Resi

Resi hoort tot de nieuwe generatie adviseurs op de Nederlandse woningbeleggingsmarkt. Wij adviseren beleggers, corporaties en ontwikkelaars in de aan- en verkoop van grootschalige bestaande en nieuwbouw woningbeleggingen in onder andere steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Haarlem. Zowel in de planontwikkeling, verkoopvoorbereiding en de transactie fungeren wij als inhoudelijke sparringpartner. 

Met onze jarenlange ervaring in het begeleiden van woningbeleggingstransacties en met behulp van ons woningdataplatform, staan wij projectontwikkelaars, vastgoedbeleggers en corporaties bij in verschillende fases van het woningbeleggingsproces. Resi gelooft niet in standaarden maar vindt dat ieder vraagstuk uniek is. 

Ons groeiende team bestaat uit een mix van enthousiaste bouwkundige en financiële specialisten en opereert vanuit de Schinkelbuurt in Amsterdam. Heb jij interesse in een stageplek of (starters)functie en wil je meer weten over werken bij Resi? Neem contact met ons op of kom langs voor een kop koffie bij ons op kantoor. 

Branche: Woningbeleggingen

Kantoor: Amsterdam

Studieachtergrond: Academische opleiding in de richtingen vastgoed, bouwkunde, economie en finance etc.

Adres: Vliegtuigstraat 8B, 1059 CL Amsterdam

Telefoon: +31 85 30 35 517

Website: www.resi.nl