Nieuw bestuur stelt zich voor... Rohid Najimi!

Het nieuwe FRESH Students bestuur stelt zich graag aan jou voor! Lees hier het verhaal van Rohid Najimi, dit jaar vervult hij de functie Career.

Nieuw studiejaar, nieuw bestuur! Mijn naam is Rohid Najimi, geboren in Kabul en sinds 2001 woonachtig in Nederland. Nadat ons familie naar Nederland kwam zijn we meteen in Groningen gaan wonen, tevens ben ik daar opgegroeid en de Groningse uitspraak ‘’nait soezen, moar deurbroezen’’ zal ik zeker niet vergeten. De gebouwde omgeving heeft mij van jongs af aan al gefascineerd, ik wist al tijdens het eerste jaar van de middelbare school dat ik bouwkunde wou studeren. Na de studie Bachelor of Built Environment in Leeuwarden zocht ik de verdieping op het academisch niveau. Momenteel ben ik met de masterstudie Urban Systems & Real Estate (TU Eindhoven) bezig.

De functie bestuurslid Career spreekt mij het meest aan vanwege de ondernemendheid, iets willen betekenen voor medestudenten/professionals en verder ontwikkeling van mijzelf. Daarnaast vind ik het leuk om met de trends in de gebouwde omgeving bezig te zijn, de exponentiele groei in technologie is in veel sectoren en zeker ook in vastgoed (toenemende PropTech startups) zichtbaar. Zowel de aannemers/ontwikkelaars, makelaars, taxateurs als de beleggers zijn continue bezig hun bedrijfsprocessen te verbeteren. Daarnaast heeft de gebouwde omgeving een enorme impact op de vervuiling van de aarde. Het is zichtbaar dat bedrijven zowel op corporate-, asset- en of op fund niveau hun duurzame strategie aan het uitbreiden zijn en de verantwoordelijkheid nemen. Ik hoop als bestuurslid met deze trends iets te kunnen betekenen voor medestudenten en professionals.

Hoe het jaar precies gaat lopen is onvoorspelbaar, maar ik kan zeggen dat wij een ontzettend leuk team met enthousiaste bestuursleden hebben. Samen gaan wij ons beleid voor het aankomend jaar opstellen en zullen wij een positieve bijdragen leveren met in ons achterhoofd de reden waarom Fresh Students is ontstaan. Graag zie ik de studenten en bedrijven tijdens de events en hoor ik onder genot van een kopje koffie wat wij voor elkaar kunnen betekenen!

 

Rohid Najimi

Career

FRESH Board 19/20