Terugblik Kookworkshop Ron Blaauw FRESH 10+

Volgend jaar viert FRESH al weer haar 20e verjaardag. Ons netwerk wordt steeds breder en groter. Veel FRESH’ers draaien al wat langer mee in de vastgoedmarkt en daarom vinden wij het belangrijk om meer activiteiten voor de FRESH 5+’ers en FRESH 10+’ers te organiseren.

Voor de FRESH 10+ stond daarom een kookworkshop bij Ron Blaauw op het programma. Wij hebben met een groep van 20 FRESH 10+’ers onze kookkunsten weer kunnen verrijken en een heerlijk viergangenmenu gekookt. Uiteraard was het na de mise en place tijd om onder het genot van een goed glas wijn het resultaat te beoordelen.

Onderstaand menu hebben wij mogen bereiden:

SASHIMI MAKREEL

met soja tapioca taco

****

SLIPTONG

in kataifi met zuurkool beurre blanc

****
PIEPKUIKEN

en croute met eigen jus
****

BLOEDSINAASAPPEL

Met amandelroom

Meer van dit soort activiteiten zullen snel worden aangekondigd en mocht jij een leuk idee hebben, neem dan contact op met het bestuur!

Dit evenement werd mede mogelijk gemaakt door Houthoff.

Nieuws

Vijf vragen aan Heather Robertson | Greystar

Dit jaar zal er een interview worden gehouden onder elk van de 12 Business Friends van FRESH Professionals. In deze portretinterviews komt er per Business Friend iemand aan het woord,...

19 september 2023

Vier vragen aan Roel Timmermans | Cushman & Wakefield

Dit jaar zal er een interview worden gehouden onder elk van de 12 Business Friends van FRESH Professionals. In deze portretinterviews komt er per Business Friend iemand aan het woord,...

21 augustus 2023

Vijf vragen aan Peter Helfrich | Primevest Capital Partners

Dit jaar zal er een interview worden gehouden onder elk van de 12 Business Friends van FRESH Professionals. In deze portretinterviews komt er per Business Friend iemand aan het woord,...

5 juni 2023