Sloepvaren Boelens de Gruyter

Wanneer Monday 28 June 2021
Tijd 16:00 - 18:00
Waar Amsterdam

Let op: dit is een evenement met selectieprocedure. Om je inschrijving compleet te maken dien je dit formulier in te vullen. Uiterlijk 18 juni weet je of je geselecteerd bent voor het evenement.

Boelens de Gruyter is een landelijk opererende vastgoedonderneming die sinds 2007 actief is op het gebied van commercieel vastgoed en woningbouw. Dit bedrijf heeft in de afgelopen jaren een aantal ontzettend indrukwekkende projecten neergezet zoals het Rembrandt Park in Amsterdam! Ze houden zich vooral bezig met binnenstedelijke en complexe ontwikkelingen en zien daar ook de uitdagingen in waar ze veel ervaring in hebben. Lees hier meer over Boelens de Gruyter!

Zou jij het leuk vinden om dit bedrijf beter te leren kennen? Op 28 juni zullen 8 studenten worden uitgekozen om te gaan varen met deze ontwikkelaar & belegger! Het zal een geheel verzorgde tocht worden van 16.00 tot 18.00 waarin je echt de mogelijkheid krijgt om Boelens de Gruyter en haar medewerkers beter en persoonlijk te leren kennen. Een hele opluchting na een lange periode van online evenementen!

Schrijf je dus snel in via de FRESH website en het inschrijfformulier! 16 juni sluiten de inschrijvingen en uiterlijk 18 juni hoor je of je geselecteerd bent voor het evenement.

Andere interessante evenementen

FRESH START: LIVE

Op woensdag 14 september zal het event FRESH START plaats vinden. In Amsterdam zullen we onder het genot van een biertje en een wijntje het afgelopen jaar evalueren. Hierbij is...

14 september 2022

FRESH Students activiteitenagenda

Wil jij ook geen evenement van FRESH Students missen? Voeg dan nu de Google activiteitenagenda van FRESH Students toe aan je eigen agenda! Deze zal gedurende het collegejaar 2020-2021 up-to-date...

15 september 2022