FRESH Talent Programme: PowerPoint Training

Wanneer donderdag 4 februari 2021
Tijd 16:00 - 17:30

Terugblik FRESH Talent Programme: PowerPoint Training

Op donderdag 4 februari vond de FRESH Talent Programme: PowerPoint training plaats. De standaarden voor pitches en presentaties liggen in het bedrijfsleven namelijk erg hoog. Het is dus is erg belangrijk dat je een mooie PowerPoint presentatie kan laten zien aan je publiek. 

Onze talenten zijn tijdens de training klaargestoomd voor deze praktijk. Zo zijn zij alles te weten gekomen over het inladen- en gebruiken van vooraf ingestelde thema’s voor slides, tabellen en grafieken. Daarnaast is hen geleerd hoe je alle elementen op en tussen slides mooi kan uitlijnen, wat een presentatie overzichtelijk en netjes houdt. Ten slotte is aan bod gekomen hoe je afbeeldingen en grafieken op kan maken en hoe je deze, en andere elementen, met animaties in beeld kan brengen.

Leren doe je het beste door de stof in de praktijk te brengen. Daarom hebben de talenten de opdracht gekregen op ter plekke een aangeleverde presentatie correct op te maken. 

Naast het feit dat onze talenten onwijs veel hebben geleerd over het gebruik van PowerPoint, zijn zij ook voorzien van handige add-ins en templates. Hierdoor zijn zij in staat om in de toekomst nóg sneller nóg mooiere presentaties neer te zetten!

Deze training was deel van het FRESH Students Talent Programme en werd verzorgd door Ruud Boots van ABN-Amro. Bedankt voor de leerzame middag!

Andere interessante evenementen

ReFRESH: FRESH kick-off event

Op woensdag 4 oktober is het weer zover! De aftrap van het nieuwe academisch jaar. Meld je aan om erbij te zijn!

4 oktober 2023