Vijf vragen aan Fiona Beckmann | OMRT

Dit jaar zal er een interview worden gehouden onder elk van de 12 Business Friends van FRESH Professionals. In deze portretinterviews komt er per Business Friend iemand aan het woord, waarbij we een unieke inkijk krijgen in wat deze personen beweegt en hoe zich dat reflecteert in de bedrijven waar zij werkzaam zijn. In de eerste editie van deze reeks interviews sprak FRESH met Fiona Beckmann van OMRT.

  • Naam: Fiona Beckmann
  • Leeftijd: 25 jaar
  • Bedrijf: OMRT
  • Werkzaam: 6 maanden
  • LinkedIn: OMRT / Fiona Beckmann
  • Social Media: Instagram & omrt.tech
  • Website: OMRT

With OMRT you save time, gain yields, become sustainable and make overall better decisions on your real estate project by getting the right insights at the right time for your business case.

Waarom koos jij ervoor om te gaan werken bij OMRT?

Ik heb om meerdere redenen besloten om bij OMRT te komen werken. Ten eerste was ik gefascineerd door het product. Vanaf de eerste kennismaking dacht ik meteen: ‘dit wordt de toekomst van de industrie, ik moet daar NU instappen!’. Ten tweede hebben ze mij vanaf het begin af aan uitgedaagd (zelfs tijdens de sollicitatiegesprekken). OMRT moedigt mij aan om ‘outside the box’ te denken en buiten mijn comfortzone te treden – en dat terwijl ze mij alle autonomie en vrijheid geven die ik wens. Tot op de dag van vandaag blijven ze dit doen en ik leer meer dan ooit tevoren.

Wat maakt jullie kantoor een fijne werkplek?

Het leukste aan ons kantoor vind ik de vele nationaliteiten die hier samenkomen en de uiterst open manier van omgaan met elkaar. Dat zie je bijvoorbeeld terug doordat mensen regelmatig eten meenemen uit hun thuisland of doordat niet-moslim collega’s op een dag van de Ramadan meedoen om andere tradities mee te maken.

We hebben de vrijheid om elke dag te kiezen om op kantoor of thuis te werken, iets wat voor mij heel belangrijk is. Tot slot is het geen vervelende bijkomstigheid dat ons kantoor prachtig is en dat de koelkast altijd vol staat met Aperol Spritz.

Wat is het beste carrière advies wat je ooit hebt gehad?

“Show up early” kan niet alleen gezegd worden voor je carrière, maar ook voor het leven in het algemeen. Vroeg op kantoor verschijnen – wat rust om je dag productief te beginnen, dedication laten zien en niet in de rij staan voor de koffiemachine. Vroeg opdagen voor een meeting – time management op orde en je mag kiezen waar je wilt zitten. Vroeg opdagen op een skidag – de sneeuw is onaangeroerd. Ik probeer altijd bewust te kiezen voor een beetje te vroeg in plaats van een beetje te laat – je weet nooit wat je zou kunnen missen.

Hoeverre helpt FRESH jou in je dagelijkse werk?

Fresh helpt me niet alleen om een netwerk op te bouwen in de industrie, maar helpt OMRT ook om de jonge professionals van deze industrie te bereiken. Het netwerk laat innovators en disruptors zoals wijzelf zien wat wij doen en helpt ons met hen te connecten. Iedereen is altijd meer dan welkom om contact met ons op te nemen of langs te komen als ze geïnteresseerd zijn in hoe wij het trage landschap van vastgoedontwikkeling veranderen.

Nieuws

Terugblik: Primevest / Career Monitor borrel

Tijdens de FRESH borrel bij Brouwerij Troost van afgelopen week hebben wij enkele FRESH’ers extra vrolijk het Hemelvaartweekend ingestuurd. Het was namelijk tijd om de uitkomsten van de FRESH Career Monitor 2024...

22 mei 2024

Vier vragen aan Daan van der Hoeven | Envalue

 Kun je je zelf kort voorstellen? Ik ben Daan, momenteel werkzaam als Team Lead van het Data & Analytics team bij Envalue. Met een achtergrond in bedrijfskunde, vastgoed en een...

22 mei 2024

Vier vragen aan Anouk de Brabander | Houthoff

Kun je je zelf kort voorstellen? Mijn naam is Anouk de Brabander en ik werk nu zo’n 5,5 jaar als advocate op devastgoedpraktijk bij Houthoff in Amsterdam. Mijn werkzaamheden bestaan...

14 mei 2024