Terugblikken

15|02

Inhouse Day EDGE Technologies 2018-2019

Op vrijdag 15 februari vond de inhousedag van Edge Technologies plaats in het voormalige Olympic Plaza op de zuidas; EDGE Olympic! EDGE Olympic is het gloednieuwe smart kantoor EDGE technologies!

11|01

Nieuwjaarsborrel 2018-2019

Vrijdag 11 januari was het zo ver! De jaarlijkse nieuwjaarsborrel van FRESH Students in de Koninklijke Industrieele Groote Club. Er is geproost met een agenda vol interessante evenementen in het vooruitzicht alsmede op een gezond en voorspoedig jaar voor alle leden.

29|11

Mix & Match - Oriënteren op de arbeidsmarkt

Op donderdag 29 november vond het eerste evenement van FRESH plaats. De Mix & Match tour! Deze tour stond in het teken van oriënteren op de arbeidsmarkt en gaf de studenten een overzicht van een aantal verschillende richtingen binnen het vastgoed. 

15|11

Bedrijvenborrel

Op 15 november vond de eerste editie van de FRESH bedrijvenborrel plaats. Vanuit de prachtige bakboord zaal te loetje aan het IJ werden bedrijven bijgepraat over de ideeën en plannen voor het aankomende jaar.

19|10

Actieve ledendag - #1

De start van het nieuwe academisch jaar voor actieve leden vond plaats bij Spring Real Estate in Amsterdam. Spring Real Estate is een landelijk vastgoed adviesorganisatie die huurders en beleggers van commercieel vastgoed adviseert.

14|06

Kroegcollege Delft!

Het kroegcollege in Delft was een daverend succes. Niet alleen door de unieke locatie op de rondvaartboot van Delft, maar ook door de inspirerende woorden van Samman Mohammadi. De CEO van circulaire ontwikkelaar Re-Born vertelde een enthousaiste groep studenten over de toekomst van vastgoed en vastgoed-ontwikkeling.

31|05

OVG / Edge Technologies Inhousedag!

Op donderdag 31 mei vond de inhousedag van OVG Real Estate te Amsterdam plaats. De dag begon bij het pand van APG nabij station Sloterdijk waar de aanstaande naamswijziging van OVG werd besproken. De nieuwe naam wordt EDGE Technologies, de ontwikkelaar ziet toekomst in technologie, duurzaamheid en wellbeing.

24|05

Kroegcollege Eindhoven

Tijdens het afgelopen kroegcollege in Eindhoven waren we te gast bij De Oude Rechtbank. In dit statige pand aan het Stratumseind begon in de namiddag het kroegcollege. Een groep studenten met intersse in vastgoed nam plaats om te luisteren naar de inspirerende woorden van Maurits Cammeraat van Cegeka-Dsa. Dit bedrijf is gespecialiseerd in IT in combinatie met vastgoed.

09|05

Bedrijvendiner 2018!

Het jaarlijkse bedrijvendiner, wat is het toch een mooi event! Ambitieuze studenten, gretige bedrijven en natuurlijk het belangrijkste; lekker eten. Het komt er allemaal samen. Dit jaar werd er op Scheveningen gegeten. “Op Scheveningen?”, hoor ik u denken. Ja, zo behoor je dat in fatsoenlijk Nederlands te zeggen.

02|05 - 03|05

24FRESH: Big Data Challenge

Aan het begin van deze maand vond de 24FRESH Big Data Challenge plaats. Dit evenement wordt georganiseerd in samenwerking met vastgoedadviesbureau Republiq en was opnieuw een groot succes. Met het heerlijke lentezonnetje stralend boven Fort aan de Klop was het aan verschillende studententeams in 24 uur zelf iets te doen met Big Data.