Michael Hagemans

Senior Projectmanager, RYSE

Mijn naam is Michael Hagemans en ik ben 41 jaar. Ik ben getrouwd en heb 2 jonge kinderen, een zoon van 12 en dochter van 9 jaar. Als gezin wonen we in Nieuwegein, waar ik ben geboren en getogen. In mijn vrije tijd coach en train ik 3 keer per week het voetbalteam van mijn zoon. Hiervoor ben ik ook in bezit van een certificaat via een korte opleiding bij de KNVB. Daarnaast ga ik er graag op uit met mijn gezin en doe ik aan hardlopen en voetbal om fit te blijven.

Ik heb bouwkunde gestudeerd – met bouwmanagement als afstudeerrichting. In mijn derde jaar heb ik een half jaar in Copenhagen gewoond en gestudeerd. Recent heb ik nog een korte opleiding gedaan aan de ASRE, de module gebieds- en vastgoedontwikkeling.

Inmiddels heb ik 18 jaar werkervaring op het gebied van projectmanagement. Hiervan 8 jaar als adviseur en 10 jaar vanuit de kant van de opdrachtgever. Door gewerkt te hebben aan veel verschillende type projecten in verschillende fases – en aan beide kanten van de tafel –  heb ik een brede kennis opgedaan. Per 1 oktober 2020 ben ik in dienst bij RYSE.

Binnen RYSE werk ik op dit moment aan uiteenlopende projecten. Uiteenlopend wat betreft grootte, maar ook verscheidenheid in de rol en de fase waarin het project zich begeeft.Hierdoor kan ik jou ook inzicht geven in de diversiteit binnen ons vakgebied en direct ook zichtbaar maken in de praktijk. 

Wat ik het leukst vind aan mijn werk; werken aan een complex en omvangrijk project vanuit een team met collega’s en adviseurs. Want of het nou voetbal betreft of een project; het vormen van een team vanuit enthousiasme en gedrevenheid en daarmee middels een gestructureerde aanpak werken aan een gezamenlijk doel – dat is wat ik leuk vind en dat is wat mij typeert. 

Laten we samen richting geven aan de opstart van jouw carriere. Ik heb er zin in!

Nieuws

PROVADA Talent Kitchen

Koken met Ch(i)efs in de Talentenkeuken van PROVADA In de Talentenkeuken van PROVADA is matchmaking een koud culi kunstje. Een uitgelezen kans om te connecten met CEO’s en toekomstige topwerkgevers...

15 februari 2024

Terugblik FRESH Consultancydagen

Dag 1: Fakton Afgelopen donderdag was het dan eindelijk zo ver, de aftrap van de consultancydagen; het eerste tweedaagse evenement van dit FRESH-jaar. Met ruim 20 studenten werden we om...

26 januari 2024

Terugblik ReFRESH 2023

Op woensdag 4 oktober vond het eerste FRESH Students-evenement van het nieuwe academische jaar plaats. Onder het genot van hapjes en drankjes hebben we het jaar in stijl afgetrapt met...

16 oktober 2023