Michael Hagemans

Senior Projectmanager, RYSE

Mijn naam is Michael Hagemans en ik ben 41 jaar. Ik ben getrouwd en heb 2 jonge kinderen, een zoon van 12 en dochter van 9 jaar. Als gezin wonen we in Nieuwegein, waar ik ben geboren en getogen. In mijn vrije tijd coach en train ik 3 keer per week het voetbalteam van mijn zoon. Hiervoor ben ik ook in bezit van een certificaat via een korte opleiding bij de KNVB. Daarnaast ga ik er graag op uit met mijn gezin en doe ik aan hardlopen en voetbal om fit te blijven.

Ik heb bouwkunde gestudeerd – met bouwmanagement als afstudeerrichting. In mijn derde jaar heb ik een half jaar in Copenhagen gewoond en gestudeerd. Recent heb ik nog een korte opleiding gedaan aan de ASRE, de module gebieds- en vastgoedontwikkeling.

Inmiddels heb ik 18 jaar werkervaring op het gebied van projectmanagement. Hiervan 8 jaar als adviseur en 10 jaar vanuit de kant van de opdrachtgever. Door gewerkt te hebben aan veel verschillende type projecten in verschillende fases – en aan beide kanten van de tafel –  heb ik een brede kennis opgedaan. Per 1 oktober 2020 ben ik in dienst bij RYSE.

Binnen RYSE werk ik op dit moment aan uiteenlopende projecten. Uiteenlopend wat betreft grootte, maar ook verscheidenheid in de rol en de fase waarin het project zich begeeft.Hierdoor kan ik jou ook inzicht geven in de diversiteit binnen ons vakgebied en direct ook zichtbaar maken in de praktijk. 

Wat ik het leukst vind aan mijn werk; werken aan een complex en omvangrijk project vanuit een team met collega’s en adviseurs. Want of het nou voetbal betreft of een project; het vormen van een team vanuit enthousiasme en gedrevenheid en daarmee middels een gestructureerde aanpak werken aan een gezamenlijk doel – dat is wat ik leuk vind en dat is wat mij typeert. 

Laten we samen richting geven aan de opstart van jouw carriere. Ik heb er zin in!

Nieuws

Terugblik inhousedag EDGE Technologies 

Op vrijdag 7 juni organiseerde EDGE Technologies een inhousedag voor FRESH Students. De dag stond in het teken van interactie en kennisdeling. Het was een mooie kans om een kijkje...

12 juni 2024

Terugblik FRESH Open Padeltoernooi

Op donderdag 25 april werd het FRESH Open padeltoernooi gehouden, een sportief evenement waar zowel deelnemers van bedrijven als FRESHers aan deelnamen. Na een korte introductie van de deelnemende bedrijven...

2 mei 2024

Terugblik FRESH career event

Het FRESH Career Event 2024, gehouden in Hotel Arena in Amsterdam, was een leuke dag waarbij interactie en toekomstvisies binnen de vastgoedsector centraal stonden, specifiek gericht op de carrièremogelijkheden voor...

11 april 2024