Terugblik | Fresh Professionals Dies Natalis Borrel

Op donderdag 6 december hebben wij in The Hoxton Hotel geproost op het 19e levensjaar van FRESH! FRESH (Foundation for Real Estate Students from Holland) is opgericht in 1999 als FRESH Students, met het idee een landelijk netwerk op te bouwen voor academici die hun interessegebied in de vastgoedsector hebben liggen. In 2002 is FRESH Professionals opgericht om ook een netwerk te bieden aan werkenden in de vastgoedsector. Inmiddels is FRESH Professionals uitgegroeid tot een netwerk met ruim 800 leden. Zoals jullie weten vertegenwoordigen onze leden, waaronder jijzelf, diverse branches binnen het vastgoed. Binnen ons netwerk worden contacten, multidisciplinaire kennis en ervaringen gedeeld en staat de interactie tussen de leden centraal. Onder het genot van een hapje en drankje hebben we er een gezellige avond van gemaakt. Wij willen iedereen bedanken voor zijn/haar aanwezigheid!