Terugblik Kookworkshop Ron Blaauw FRESH 10+

Volgend jaar viert FRESH al weer haar 20e verjaardag. Ons netwerk wordt steeds breder en groter. Veel FRESH’ers draaien al wat langer mee in de vastgoedmarkt en daarom vinden wij het belangrijk om meer activiteiten voor de FRESH 5+’ers en FRESH 10+’ers te organiseren.

Voor de FRESH 10+ stond daarom een kookworkshop bij Ron Blaauw op het programma. Wij hebben met een groep van 20 FRESH 10+’ers onze kookkunsten weer kunnen verrijken en een heerlijk viergangenmenu gekookt. Uiteraard was het na de mise en place tijd om onder het genot van een goed glas wijn het resultaat te beoordelen.

Onderstaand menu hebben wij mogen bereiden:

SASHIMI MAKREEL

met soja tapioca taco

****

SLIPTONG

in kataifi met zuurkool beurre blanc

****
PIEPKUIKEN

en croute met eigen jus
****

BLOEDSINAASAPPEL

Met amandelroom

Meer van dit soort activiteiten zullen snel worden aangekondigd en mocht jij een leuk idee hebben, neem dan contact op met het bestuur!

Dit evenement werd mede mogelijk gemaakt door Houthoff.

Nieuws

Portretinterview | Primevest Capital Partners & Holland Immo Group

Zou jij je kort willen voorstellen? Jazeker! Mijn naam is Peter Helfrich, en ik ben al vele jaren actief in de vastgoedsector. Ik heb diverse functies bekleed bij gerenommeerde organisaties...

1 november 2024

ASRE x FRESH Professionals College: “De reële waarde van vastgoed” | Woe 20 nov

Wat is vastgoed eigenlijk waard? Is dat de taxatiewaarde of de boekwaarde? Kijken we alleen naar het verleden, zoals taxateurs vooral doen, of nemen we ook de toekomst in onze...

28 oktober 2024

Portretinterview | KroesePaternotte

Naam: Rogier Veeneman Leeftijd: 25 Bedrijf: KroesePaternotte Aantal jaren werkzaam: 3 Stichting FRESH bestaat dit jaar 25 jaar. Welke herinnering is er in de afgelopen 25 jaar het meest bijgebleven?...

24 oktober 2024