FRESH Talent Programme: PowerPoint Training

Wanneer Thursday 4 February 2021
Tijd 16:00 - 17:30

Terugblik FRESH Talent Programme: PowerPoint Training

Op donderdag 4 februari vond de FRESH Talent Programme: PowerPoint training plaats. De standaarden voor pitches en presentaties liggen in het bedrijfsleven namelijk erg hoog. Het is dus is erg belangrijk dat je een mooie PowerPoint presentatie kan laten zien aan je publiek. 

Onze talenten zijn tijdens de training klaargestoomd voor deze praktijk. Zo zijn zij alles te weten gekomen over het inladen- en gebruiken van vooraf ingestelde thema’s voor slides, tabellen en grafieken. Daarnaast is hen geleerd hoe je alle elementen op en tussen slides mooi kan uitlijnen, wat een presentatie overzichtelijk en netjes houdt. Ten slotte is aan bod gekomen hoe je afbeeldingen en grafieken op kan maken en hoe je deze, en andere elementen, met animaties in beeld kan brengen.

Leren doe je het beste door de stof in de praktijk te brengen. Daarom hebben de talenten de opdracht gekregen op ter plekke een aangeleverde presentatie correct op te maken. 

Naast het feit dat onze talenten onwijs veel hebben geleerd over het gebruik van PowerPoint, zijn zij ook voorzien van handige add-ins en templates. Hierdoor zijn zij in staat om in de toekomst nóg sneller nóg mooiere presentaties neer te zetten!

Deze training was deel van het FRESH Students Talent Programme en werd verzorgd door Ruud Boots van ABN-Amro. Bedankt voor de leerzame middag!

Andere interessante evenementen

FRESH START: LIVE

Op woensdag 14 september zal het event FRESH START plaats vinden. In Amsterdam zullen we onder het genot van een biertje en een wijntje het afgelopen jaar evalueren. Hierbij is...

14 september 2022

FRESH Students activiteitenagenda

Wil jij ook geen evenement van FRESH Students missen? Voeg dan nu de Google activiteitenagenda van FRESH Students toe aan je eigen agenda! Deze zal gedurende het collegejaar 2020-2021 up-to-date...

15 september 2022