches die ons goed passen; dat vinden wij simpelweg uitdagender dan reguliere producten, aangezien wij inspelen op vragen die voortkomen uit de urbanisatie- en globalisatietrends. Wij willen marktleider zijn in de nieuwe ontwikkelingen en oplossingen verbonden aan die trends.

Werken bij Primevest CP
Primevest CP heeft kantoren in Utrecht en Berlijn en is regelmatig op zoek naar nieuwe mensen om de uitbreiding van onze internationale portefeuille mogelijk te maken.

Wij hebben vrijwel altijd functies beschikbaar voor zowel werkstudenten (eventueel gecombineerd met een afstudeerstage) als starters.

Neem jij contact met ons op? Wij vertellen graag persoonlijk wat de carrière mogelijkheden in een internationale en dynamische werkomgeving zoals de onze zijn.

Je kunt de openstaande functies vinden op: https://www.primevestcp.com/team/careers/

Branche:
Investment Management

Kantoor locaties:
Utrecht & Berlijn

Studieachtergrond:
HBO & WO

Aantal medewerkers:
40+

Contact info HR
Babette Hendrikse
Maliebaan 27
3581CC Utrecht
info@primevestcp.com

Websites:
www.primevestcp.com
www.smartcitynederland.com