Amy Bulthuis

Mijn naam is Amy Bulthuis, werkzaam als Associate Asset Manager Benelux bij Edmond de Rothschild. Ik ben 33 jaar en woon in Amsterdam. 

Mijn eerste introductie met FRESH vond plaats in 2013/2014 toen ik mij volledig wilde onderdompelen in de wereld van vastgoed en daartoe besloot een bestuursjaarbij FRESH Students met beide handen aan te grijpen. Met veel toewijding heb ik vanuit de functie Company Relations een fantastisch jaar beleefd. Van tevoren had ik nooit gedacht dat dit jaar mij zoveel kennis, plezier en waardevolle contacten zou opleveren. Voor mij een jaar waar ik nog steeds dankbaar op terugkijk.  

Om dit bestuursjaar nog niet volledig gedag te hoeven zeggen heb ik destijds het 3e FRESH Lustrum georganiseerd en mij vervolgens enkele jaren binnen FRESH Professionals ingezet.

Toen mij afgelopen jaar werd gevraagd deel te nemen aan de Raad van Commissarissen leek dit daarom niets anders dan een logische volgende stap. Inmiddels heb ik er bijna een jaar op zitten, veel korter vergeleken met mijn mede RvC leden, maar ik geniet nu al van het plezier dat ik heb in het contact met het FRESH Students bestuur en het begeleiden/adviseren daarvan. 

Ik kijk zodoende erg uit naar het aankomende jaar waarin ik hoop mijn rol nog beter te kunnen vervullen. 

Op werkgebied ben ik, na 5,5 jaar taxateur te zijn geweest, per 1 juni 2022 gestart met mijn huidige functie bij Edmond de Rothschild. Hierbij focus ik mij op het asset management van het industriële en logistieke vastgoed binnen onze portefeuille.

Nieuws

Meld je aan voor het FRESH Students bestuur ’23-’24!

Ben jij ambitieus, sociaal en een echte teamplayer? Wil jij jouw netwerk een boost geven en in aanraking komen met vooraanstaande bedrijven in het vastgoed? Dit is je kans! FRESH...

8 maart 2023

Op zoek naar nieuw bestuur: Marketing

FRESH Students bestuur is op zoek naar nieuwe talenten die het stokje over gaan nemen. Om alvast een goed beeld te krijgen van de functies vertellen we allemaal wat we...

20 februari 2023

Op zoek naar nieuw bestuur: Student Relations

FRESH Students bestuur 2022-2023 is op zoek naar nieuwe talenten die het stokje over gaan nemen. Om alvast een goed beeld te krijgen van de functies presenteren wij de komende...

7 februari 2023