Tim de Vries

Head of Transaction Services, Envalue Real Estate

Ik ben Tim de Vries, 34 jaar en werk momenteel bij Envalue Real Estate als Partner en Head of Transaction Services. Ik ben een enthousiaste en ambitieuze vastgoedprofessional met inmiddels ruim 10 jaar ervaring als vastgoedadviseur. Na een leuke periode van ruim 8 jaar in Utrecht woon ik inmiddels met mijn vriendin en twee jonge kids weer lekker in Friesland (typisch gevalletje “back to the roots” na Corona…). Ik ben gemiddeld 3 dagen in de week op ons kantoor in Utrecht te vinden.

Carrière

Na afronding van de studies Vastgoed & Makelaardij (Hanze) en Real Estate Studies (RUG) ben ik mijn carrière in 2014 gestart als trainee bij DTZ Zadelhoff (nu Cushman & Wakefield). Hier heb ik eerst als taxateur gewerkt, maar na circa 2,5 jaar begon het te kriebelen om vanuit de taxatie-inhoud de vertaalslag naar commercie te gaan maken. Toen heb ik de logische stap gezet naar het Agency team in Utrecht. Hier heb ik mooie carrièrestappen kunnen zetten en leuke successen gevierd, met als persoonlijk hoogtepunt de winst van de Vastgoedmarkt Young Talent Award in 2018. Na een korte uitstap in Noord-Nederland bij de vastgoedadviseur DeenKoopmans ben ik sinds september 2023 werkzaam bij Envalue Real Estate in Utrecht.

Over Envalue Real Estate

“Envalue is de innovatiefste vastgoedadviseur van Nederland. Wij zijn een bedrijf dat gedreven wordt door data. Met ondernemerschap en een duidelijke visie verleggen we grenzen. Wij geloven dat er behoefte is aan een onafhankelijke adviseur die data vertaalt naar concrete inzichten en oplossingen voor taxaties, strategische analyses, hoogwaardige transacties en de realisatie van duurzame projecten”.

Momenteel werken er circa 30 mensen bij Envalue Real Estate, maar er ligt een mooie ambitie om de komende jaren minimaal te verdubbelen in aantal mensen om de groeiambities van ons bedrijf mogelijk te maken.

Rol als mentor – wat mag je verwachten van mij?

Ik heb in mijn carrière ervaren dat goede begeleiding cruciaal is om als professional én als persoon te kunnen groeien. Nog steeds ben ik de mensen dankbaar die mij geholpen hebben mezelf te ontwikkelen en mij op cruciale momenten nét dat duwtje in de rug hebben gegeven om het verschil te maken. Dit gun ik iedereen die ambitieus is en wil investeren in zichzelf, daarom heb ik me aangemeld als mentor.

Ik kijk ernaar uit de nieuwe generatie professionals op weg te helpen in het maken van de juiste keuzes en zelf te leren en blijven reflecteren welke kansen de nieuwe generatie weer ziet. Ik kijk ernaar uit om samen over leuke thema’s te  sparren en mijn kennis, ervaring en netwerk in te zetten om jouw carrière een boost te geven!   

Nieuws

Terugblik inhousedag EDGE Technologies 

Op vrijdag 7 juni organiseerde EDGE Technologies een inhousedag voor FRESH Students. De dag stond in het teken van interactie en kennisdeling. Het was een mooie kans om een kijkje...

12 juni 2024

Terugblik FRESH Open Padeltoernooi

Op donderdag 25 april werd het FRESH Open padeltoernooi gehouden, een sportief evenement waar zowel deelnemers van bedrijven als FRESHers aan deelnamen. Na een korte introductie van de deelnemende bedrijven...

2 mei 2024

Terugblik FRESH career event

Het FRESH Career Event 2024, gehouden in Hotel Arena in Amsterdam, was een leuke dag waarbij interactie en toekomstvisies binnen de vastgoedsector centraal stonden, specifiek gericht op de carrièremogelijkheden voor...

11 april 2024