Vijf vragen aan Jeremie Oudot | Frasers Property Industrial

Dit jaar zal er een interview worden gehouden onder elk van de 12 Business Friends van FRESH Professionals. In deze portretinterviews komt er per Business Friend iemand aan het woord, waarbij we een unieke inkijk krijgen in wat deze personen beweegt en hoe zich dat reflecteert in de bedrijven waar zij werkzaam zijn. Naast de vier vragen die standaard terugkomen verzint de geïnterviewde steeds een estafette vraag voor de volgende Business Friend. Het tweede interview werd gesproken met Jeremie Oudot van Frasers Property Industrial

“Collaborative, Progressive, Respectful & Real”

Waarom koos jij ervoor om te gaan werken bij Frasers Property Industrial?

Het internationale karakter van Frasers trok mij in eerste instantie erg aan. Frasers is wereldwijd in verschillende vastgoedsectoren actief. In het Amsterdamse kantoor zijn er 17 verschillende nationaliteiten dus dat zorgt voor een hele leuke dynamiek op de werkvloer. Collega’s zitten ook verspreid over de wereld dus je hebt ook contact met collega’s uit bijvoorbeeld Duitsland en Australië. Verder was voor mij ook de focus op de industriële sector van Frasers een interessante switch binnen het vastgoed.

Wat maakt jullie kantoor een fijne werkplek?

We hebben een open kantoortuin, je kan makkelijk even iemand benaderen en wat vragen. Verder is het heel gezellig om samen te lunchen of bij te kletsen bij het koffieapparaat. Regelmatig wordt er wel iets op kantoor georganiseerd, zoals een sportactiviteit, gecaterde lunch, borrel, of je kan tussendoor tafeltennissen.

Wat is de belangrijkste verandering/ grootste disruptie die je in deze industrie hebt gezien sinds het begin van je carrière/ recent hebt gezien?

Hoe snel het sentiment in een paar jaar kan omslaan. Zo is bijvoorbeeld de logistieke markt heel hard gegaan tijdens de corona-jaren maar nu zie je hoe snel het tij kan keren door factoren als hoge inflatie en stijgende rentes. Hierdoor moet je scherp blijven en goed kunnen inspelen op dit soort wereldwijde veranderingen.

En meer recentelijk verandering is de opkomst van Artificial Intelligence, daar is de daadwerkelijke impact op dit moment nog niet echt te zien in de vastgoedsector maar ik denk wel dat daar de komende jaren veel verandering in gaat komen.

Wat is het beste carrière advies wat je ooit hebt gehad?

Beste carrièreadvies is: Probeer zoveel mogelijk op je eigen manier te doen. Dit zorgt ervoor dat je intrinsiek gemotiveerd blijft en ook beter presteert. Je moet wel goed weten wat je eigen manier is en dat kan lastig zijn maar het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en hierachter te komen.

Hoeverre helpt FRESH jou in je dagelijkse werk?

FRESH biedt mij de mogelijkheid om gemakkelijk contact te houden met professionals buiten mijn organisatie. FRESH zorgt ervoor dat je op een laagdrempelige manier contact kan houden. Dat is zowel gezellig maar ook belangrijk voor je netwerk aangezien de vastgoedwereld heel klein is en goede contacten waardevol zijn. 

Volgende week is het de beurt aan Greystar, welke vraag wil jij aan hen doorgeven?

Wat zijn de unieke uitdagingen en kansen van de Nederlandse (woning) markt en hoe past Greystar haar globale strategie aan om hier op in te spelen?

Nieuws

Vijf vragen aan Heather Robertson | Greystar

Dit jaar zal er een interview worden gehouden onder elk van de 12 Business Friends van FRESH Professionals. In deze portretinterviews komt er per Business Friend iemand aan het woord,...

19 september 2023

Vier vragen aan Roel Timmermans | Cushman & Wakefield

Dit jaar zal er een interview worden gehouden onder elk van de 12 Business Friends van FRESH Professionals. In deze portretinterviews komt er per Business Friend iemand aan het woord,...

21 augustus 2023

Terugblik Kookworkshop Ron Blaauw FRESH 10+

Volgend jaar viert FRESH al weer haar 20e verjaardag. Ons netwerk wordt steeds breder en groter. Veel FRESH’ers draaien al wat langer mee in de vastgoedmarkt en daarom vinden wij...

20 juli 2023