Leon Teunissen

Van een recent afgestudeerde medewerker kreeg ik de vraag of ik het mentorschap via FRESH wilde overwegen. Dat heb ik gedaan en bij deze bied ik mij dan ook aan als potentieel mentor.

Waarom?

In 1992 studeerde ik af aan de TU Delft met twee afstudeerrichtingen: Architectuur en Bouwmanagement (nu Management in the Built Environment). De eerste twintig jaar het ik organisatorische functies in de Architectenbranche vervuld, als projectleider bij de Architecten Cie. En als mede eigenaar bij VMX Architects, een middelgroot internationaal opererend architectenbureau, waar ik in de rol van zakelijk directeur verantwoordelijk was voor de bureau- en voor de projectorganisatie. In die hoedanigheid heb ik veel projecten in veel verschillende sectoren gerealiseerd.

Met die ervaring ben ik enkele jaar geleden DubbeLL-buurtontwikkelaars gestart, waar we met een klein team projecten met een sterke focus op de buurt ontwikkelen van initiatief tot aan de exploitatie. Uiteraard gaat dit in samenwerking met veel partijen, gemeentes, adviseurs, aannemers en beleggers. Wij zijn daarbij de spil in het web. 

Daarbij heb ik gemerkt dat mijn kennis en ervaring in het realiseren van projecten een sturende bijdrage aan de projecten vormt. 

En nu ben ik dus bereid deze ervaring ook te delen met gemotiveerde studenten die graag met mensen uit de praktijk van gedachte wisselen. Ik verwacht van de student interesse in de volle breedte van vastgoedontwikkeling. En dat hij/zij kritisch is op de eigen vaardigheden, vragen durft te stellen, weet waar nog lacunes in opleiding en kennis zitten en die pro-actief samen met mij in wil vullen.

Nieuws

FRESH Students | op zoek naar commissies 23/24

Voor het academisch jaar 23/24 is FRESH Students op zoek naar nieuwe commissies! Wil je meer uit FRESH halen, nieuwe mensen ontmoeten en kennis maken met het bedrijfsleven? Actief worden...

1 oktober 2023

Meld je aan voor het FRESH Students bestuur ’23-’24!

Ben jij ambitieus, sociaal en een echte teamplayer? Wil jij jouw netwerk een boost geven en in aanraking komen met vooraanstaande bedrijven in het vastgoed? Dit is je kans! FRESH...

8 maart 2023

Terugblik Beleggersdagen

Ook dit jaar organiseerden we weer de Beleggersdagen voor de FRESH’ers met een interesse in de beleggerswereld binnen de vastgoed sector. Dit jaar zijn we langs 4 van onze partners...

22 december 2022