Michael Hagemans

Senior Projectmanager, abcnova

Mijn naam is Michael Hagemans en ik ben 40 jaar. Ik ben getrouwd en heb 2 jonge kinderen, een zoon van 11 en dochter van 8 jaar. Als gezin wonen we in Nieuwegein, waar ik ben geboren en getogen. In mijn vrije tijd coach en train ik 3 keer per week het voetbalteam van mijn zoon. Hiervoor ben ik ook in bezit van een certificaat via een korte opleiding bij de KNVB. Daarnaast ga ik er graag op uit met mijn gezin en doe ik aan hardlopen en voetbal om fit te blijven.

Ik heb bouwkunde gestudeerd – met bouwmanagement als afstudeerrichting. In mijn derde jaar heb ik een half jaar in Copenhagen gewoond en gestudeerd. Recent heb ik nog een korte opleiding gedaan aan de ASRE, de module gebieds- en vastgoedontwikkeling.

Inmiddels heb ik 17 jaar werkervaring op het gebied van projectmanagement. Hiervan 7 jaar als adviseur en 10 jaar vanuit de kant van de opdrachtgever. Door gewerkt te hebben aan veel verschillende type projecten in verschillende fases – en aan beide kanten van de tafel –  heb ik een brede kennis opgedaan. Per 1 oktober 2020 ben ik in dienst bij abcnova.

Een project waar ik trots op ben is het Nautisch Kwartier in Huizen. Een project dat bestaat uit boothuizen, bedrijfshuisvesting, horecalocaties, een hotel, ligplaatsen en een haven. En waarbij ik betrokken ben geweest vanaf het prille begin van de ontwikkeling tot en met het beheer en onderhoud en alles daar tussenin. Trots vanwege het uiteindelijke resultaat, waar ik een flinke stempel op heb mogen drukken. Op dit moment werk ik onder andere aan een ontwikkeling van Pluryn (zorginstelling), waarbij we nieuwe huisvesting voor gesloten jeugdzorg moeten realiseren in Maarsbergen. Een mooi project met een strakke planning – een gemixed programma van wonen-onderwijs-sport-kantoor – en verschillende partijen als gemeente, Provincie, omwonenden, bouwteam en de interne organisatie.

De 2 genoemde projecten geven weer wat ik het leukst vind aan mijn werk; werken aan een complex en omvangrijk project vanuit een team met collega’s en adviseurs. Want of het nou voetbal betreft of een project; het vormen van een team vanuit enthousiasme en gedrevenheid en daarmee middels een gestructureerde aanpak werken aan een gezamenlijk doel – dat is wat ik leuk vind en dat is wat mij typeert.

Nieuws

FRESH Students | op zoek naar commissies 23/24

Voor het academisch jaar 23/24 is FRESH Students op zoek naar nieuwe commissies! Wil je meer uit FRESH halen, nieuwe mensen ontmoeten en kennis maken met het bedrijfsleven? Actief worden...

1 oktober 2023

Meld je aan voor het FRESH Students bestuur ’23-’24!

Ben jij ambitieus, sociaal en een echte teamplayer? Wil jij jouw netwerk een boost geven en in aanraking komen met vooraanstaande bedrijven in het vastgoed? Dit is je kans! FRESH...

8 maart 2023

Terugblik Beleggersdagen

Ook dit jaar organiseerden we weer de Beleggersdagen voor de FRESH’ers met een interesse in de beleggerswereld binnen de vastgoed sector. Dit jaar zijn we langs 4 van onze partners...

22 december 2022