Vier vragen aan Vera Sassen / Newomij

Dit jaar zal er een interview worden gehouden onder elk van de 12 Business Friends van FRESH Professionals. In deze portretinterviews komt er per Business Friend iemand aan het woord, waarbij we een unieke inkijk krijgen in wat deze personen beweegt en hoe zich dat reflecteert in de bedrijven waar zij werkzaam zijn. Deze week hadden wij het genoegen met Vera Sassen te spreken.

“Commitment in real estate”

Waarom koos jij ervoor om te gaan werken bij Newomij?
Na 3 jaar te hebben gewerkt bij Whitewood NL, leek het mij interessant om de overstap te maken naar een familiebedrijf. Juist omdat ik wil ervaren hoe dynamisch ondernemen in het vastgoed kan zijn, door snel en langs korte lijnen beslissingen te nemen. Wat Newomij voor mij extra uitdagend maakt, is dat de onderneming puur investeert voor de lange termijn. Het vizier is gericht op toekomstige ontwikkelingen en duurzame waardecreatie. Ik ben zelf opgegroeid in een ondernemersgezin: mijn ouders hebben een eigen familiebedrijf in de textielreiniging. Weliswaar een heel andere branche, maar vanuit die affiniteit met het MKB wil ik me graag richten op de retail in het vastgoed. Deze kans heb ik gekregen bij Newomij waar ik asset manager Retail ben.

Wat maakt jullie kantoor een fijne werkplek?
Het zijn vooral al die gezellige collega’s en hun diversiteit die Newomij een fijne werkplek maken. Ik heb collega’s van jong en oud die hier al kort of juist lang werken. Die mix in leeftijd en aantal jaren ervaring – en natuurlijk alle verschillende expertises – maakt het erg boeiend. Ons kantoor is ruim, modern en licht ingericht met voldoende ruime werkplekken. Parkeren kan voor de deur, heel relaxt. Bovendien hebben we een mooi bedrijfsrestaurant waar dagelijks een heerlijk gezonde lunch wordt verzorgd. Ook heel fijn: de fitnessruimte onder ons pand waar elke week een masseur en personal trainer komt.

Hoeverre helpt FRESH jou in je dagelijkse werk?
FRESH biedt mij een interessant netwerk. De events bezoek ik graag, dus daar kun je me zeker tegenkomen!

Wat is het beste carrière-advies dat je ooit hebt gehad?
Mijn oom gaf me vlak na mijn afstuderen als advies om vlieguren te maken. Een carrière bouw je niet in een paar jaar op, maar vergt gedegen motivatie en ervaring. Dit heb ik zeer ten harte genomen. Verder volg ik vooral mijn persoonlijke motto: “Doe wat je leuk vindt en probeer iets te vinden waarin je je eigen passie kwijt kan.” Ik vind het belangrijk dat er voldoende ruimte is om je te blijven ontwikkelen en dat je een werkomgeving vindt waar je jezelf kunt zijn.

Nieuws

Terugblik: Primevest / Career Monitor borrel

Tijdens de FRESH borrel bij Brouwerij Troost van afgelopen week hebben wij enkele FRESH’ers extra vrolijk het Hemelvaartweekend ingestuurd. Het was namelijk tijd om de uitkomsten van de FRESH Career Monitor 2024...

22 mei 2024

Vier vragen aan Daan van der Hoeven | Envalue

 Kun je je zelf kort voorstellen? Ik ben Daan, momenteel werkzaam als Team Lead van het Data & Analytics team bij Envalue. Met een achtergrond in bedrijfskunde, vastgoed en een...

22 mei 2024

Vier vragen aan Anouk de Brabander | Houthoff

Kun je je zelf kort voorstellen? Mijn naam is Anouk de Brabander en ik werk nu zo’n 5,5 jaar als advocate op devastgoedpraktijk bij Houthoff in Amsterdam. Mijn werkzaamheden bestaan...

14 mei 2024