Amy Bulthuis

Mijn naam is Amy Bulthuis, werkzaam als Associate Asset Manager Benelux bij Edmond de Rothschild. Ik ben 33 jaar en woon in Amsterdam. 

Mijn eerste introductie met FRESH vond plaats in 2013/2014 toen ik mij volledig wilde onderdompelen in de wereld van vastgoed en daartoe besloot een bestuursjaarbij FRESH Students met beide handen aan te grijpen. Met veel toewijding heb ik vanuit de functie Company Relations een fantastisch jaar beleefd. Van tevoren had ik nooit gedacht dat dit jaar mij zoveel kennis, plezier en waardevolle contacten zou opleveren. Voor mij een jaar waar ik nog steeds dankbaar op terugkijk.  

Om dit bestuursjaar nog niet volledig gedag te hoeven zeggen heb ik destijds het 3e FRESH Lustrum georganiseerd en mij vervolgens enkele jaren binnen FRESH Professionals ingezet.

Toen mij afgelopen jaar werd gevraagd deel te nemen aan de Raad van Commissarissen leek dit daarom niets anders dan een logische volgende stap. Inmiddels heb ik er bijna een jaar op zitten, veel korter vergeleken met mijn mede RvC leden, maar ik geniet nu al van het plezier dat ik heb in het contact met het FRESH Students bestuur en het begeleiden/adviseren daarvan. 

Ik kijk zodoende erg uit naar het aankomende jaar waarin ik hoop mijn rol nog beter te kunnen vervullen. 

Op werkgebied ben ik, na 5,5 jaar taxateur te zijn geweest, per 1 juni 2022 gestart met mijn huidige functie bij Edmond de Rothschild. Hierbij focus ik mij op het asset management van het industriële en logistieke vastgoed binnen onze portefeuille.

Nieuws

Terugblik inhousedag EDGE Technologies 

Op vrijdag 7 juni organiseerde EDGE Technologies een inhousedag voor FRESH Students. De dag stond in het teken van interactie en kennisdeling. Het was een mooie kans om een kijkje...

12 juni 2024

Terugblik FRESH Open Padeltoernooi

Op donderdag 25 april werd het FRESH Open padeltoernooi gehouden, een sportief evenement waar zowel deelnemers van bedrijven als FRESHers aan deelnamen. Na een korte introductie van de deelnemende bedrijven...

2 mei 2024

Terugblik FRESH career event

Het FRESH Career Event 2024, gehouden in Hotel Arena in Amsterdam, was een leuke dag waarbij interactie en toekomstvisies binnen de vastgoedsector centraal stonden, specifiek gericht op de carrièremogelijkheden voor...

11 april 2024