Raad van Commissarissen

FRESH Students heeft een Raad van Commissarissen (RvC). De RvC is het controlerende en adviserende orgaan van het FRESH Students Bestuur. Zij bestaat uit zes personen uit het bedrijfsleven en zijn deels oud FRESH-Bestuurders. Onder het toezicht houden valt onder andere het opstellen van het meerjarenplan en het controleren of het meerjarenplan wordt nageleefd in bijvoorbeeld het beleid van het jaarlijks nieuw opvolgend bestuur. Niet alleen is de RvC een controlerend orgaan, ook heeft zij een adviserende functie welke men kan terugzien in de buddyrol van de RvC leden. Alle RvC leden krijgen een bestuurslid (buddy) toegewezen aan het begin van het jaar, dit bestuurslid zullen zij gedurende het jaar adviseren binnen de bepaalde functie.

De volgende professionals vormen gezamenlijk de Raad van Commissarissen: