Sloepvaren Boelens de Gruyter

Wanneer maandag 28 juni 2021
Tijd 16:00 - 18:00
Waar Amsterdam

Let op: dit is een evenement met selectieprocedure. Om je inschrijving compleet te maken dien je dit formulier in te vullen. Uiterlijk 18 juni weet je of je geselecteerd bent voor het evenement.

Boelens de Gruyter is een landelijk opererende vastgoedonderneming die sinds 2007 actief is op het gebied van commercieel vastgoed en woningbouw. Dit bedrijf heeft in de afgelopen jaren een aantal ontzettend indrukwekkende projecten neergezet zoals het Rembrandt Park in Amsterdam! Ze houden zich vooral bezig met binnenstedelijke en complexe ontwikkelingen en zien daar ook de uitdagingen in waar ze veel ervaring in hebben. Lees hier meer over Boelens de Gruyter!

Zou jij het leuk vinden om dit bedrijf beter te leren kennen? Op 28 juni zullen 8 studenten worden uitgekozen om te gaan varen met deze ontwikkelaar & belegger! Het zal een geheel verzorgde tocht worden van 16.00 tot 18.00 waarin je echt de mogelijkheid krijgt om Boelens de Gruyter en haar medewerkers beter en persoonlijk te leren kennen. Een hele opluchting na een lange periode van online evenementen!

Schrijf je dus snel in via de FRESH website en het inschrijfformulier! 16 juni sluiten de inschrijvingen en uiterlijk 18 juni hoor je of je geselecteerd bent voor het evenement.

Andere interessante evenementen

EDGE inhousedag

Lijkt het jou leuk om een kijkje te nemen achter de schermen bij een van de meest innovatieve bedrijven in de vastgoedindustrie? Op vrijdag 7 juni om 13:00 uur vindt...

7 juni 2024

PROVADA

Op donderdag 13 juni gaat FRESH Students naar de PROVADA, de grootste vastgoedbeurs van Nederland waar de publieke en private sector samenkomen. We zullen langs verschillende bedrijven gaan en deelnemen...

13 juni 2024