Vier vragen aan Morwarid Hashemi | Loyens & Loeff

Dit jaar zal er een interview worden gehouden onder elk van de 12 Business Friends van FRESH Professionals. In deze portretinterviews komt er per Business Friend iemand aan het woord, waarbij we een unieke inkijk krijgen in wat deze personen beweegt en hoe zich dat reflecteert in de bedrijven waar zij werkzaam zijn. Deze week spraken wij met Morwarid Hashemi van Loyens & Loeff.

Waarom koos jij ervoor om te gaan werken bij Loyens & Loeff?
Als onderdeel van mijn master liep ik stage bij Loyens & Loeff. Door de ontspannen sfeer en gezellige collega’s voelde ik mij al snel thuis. Ondanks de hoge werkdruk bleef men vriendelijk en werd er gelachen. Hierdoor wist ik eigenlijk na een week al dat ik mijn carrière in de advocatuur bij Loyens & Loeff wilde starten. Inmiddels werk ik al een paar jaar met veel plezier binnen de vastgoedpraktijk van kantoor.

Wat maakt jullie kantoor een fijne werkplek?
Ondanks de grootte van ons kantoor is de sfeer gemoedelijk, zeker op de praktijkgroep Vastgoed. We werken hard, maar we maken ook lol. Daarnaast ervaar ik vrijheid in hoe ik mijn werk doe en inricht, iets wat ik erg waardeer. Als advocaat ben je vaak met veel verschillende dossiers bezig en dan is het fijn als je daar waar mogelijk de baas blijft over je eigen agenda. Dat stukje autonomie behouden vind ik belangrijk (en gaat gelukkig goed).

Hoeverre helpt FRESH jou in je dagelijkse werk?
Ik heb mij pas zeer recent aangesloten bij FRESH, dus dit ga ik vast snel ondervinden.

Wat is het beste carrière advies wat je ooit hebt gehad?
Altijd jezelf blijven, ongeacht de omstandigheden.  

 

Nieuws

Terugblik Breakfast Seminar The Collection / Kantorenmarkt Amsterdam 

Dinsdag 21 november vond er weer een Breakfast Seminar plaats! Dit keer op een van de locaties van The Collection in Amsterdam. Onder het genot van een ontbijt gaf eerst...

28 november 2023

Vier vragen aan Carine Kropmans | Mileway

Dit jaar zal er een interview worden gehouden onder elk van de 12 Business Friends van FRESH Professionals. In deze portretinterviews komt er per Business Friend iemand aan het woord,...

28 november 2023

Vier vragen aan Anouk Schouten | Houthoff

Dit jaar zal er een interview worden gehouden onder elk van de 12 Business Friends van FRESH Professionals. In deze portretinterviews komt er per Business Friend iemand aan het woord,...

23 november 2023