Leon Teunissen

Van een recent afgestudeerde medewerker kreeg ik de vraag of ik het mentorschap via FRESH wilde overwegen. Dat heb ik gedaan en bij deze bied ik mij dan ook aan als potentieel mentor.

Waarom?

In 1992 studeerde ik af aan de TU Delft met twee afstudeerrichtingen: Architectuur en Bouwmanagement (nu Management in the Built Environment). De eerste twintig jaar het ik organisatorische functies in de Architectenbranche vervuld, als projectleider bij de Architecten Cie. En als mede eigenaar bij VMX Architects, een middelgroot internationaal opererend architectenbureau, waar ik in de rol van zakelijk directeur verantwoordelijk was voor de bureau- en voor de projectorganisatie. In die hoedanigheid heb ik veel projecten in veel verschillende sectoren gerealiseerd.

Met die ervaring ben ik enkele jaar geleden DubbeLL-buurtontwikkelaars gestart, waar we met een klein team projecten met een sterke focus op de buurt ontwikkelen van initiatief tot aan de exploitatie. Uiteraard gaat dit in samenwerking met veel partijen, gemeentes, adviseurs, aannemers en beleggers. Wij zijn daarbij de spil in het web. 

Daarbij heb ik gemerkt dat mijn kennis en ervaring in het realiseren van projecten een sturende bijdrage aan de projecten vormt. 

En nu ben ik dus bereid deze ervaring ook te delen met gemotiveerde studenten die graag met mensen uit de praktijk van gedachte wisselen. Ik verwacht van de student interesse in de volle breedte van vastgoedontwikkeling. En dat hij/zij kritisch is op de eigen vaardigheden, vragen durft te stellen, weet waar nog lacunes in opleiding en kennis zitten en die pro-actief samen met mij in wil vullen.

Nieuws

Terugblik FRESH career event

Het FRESH Career Event 2024, gehouden in Hotel Arena in Amsterdam, was een leuke dag waarbij interactie en toekomstvisies binnen de vastgoedsector centraal stonden, specifiek gericht op de carrièremogelijkheden voor...

11 april 2024

Kick-off FRESH Mentorprogramma

De Kickoff van het FRESH Students Mentorprogramma, gehouden op donderdagavond 28 maart bij House of Watt in Amsterdam, was een goede start van nieuwe relaties binnen het mentorprogramma. Bij de...

11 april 2024

Terugblik PROVADA Talent Kitchen

Op dinsdag 26 maart vond de tweede editie plaats van de PROVADA talent kitchen: het culinaire matchmakingevent in de vastgoedwereld waarbij studenten met CEO’s uit de vastgoedwereld een 4-gangen diner...

4 april 2024