FRESH zeilregatta 2022

Wanneer vrijdag 15 juli 2022
Tijd 12:00 - 22:00
Waar Kortenhoef

Op vrijdag 15 juli gaat de Fresh Zeilregatta van start. De Fresh Professionals zeilregatta is inmiddels een zeer bekend en terugkerend evenement dat is uitgegroeid tot het sportieve netwerkevenement voor vastgoedprofessionals in Nederland. Gedurende de regatta strijden bedrijven en leden in teamverband om de felbegeerde trofee. Dit jaar vindt de zeilregatta plaats op vrijdag 15 juli.

Om 13 uur zal er een feest bus vertrekken vanaf station Zuid waarna we om 13.30 uur bij Ottenhome zullen verzamelen voor een welkomstwoord en een heerlijke lunch. Om 14.30 uur gaan de trossen los en kan je kennis met je teamleden waarna om 16.00 uur de wedstrijd echt gaat beginnen. Tussen de wedstrijden door kan je op een informele wijze kennis maken met deelnemende bedrijven en andere FRESH Professionals. Om 17.00 uur varen we terug naar het vaste land voor de prijsuitreiking en een heerlijke BBQ. We sluiten de dag in stijl af met goede happen, heerlijke drankjes en uiteraard goede beats! De bus staat om 21.30 uur klaar om je veilig terug te brengen naar station Zuid. Kom je met eigen vervoer? Dan kan je gratis parkeren op het terrein van Ottenhome.

Dit jaarlijkse event is unieke kans om andere professionals te spreken op een gezellig en informele wijze. Vaar je liever in een gereserveerde boot met eigen relaties? Dat kan! Word bootsponsor en vaar de hele middag met je eigen samengestelde team. Heb je interesse als bootsponsor van de FRESH Professionals Zeilregatta? Stuur een e-mail voor meer informatie naar bedrijven@freshprofessionals.nl en wij zullen je meer informatie toezenden. Zeil je mee? Meld je dan snel aan via het bovengenoemde e-mailadres.

Tot 15 juli! Mvg,

De zeilcommissie

Andere interessante evenementen

Dentons Internationale Reis | 8-15 oktober 2023

De inschrijvingen voor de Dentons | FRESH Professionals Internationale Reis 2023 naar Miami zijn inmiddels gesloten en iedereen heeft een persoonlijke mail ontvangen!De vliegtickets zijn geboekt en de commissie is...

8 - 15 okt 2023

Frasers Maandborrel | do 19 oktober

Op donderdag 19 oktober zal de maandborrel in samenwerking met Frasers georganiseerd worden. We gaan er weer een mooie borrel van maken!  Locatie: Bar Bonnie Tijdstip: vanaf 18u

19 oktober 2023

Primevest 10+ Diner Amsterdam

In samenwerking met Primevest zal op donderdag 26 oktober het FRESH Professionals 10+ diner plaatsvinden. De locatie zal spoedig bekend worden gemaakt, maar de inschrijving is reeds geopend!

26 oktober 2023