Vier vragen aan Carine Kropmans | Mileway

Dit jaar zal er een interview worden gehouden onder elk van de 12 Business Friends van FRESH Professionals. In deze portretinterviews komt er per Business Friend iemand aan het woord, waarbij we een unieke inkijk krijgen in wat deze personen beweegt en hoe zich dat reflecteert in de bedrijven waar zij werkzaam zijn. Deze week spraken wij met Carine Kropmans van Mileway.

  • Naam: Carine Kropmans
  • Leeftijd: 32 jaar
  • Bedrijf: Mileway
  • Aantal jaren werkzaam: 6 jaar in het vastgoed, waarvan 1 bij Mileway
  • LinkedIn: Carine Kropmans / Mileway
  • Website: Mileway

“We are the leading provider of last mile logistics real estate in strategic locations across Europe”

Waarom koos jij ervoor om te gaan werken bij Mileway?
Hoofdzakelijk vanwege de mensen, de sfeer en het feit dat Mileway nog een jonge, internationale organisatie is. Mileway is in een korte tijd opgericht en groot geworden. Zo is er veel tijd en aandacht besteed aan de opzet, het aannemen van leuke, slimme mensen en het neerzetten van een professioneel hoofdkantoor. Daarop voortbordurend is er voldoende potentie om te verbeteren. Zowel vakinhoudelijk als bedrijfsmatig blijven we bouwen waardoor je elke keer een nieuwe uitdagingen aan kunt gaan. Zelfs een millenial (guilty as charged) hoeft zich hier niet te vervelen.

Wat maakt jullie kantoor een fijne werkplek?
Het hoofdkantoor van Mileway zit in het Atrium gebouw in Amsterdam waardoor je qua bereikbaarheid al goed zit. Het ontbijt dat dagelijks in het Mileway Café wordt verzorgd is wel een unicum. Bij Mileway werken mensen en daar is aan gedacht. Je kan je zelfs terugtrekken in de meditatiekamer om je Mileway account op “Headspace” uit te spelen.

Hoeverre helpt FRESH jou in je dagelijkse werk?
FRESH zorgt voor leuke momenten waar je oude contacten tegenkomt. Het is een goede manier om je netwerk buiten je organisatie te onderhouden. De jaarlijkse FRESH borrel tijdens de Provada is bij uitstek het moment om oud studiegenoten weer eens te spreken.

Wat is het beste carrièreadvies wat je ooit hebt gehad?
Het is niet zozeer een advies maar meer ervaringen die bijblijven. Ga maar onderuit en wees niet bang om fouten te maken. “Het enige wat ik zeker weet, is dat ik niks weet.” Doe het, vraag het of doe een keertje precies niks en test wat daaruit voortvloeit. Op die manier kun je eindeloos blijven “testen”. Ga moeilijke dingen niet uit de weg en bouw je ervaring en zelfvertrouwen op. Het mag best een beetje ongemakkelijk zijn. Volg dat advies van je collega maar eens tegen beter in op en zie wat er gebeurt. Blijf maar bij je punt tegen alle adviezen in. Verzamel je eigen bewijs en besluit dan wat in het vervolg beter of anders kan. Zo kun je altijd blijven bouwen aan je professionele ervaring.

Nieuws

Terugblik: Frasers Winterborrel

De Winterborrel, samen met Business Friend Frasers Property, heeft dit jaar plaatsgevonden bij Café De Gaeper. De borrel stond in het teken van bijpraten over de wintersport en het jaar...

23 uur ago

Terugblik: Dentons Padeltoernooi

Vrijdag 9 februari vond er weer een FRESH Padeltoernooi plaats! Ditmaal gesponsord door business friend en fanatiek Padel kantoor Dentons. Na het spelen van de poule fase voor de verschillende...

22 februari 2024

Terugblik: FRESH Lustrum wintersport 2024

Eind januari vertrokken wij met een gezellige groep FRESH’ers naar Sölden voor een paar dagen op de piste. Op een natuurlijke wijze kwam er een verdeling op de piste tussen...

20 februari 2024