Nieuw bestuur stelt zich voor... Charissa Andringa!

Het nieuwe FRESH Students bestuur stelt zich graag aan jou voor! Lees hier het verhaal van Charissa Andringa, dit jaar vervult zij de functie Marketing

Hallo medestudent, sponsor of partner van FRESH of anders geïnteresseerden! Mijn naam is Charissa Andringa, 22 jaar, woonachtig in Groningen en studerend aan de Rijksuniversiteit Groningen. Vanaf september 2019 mag ik met veel enthousiasme de functie marketing voor FRESH Students gaan vervullen.

Na het behalen van mijn Gymnasium en een jaartje taallessen volgen in Santa Barbara en Valencia wist ik het zeker! Vastgoed & Makelaardij was de studie die ik wilde gaan doen. Interesse in de bebouwde wereld is er altijd al geweest en ook kon ik vanaf jongs af aan al genieten van alles wat er om mij heen gebouwd was/werd/wordt. Toch bleef de universiteit in mijn achterhoofd waardoor ik er naar een jaar voor gekozen heb de overstap te maken naar mijn huidige bachelor Human Geography Urban and Regional Planning aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Om toch actief bezig te blijven met vastgoed ben ik in contact gekomen met FRESH. Ik kijk er enorm naar uit om aankomend jaar zelf mee te mogen werken aan de organisatie van verschillende mooie activiteiten. 

Op moment van schrijven hou ik mij bezig met de marketing voor het Young Talent Event aankomend september. De ervaring die ik tijdens deze functie opdoe wil ik graag meenemen naar mijn jaar FRESH om de uitdaging aan te gaan om een strategie te ontwikkelen die werkt voor de doelgroep en zodoende deze te bereiken. Ook zal ik vanuit mijn functie verantwoordelijk zijn voor alle uitingen van FRESH Students, waar ik de huisstijl bewaak en mij verder mag ontfermen over de nieuwe website!! 

Samen met de andere bestuursleden verheug ik me op een jaar vol activiteiten en zet ik mij in om dit tot een groot succes te brengen! Ik hoop velen van jullie te ontmoeten!

 

Charissa Andringa

Marketing 

FRESH Board 19/20