Suzan Besier

Wie ben ik?

Ik ben Suzan Besier, een enthousiaste en gedreven vastgoedprofessional die inmiddels meer dan 12 jaar werkzaam is bij Deloitte Real Estate. Ik woon in Hilversummet Pieter en we hebben twee dochtertjes en 3 jaar en 10 maanden. Werk/privé is af en toe een hele puzzel maar we hebben het inmiddels redelijk onder controle. Naast mijn fulltime baan heb ik voldoende tijd gevonden voor ons gezin, familie, vrienden, af en toe een rondje hardlopen of een avondje uit eten gaan.

In het begin van m’n carrière werkte ik aan diverse opdrachten waardoor ik de vastgoedmarkt breed heb lerenkennen. Inmiddels ben ik er achter wat ik echt leuk vind en heb ik me gespecialiseerd in het optimaliseren van vastgoed portefeuilles en het professionaliseren van de vastgoed organisaties in de publieke sector.

Ik ben bij Deloitte begonnen als werkstudent, waarnaast ik mijn master Real Estate studies aan de RuG af heb gerond. Een spannende periode omdat je een keuze moet maken in welke hoek je wil gaan werken, terwijl het heel lastig is omecht een goed beeld te krijgen van de verschillende opties. Het heeft mij indertijd enorm geholpen om met mensen te sparren die al aan het werk waren.

Waarom ben ik mentor geworden?

Ik gun iedereen een mentor omdat ik zelf heb ervaren hoe fijn het is om tips en adviezen te krijgen. Als je studeert is het lastig om je een beeld te vormen van de verschillende bedrijven waar je kan gaan werken. En vervolgens te bepalen welk bedrijf qua werkzaamheden het beste bij jou past. Dan is het fijn als je daarin geholpen wordt door iemand die al in de werkende wereld rondloopt.

Wat heb ik jou te bieden?

Ik denk graag met je mee. Waar liggen je interesses? Wat zijn je ambities? Welke werkzaamheden liggen je goed? En welke bedrijven passen bij jou? Enerzijds heb ik door mijn werk bij Deloitte veel verschillende bedrijven en bedrijfsculturen gezien, en anderzijds weet ik als geen ander hoe de recruitmentprocessen lopen aangezien ik verantwoordelijk ben geweest voor recruitment binnen onze afdeling. Ik denk dat die ervaring enorm waardevol is voor een student die aan het begin staat van zijn of haar carrière. 

Ik heb ontzettend veel zin om te starten als mentor, mijnervaringen te delen en hopelijk te inspireren. Wie weet zien we elkaar binnenkort bij Deloitte op kantoor, al dan niet inclusief kantoorborrel!

Nieuws

Terugblik inhousedag EDGE Technologies 

Op vrijdag 7 juni organiseerde EDGE Technologies een inhousedag voor FRESH Students. De dag stond in het teken van interactie en kennisdeling. Het was een mooie kans om een kijkje...

12 juni 2024

Terugblik FRESH Open Padeltoernooi

Op donderdag 25 april werd het FRESH Open padeltoernooi gehouden, een sportief evenement waar zowel deelnemers van bedrijven als FRESHers aan deelnamen. Na een korte introductie van de deelnemende bedrijven...

2 mei 2024

Terugblik FRESH career event

Het FRESH Career Event 2024, gehouden in Hotel Arena in Amsterdam, was een leuke dag waarbij interactie en toekomstvisies binnen de vastgoedsector centraal stonden, specifiek gericht op de carrièremogelijkheden voor...

11 april 2024