Fakton

FAKTON. Al bijna 40 jaar uniek in de vastgoedmarkt.

Een bijdrage leveren die er echt toe doet op het gebied van veerkrachtige stedelijke leefomgevingen en vitale vastgoedorganisaties; dat is waar Fakton voor staat! Met strategisch denkvermogen, organisatiekracht en financiële creativiteit weten wij projecten en kapitaal bij elkaar te brengen binnen het ruimtelijke domein. 

Bij de Fakton ondernemingen werken mensen met uiteenlopende achtergronden en kwaliteiten. Iedereen levert een bijdrage vanuit zijn of haar eigen specialisme. Wij vormen een hecht team met ambitieuze collega’s.  

Zoek jij een mooie uitdaging in de vastgoedmarkt waar je veel voor terug krijgt? Werk je graag op één van onze bruisende WTC-locaties in Amsterdam of Rotterdam? Dan ben je bij Fakton aan het goede adres! 

Wist je dat wij in de top 10 van Best Workplaces 2021-22 staan? Een jaarlijks onderzoek naar de beste werkplekken van Nederland. 93% van onze mensen vindt Fakton een ‘Great Place To Work’. Hier zijn wij best trots op.

#jointhefaktonhappiness #thisiswhatwedo

Branche

Vastgoed professionals

Kantoor

Rotterdam (hoofdkantoor)

Amsterdam

Aantal werknemers

55

Studieachtergrond

Academische opleiding (bijvoorbeeld Real Estate Studies, Economie, Econometrie, Finance, Management in the Built Environment)

Contact

Chantal Keulen
hr@fakton.com

Website

www.werkenbijfakton.nl