Nieuw bestuur stelt zich voor... Stefan van der Borgh!

Het nieuwe FRESH Students bestuur stelt zich graag aan jou voor! Lees hier het verhaal van Stefan van der Borgh, dit jaar vervult hij de functie Career.

Zo enthousiast als ik ben om komend jaar het FRESH Career platform onder mijn hoede te nemen, zo graag stel ik me uiteraard ook even voor: 24 jaar geleden ben ik als Stefan van der Borgh te Haarlem ter wereld gekomen vanwaar ik met een tussenstop op de Veluwe alweer bijna 6 jaar geleden in het mooie Groningen belandde. Met veel interesse in bouwkunde maar met een lettertje te weinig achter de wiskunde op het Gymnasium Apeldoorn, besloot ik Technische Planologie te gaan studeren. Na veel geleerd te hebben op een schaalniveautje hoger, waren het toch nog steeds dezelfde oude bakstenen die aan mij bleven knagen.. Middels de Real Estate Studies in Groningen lijken deze sinds afgelopen jaar weer verder in beeld te komen!

Na al vaker bestuurlijk de bedrijfsrelaties te hebben verzorgd, kon ik, toen FRESH op mijn weg kwam, uiteraard geen ‘nee’ zeggen: het was echter wel tijd voor een frisse uitdaging, welke ik zeker in het FRESH Career platform ga vinden! Hoe mooi zou het zijn als we middels een gepersonaliseerd platform zowel ons, jongere, als oudere talent op vaste-, maar ook op FRESH Career Project -basis, optimaal kunnen koppelen aan alle uitdagingen die de vastgoedwereld te wachten staan? Ik hoop volgend jaar m’n professionele netwerk nog verder te verbreden en vanuit FRESH iedereen een warm welkom te heten en mee te bouwen aan ons eigen FRESH -old boys network -forum. Een forum heeft stenen nodig en zo zijn we momenteel al druk bezig deze voor iedereen in alle vormen van evenementen met verfrissende bedrijven te presenteren. Ik kijk er naar uit de toekomstige old boys (en girls) vaak op ons forum te zien en er samen een wederom legendarisch FRESH Students, Career & Professionals jaar van te maken!