Careerpitch

Wanneer woensdag 8 december 2021
Tijd 16:00 - 18:00

Ben jij op zoek naar een stage, werkstudentschap of startersfunctie bij een toonaangevende vastgoedorganisatie? Dan is dit je kans!

Tijdens de online Careerpitch leer je allereerst zes bedrijven kennen via een korte presentatie van vertegenwoordigers van de bedrijven zelf. Vervolgens worden de rollen omgedraaid en krijg jij als student de kans om jezelf te laten zien bij drie van de deelnemende bedrijven. Door middel van een pitch (ca. 1,5 minuut) kan jij laten zien wie je bent, wat jouw persoonlijke doelen zijn en hoe je deze doelen hoopt te behalen. Tot slot is er ruimte om vragen te stellen aan de bedrijven.

Het event is zowel voor oriënterende studenten interessant om op deze laagdrempelige manier kennis te maken met verschillende vastgoedbedrijven. Daarnaast is dit hét ideale moment om aan te geven als je op zoek bent naar een stage, werkstudentschap of startersfunctie!

Onderstaand vind je de deelnemende bedrijven, neem deze goed door en geef tijdens je aanmelding je voorkeur aan ons door. We kunnen geen garantie geven dat je bij alle voorkeurs bedrijven wordt ingedeeld. De kans bestaat dus dat je bij een ander bedrijf wordt ingedeeld dan dat je hebt aangegeven op het aanmeldingsformulier.

Let op! Voor dit online-evenement zal een selectie plaatsvinden, hiervoor hebben wij wat meer informatie van je nodig. Via onderstaande link ontvangen wij dit graag van je:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdp76P0PIdd44O2HDwZmcRLKPNkDUvwaeQb71rTNNEycMvItw/viewform?usp=sf_link

Deloitte

Zoek je een uitdagende functie bij een grote professionele dienstverlener? Wil je in multidisciplinaire teams werken voor toonaangevende klanten uit alle industrieën? Wil je de marktproblemen van de toekomst vertalen naar creatieve en innovatieve oplossingen? Wil je echt een verschil maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Elke dag zijn wij bezig de wereld veiliger, slimmer, efficiënter en duurzamer te maken met onze audits, fiscale en financiële adviezen, risk en consultancy diensten. En dat kunnen we alleen als de beste mensen voor ons kiezen.

Primevest

Primevest CP heeft circa 1,6 miljard EUR onder beheer, verdeeld over 6 sectorfondsen en 3 individuele mandaten. Investeerders in de fondsen zijn hoofdzakelijk (inter)nationale institutionele beleggers zoals pensioenfondsen en verzekeringsmaatschappijen. Primevest CP is een specialist opererend in niches die ons goed passen, zoals vragen die voortkomen uit de urbanisatie- en globalisatietrends. Dat vinden wij simpelweg uitdagender dan reguliere producten. Wij willen marktleider zijn in de nieuwe ontwikkelingen en de oplossingen verbonden aan die trends.

CBRE

CBRE Advisory is de adviestak van CBRE. Met meer dan zeshonderd collega’s in Nederland adviseren wij eigenaren en gebruikers van commercieel vastgoed. Ons werk komt in de kern op het volgende neer: enerzijds helpen we eigenaren bij het behalen van rendement op vastgoedinvesteringen, anderzijds ontwikkelen we unieke huisvestingsoplossingen voor gebruikers van vastgoed. Wij beheren vastgoedobjecten, voeren taxaties uit, adviseren klanten over de aan- en verkoop van panden, ontwikkelen werkplekconcepten, verzorgen projectmanagement op locatie en nog veel meer.

Kondor Wessels

Complexe vraagstukken vragen om onorthodoxe oplossingen. Om afgeschreven gebieden weer tot leven te brengen, zijn wij altijd bezig het onmogelijke mogelijk te maken. Om grenzen te verleggen en oplossingen te realiseren waarin soms alleen wij geloven. Dat vraagt om creativiteit en lef. Als jij dat hebt, leren wij jou graag kennen. Heel graag zelfs. Kondor Wessels Vastgoed bestaat uit jonge, ambitieuze en ondernemende mensen met liefde en aandacht voor projectontwikkeling. Mensen met lef, die projecten vanuit verschillende invalshoeken durven te benaderen en daardoor tot bijzondere oplossingen komen. Kondor Wessels Vastgoed gaat door waar anderen omkeren.

Lidl

We willen het beste voor onze klanten én voor de wereld om ons heen. Vandaag en in de toekomst. Daarom richten wij ons in veel aspecten op duurzaamheid, zoals de keuze voor een duurzaam productassortiment, de bouw van energieneutrale filialen en DC’s en richten wij ons op de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers. Bij de afdeling Bouw & Vastgoed werk je dagelijks mee aan het realiseren van de beste supermarkten van Nederland. Duurzaam en circulair bouwen zijn uitgangspunten waar wij ook in commercieel vastgoed rekening mee houden. Daarnaast volgen we de ontwikkelingen van nieuwe technieken op de voet. Zo zijn wij een voorbeeld op het gebied van duurzame energie met de realisatie en opening van de eerste energieneutrale supermarkt van Nederland in 2019.

Unibail Rodamco Westfield

We concentrate on the best assets in the world’s most dynamic cities. Our shopping centres are true lifestyle destinations, hosted in the most desirable catchment areas. We operate the retail in airport retail facilities in the US. We develop state of the art office buildings with exceptional work environments. We add prime residential programmes to our best assets. We own and operate major convention & exhibition venues in the Paris region. We believe physical retail has a bright future. We invest in it by continually improving our portfolio through our asset rotation strategy, disciplined asset management, and the build-out of our development pipeline.

Let op! Voor dit online-evenement zal een selectie plaatsvinden, hiervoor hebben wij wat meer informatie van je nodig. Via onderstaande link ontvangen wij dit graag van je:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdp76P0PIdd44O2HDwZmcRLKPNkDUvwaeQb71rTNNEycMvItw/viewform?usp=sf_link