Tim de Vries

Head of Transaction Services, Envalue Real Estate

Ik ben Tim de Vries, 34 jaar en werk momenteel bij Envalue Real Estate als Partner en Head of Transaction Services. Ik ben een enthousiaste en ambitieuze vastgoedprofessional met inmiddels ruim 10 jaar ervaring als vastgoedadviseur. Na een leuke periode van ruim 8 jaar in Utrecht woon ik inmiddels met mijn vriendin en twee jonge kids weer lekker in Friesland (typisch gevalletje “back to the roots” na Corona…). Ik ben gemiddeld 3 dagen in de week op ons kantoor in Utrecht te vinden.

Carrière

Na afronding van de studies Vastgoed & Makelaardij (Hanze) en Real Estate Studies (RUG) ben ik mijn carrière in 2014 gestart als trainee bij DTZ Zadelhoff (nu Cushman & Wakefield). Hier heb ik eerst als taxateur gewerkt, maar na circa 2,5 jaar begon het te kriebelen om vanuit de taxatie-inhoud de vertaalslag naar commercie te gaan maken. Toen heb ik de logische stap gezet naar het Agency team in Utrecht. Hier heb ik mooie carrièrestappen kunnen zetten en leuke successen gevierd, met als persoonlijk hoogtepunt de winst van de Vastgoedmarkt Young Talent Award in 2018. Na een korte uitstap in Noord-Nederland bij de vastgoedadviseur DeenKoopmans ben ik sinds september 2023 werkzaam bij Envalue Real Estate in Utrecht.

Over Envalue Real Estate

“Envalue is de innovatiefste vastgoedadviseur van Nederland. Wij zijn een bedrijf dat gedreven wordt door data. Met ondernemerschap en een duidelijke visie verleggen we grenzen. Wij geloven dat er behoefte is aan een onafhankelijke adviseur die data vertaalt naar concrete inzichten en oplossingen voor taxaties, strategische analyses, hoogwaardige transacties en de realisatie van duurzame projecten”.

Momenteel werken er circa 30 mensen bij Envalue Real Estate, maar er ligt een mooie ambitie om de komende jaren minimaal te verdubbelen in aantal mensen om de groeiambities van ons bedrijf mogelijk te maken.

Rol als mentor – wat mag je verwachten van mij?

Ik heb in mijn carrière ervaren dat goede begeleiding cruciaal is om als professional én als persoon te kunnen groeien. Nog steeds ben ik de mensen dankbaar die mij geholpen hebben mezelf te ontwikkelen en mij op cruciale momenten nét dat duwtje in de rug hebben gegeven om het verschil te maken. Dit gun ik iedereen die ambitieus is en wil investeren in zichzelf, daarom heb ik me aangemeld als mentor.

Ik kijk ernaar uit de nieuwe generatie professionals op weg te helpen in het maken van de juiste keuzes en zelf te leren en blijven reflecteren welke kansen de nieuwe generatie weer ziet. Ik kijk ernaar uit om samen over leuke thema’s te  sparren en mijn kennis, ervaring en netwerk in te zetten om jouw carrière een boost te geven!   

Nieuws

PROVADA Talent Kitchen

Koken met Ch(i)efs in de Talentenkeuken van PROVADA In de Talentenkeuken van PROVADA is matchmaking een koud culi kunstje. Een uitgelezen kans om te connecten met CEO’s en toekomstige topwerkgevers...

15 februari 2024

Terugblik FRESH Consultancydagen

Dag 1: Fakton Afgelopen donderdag was het dan eindelijk zo ver, de aftrap van de consultancydagen; het eerste tweedaagse evenement van dit FRESH-jaar. Met ruim 20 studenten werden we om...

26 januari 2024

Terugblik ReFRESH 2023

Op woensdag 4 oktober vond het eerste FRESH Students-evenement van het nieuwe academische jaar plaats. Onder het genot van hapjes en drankjes hebben we het jaar in stijl afgetrapt met...

16 oktober 2023