Rogier de Lint

Mijn naam is Rogier de Lint. Ik ben bouwkundig ingenieur en ben sinds 2003 actief in de  project- en gebiedsontwikkeling.

Sinds 2011 werk ik voor NS Stations, het stations- en vastgoedbedrijf van de Nederlandse Spoorwegen. Ik ben daar als MT lid verantwoordelijk voor alle vastgoedtransacties en de gebiedsontwikkelingen. Denk daarbij aan de ontwikkeling van de Cartesiusdriehoek Utrecht en de ontwikkelingen rondom Station Laan van NOI te Den Haag.

Ik woon met mijn vrouw en 2 kinderen (5 en 8) te Vogelenzang, een gehucht in de gemeente Bloemendaal. Ik speel hockey bij de veteranen en ben coach van de meisjes E.

Academische achtergrond

Bouwkunde (Bouwmanagement & Vastgoedbeheer), TU Delft

Waarom ik mentor geworden ben

Ten eerste omdat de aardige mensen van FRESH dat aan mij hebben gevraagd en ten tweede omdat ik denk dat we als sector nooit teveel kunnen investeren in de komende generatie.

Wat een toekomstige mentee kan verwachten van mij

Ik ben jarenlang (gast) docent geweest in dit mooie vak. Ik heb diverse afstudeerders begeleid. Ik zie het mentorschap als iets waardevols. Hopelijk leidt het tot inspiratie over en weer.

Nieuws

FRESH Students | Evenementen

Het nieuwe jaar is van start en natuurlijk staan de volgende activiteiten al weer op jullie te wachten! In januari en februari hebben we met veel enthousiasme weer verschillende top...

2 januari 2020

Nieuw FRESH Students bestuur stelt zich voor …

Lisa Verhoeven Het nieuwe FRESH Students bestuur stelt zich graag aan jou voor! Lees hier het verhaal van Lisa Verhoeven, dit jaar vervult zij de functie Voorzitter. Vanaf september mag...

14 september 2019

Lancering nieuwe website!

Onze vernieuwde FRESH website is live! Neem een kijkje op de verschillende pagina’s en ontdek hoe de website in een nieuw jasje gestoken is. Door de besturen van FRESH Students...

12 september 2019