FRESH zeilregatta 2022

Wanneer vrijdag 15 juli 2022
Tijd 12:00 - 22:00
Waar Kortenhoef

Op vrijdag 15 juli gaat de Fresh Zeilregatta van start. De Fresh Professionals zeilregatta is inmiddels een zeer bekend en terugkerend evenement dat is uitgegroeid tot het sportieve netwerkevenement voor vastgoedprofessionals in Nederland. Gedurende de regatta strijden bedrijven en leden in teamverband om de felbegeerde trofee. Dit jaar vindt de zeilregatta plaats op vrijdag 15 juli.

Om 13 uur zal er een feest bus vertrekken vanaf station Zuid waarna we om 13.30 uur bij Ottenhome zullen verzamelen voor een welkomstwoord en een heerlijke lunch. Om 14.30 uur gaan de trossen los en kan je kennis met je teamleden waarna om 16.00 uur de wedstrijd echt gaat beginnen. Tussen de wedstrijden door kan je op een informele wijze kennis maken met deelnemende bedrijven en andere FRESH Professionals. Om 17.00 uur varen we terug naar het vaste land voor de prijsuitreiking en een heerlijke BBQ. We sluiten de dag in stijl af met goede happen, heerlijke drankjes en uiteraard goede beats! De bus staat om 21.30 uur klaar om je veilig terug te brengen naar station Zuid. Kom je met eigen vervoer? Dan kan je gratis parkeren op het terrein van Ottenhome.

Dit jaarlijkse event is unieke kans om andere professionals te spreken op een gezellig en informele wijze. Vaar je liever in een gereserveerde boot met eigen relaties? Dat kan! Word bootsponsor en vaar de hele middag met je eigen samengestelde team. Heb je interesse als bootsponsor van de FRESH Professionals Zeilregatta? Stuur een e-mail voor meer informatie naar bedrijven@freshprofessionals.nl en wij zullen je meer informatie toezenden. Zeil je mee? Meld je dan snel aan via het bovengenoemde e-mailadres.

Tot 15 juli! Mvg,

De zeilcommissie

Andere interessante evenementen

Dentons Zomerborrel | do 22 aug

Er is weer een mooie borrel om je voor in te schrijven! Op 22 augustus organiseren we een grote borrel samen met Business Friend Dentons. Dit wordt dé zomerborrel van...

22 - 22 aug 2024

FRESH Lustrum rally | vrij 30 aug (WACHTLIJST)

Een lustrumjaar vier je natuurlijk zo vaak mogelijk! Op 30 augustus zullen we het lustrum vieren met de FRESH Lustrum rally. Tijdens de FRESH Lustrum rally gaan we met 40 man door...

30 - 30 aug 2024