Terugblikken

29|11

Mix & Match - Oriënteren op de arbeidsmarkt

Op donderdag 29 november vond het eerste evenement van FRESH plaats. De Mix & Match tour! Deze tour stond in het teken van oriënteren op de arbeidsmarkt en gaf de studenten een overzicht van een aantal verschillende richtingen binnen het vastgoed. 

15|11

Bedrijvenborrel

Op 15 november vond de eerste editie van de FRESH bedrijvenborrel plaats. Vanuit de prachtige bakboord zaal te loetje aan het IJ werden bedrijven bijgepraat over de ideeën en plannen voor het aankomende jaar.

19|10

Actieve ledendag - #1

De start van het nieuwe academisch jaar voor actieve leden vond plaats bij Spring Real Estate in Amsterdam. Spring Real Estate is een landelijk vastgoed adviesorganisatie die huurders en beleggers van commercieel vastgoed adviseert.

14|06

Kroegcollege Delft!

Het kroegcollege in Delft was een daverend succes. Niet alleen door de unieke locatie op de rondvaartboot van Delft, maar ook door de inspirerende woorden van Samman Mohammadi. De CEO van circulaire ontwikkelaar Re-Born vertelde een enthousaiste groep studenten over de toekomst van vastgoed en vastgoed-ontwikkeling.

31|05

OVG / Edge Technologies Inhousedag!

Op donderdag 31 mei vond de inhousedag van OVG Real Estate te Amsterdam plaats. De dag begon bij het pand van APG nabij station Sloterdijk waar de aanstaande naamswijziging van OVG werd besproken. De nieuwe naam wordt EDGE Technologies, de ontwikkelaar ziet toekomst in technologie, duurzaamheid en wellbeing.

24|05

Kroegcollege Eindhoven

Tijdens het afgelopen kroegcollege in Eindhoven waren we te gast bij De Oude Rechtbank. In dit statige pand aan het Stratumseind begon in de namiddag het kroegcollege. Een groep studenten met intersse in vastgoed nam plaats om te luisteren naar de inspirerende woorden van Maurits Cammeraat van Cegeka-Dsa. Dit bedrijf is gespecialiseerd in IT in combinatie met vastgoed.

09|05

Bedrijvendiner 2018!

Het jaarlijkse bedrijvendiner, wat is het toch een mooi event! Ambitieuze studenten, gretige bedrijven en natuurlijk het belangrijkste; lekker eten. Het komt er allemaal samen. Dit jaar werd er op Scheveningen gegeten. “Op Scheveningen?”, hoor ik u denken. Ja, zo behoor je dat in fatsoenlijk Nederlands te zeggen.

02|05 - 03|05

24FRESH: Big Data Challenge

Aan het begin van deze maand vond de 24FRESH Big Data Challenge plaats. Dit evenement wordt georganiseerd in samenwerking met vastgoedadviesbureau Republiq en was opnieuw een groot succes. Met het heerlijke lentezonnetje stralend boven Fort aan de Klop was het aan verschillende studententeams in 24 uur zelf iets te doen met Big Data.

13|04

ABN AMRO Inhousedag

Er gaat weinig boven een case waarbij de deelnemers - naast een dag in de schoenen te mogen staan van experts bij één van de voornaamste real estate organisaties - uitgedaagd worden om tot het gaatje te gaan in een bloedstollende race tegen de klok.

29|03

CBRE Global Investors Inhousedag!

Op donderdag 29 maart heeft de inhousedag van onze partner CBRE Global Investers plaatsgevonden. CBRE GI is een van de grootste partijen ter wereld op het gebied van Real Estate Investment Management. Deze dag bood studenten de kans om in de schoenen te staan van een Fund Manager.