Suzan Besier

Wie ben ik?

Ik ben Suzan Besier, een enthousiaste en gedreven vastgoedprofessional die inmiddels meer dan 10 jaar werkzaam is bij Deloitte Real Estate. Ik woon sinds kort in Hilversum, aangezien ons plekje in Amsterdam toch wat te klein werd voor twee thuiswerkende ouders en een dochtertje van één. En dat bevalt goed, aangezien we naast alle winkels en restaurants op loopafstand, nu ook een bos en heide om de hoek hebben gekregen.

In het begin van m’n carrière werkte ik aan diverse opdrachten waardoor ik de vastgoedmarkt breed heb leren kennen. Inmiddels ben ik er achter wat ik echt leuk vind en heb ik me gespecialiseerd in het optimaliseren van vastgoed portefeuilles en het professionaliseren van de vastgoed organisaties in de publieke sector.

Ik ben bij Deloitte begonnen als werkstudent, waarnaast ik mijn master Vastgoedkunde aan de RuG af moest ronden. Een spannende periode omdat je een keuze moet maken in welke hoek je wil gaan werken, terwijl het heel lastig is om echt een goed beeld te krijgen van de verschillende opties. Het heeft mij indertijd enorm geholpen om met mensen te sparren die al aan het werk waren. 

Waarom ben ik mentor geworden?

Ik gun iedereen een mentor omdat ik zelf heb ervaren hoe fijn het is om tips en adviezen te krijgen. Als je studeert is het lastig om je een beeld te vormen van de verschillende bedrijven waar je kan gaan werken. En vervolgens te bepalen welk bedrijf qua werkzaamheden het beste bij jou past. Dan is het fijn als je daarin geholpen wordt door iemand die al in de werkende wereld rondloopt.

Wat heb ik jou te bieden?

Ik denk graag met je mee. Waar liggen je interesses? Wat zijn je ambities? Welke werkzaamheden liggen je goed? En welke bedrijven passen bij jou? Enerzijds heb ik door mijn werk bij Deloitte veel verschillende bedrijven en bedrijfsculturen gezien, en anderzijds weet ik als geen ander hoe de recruitmentprocessen lopen aangezien ik verantwoordelijk ben voor recruitment binnen onze afdeling. Ik denk dat die ervaring enorm waardevol is voor een student die aan het begin staat van zijn of haar carrière. 

Ik heb ontzettend veel zin om te starten als mentor, mijn ervaringen te delen en hopelijk te inspireren. Wie weet zien we elkaar binnenkort bij Deloitte op kantoor, al dan niet inclusief kantoorborrel!

Nieuws

Meld je aan voor het FRESH Students bestuur ’23-’24!

Ben jij ambitieus, sociaal en een echte teamplayer? Wil jij jouw netwerk een boost geven en in aanraking komen met vooraanstaande bedrijven in het vastgoed? Dit is je kans! FRESH...

8 maart 2023

Op zoek naar nieuw bestuur: Marketing

FRESH Students bestuur is op zoek naar nieuwe talenten die het stokje over gaan nemen. Om alvast een goed beeld te krijgen van de functies vertellen we allemaal wat we...

20 februari 2023

Op zoek naar nieuw bestuur: Student Relations

FRESH Students bestuur 2022-2023 is op zoek naar nieuwe talenten die het stokje over gaan nemen. Om alvast een goed beeld te krijgen van de functies presenteren wij de komende...

7 februari 2023