Nieuws

Nieuw bestuur stelt zich voor... Sanne van der Oest!

Het nieuwe FRESH Students bestuur stelt zich graag aan jou voor! Lees hier het verhaal van Sanne van der Oest, dit jaar vervult zij de functie Students Relations.

Lees meer

Nieuw bestuur stelt zich voor... Rohid Najimi!

Het nieuwe FRESH Students bestuur stelt zich graag aan jou voor! Lees hier het verhaal van Rohid Najimi, dit jaar vervult hij de functie Career.

Lees meer

Nieuw bestuur stelt zich voor... Charissa Andringa!

Het nieuwe FRESH Students bestuur stelt zich graag aan jou voor! Lees hier het verhaal van Charissa Andringa, dit jaar vervult zij de functie Marketing

Lees meer

Nieuw bestuur stelt zich voor... Timber van Tilburg!

Het nieuwe FRESH Students bestuur stelt zich graag aan jou voor! Lees hier het verhaal van Timber van Tilburg, dit jaar vervult hij de functie Company Relations.

Lees meer

Nieuw bestuur stelt zich voor... Floris Steinmeier!

Het nieuwe FRESH Students bestuur stelt zich graag aan jou voor! Lees hier het verhaal van Floris Steinmeier​, dit jaar vervult hij de functie Finance.

Lees meer

Nieuw bestuur stelt zich voor... Lisa Verhoeven!

Het nieuwe FRESH Students bestuur stelt zich graag aan jou voor! Lees hier het verhaal van Lisa Verhoeven, dit jaar vervult zij de functie Voorzitter.

Lees meer

FRESH Students zoekt een nieuw bestuurslid Finance!

Kijk jij graag vanuit een financieel oogpunt naar vastgoedvraagstukken? Zie jij de uitdaging om FRESH ook dit jaar financieel gezond te houden?

Lees meer

FRESH Students zoekt een nieuw bestuurslid Students Relations!

Mijn ervaringen met FRESH begonnen vorig jaar, toen ik in de commissie van de Consultancy Week zat.

Lees meer

FRESH Students zoekt een nieuw bestuurslid Career!

Ben je ondernemend? Barst je van ideeen? Ben je niet bang om de telefoon op te pakken en op professionals af te stappen?

Lees meer

FRESH Students zoekt een nieuw bestuurslid Marketing!

Wat begon als een idee van "misschien is het wel tof om een bestuursjaar te doen" werd realiteit toen ik werd gevraagd de functie marketing te bekleden.

Lees meer