Leon Teunissen

Van een recent afgestudeerde medewerker kreeg ik de vraag of ik het mentorschap via FRESH wilde overwegen. Dat heb ik gedaan en bij deze bied ik mij dan ook aan als potentieel mentor.

Waarom?

In 1992 studeerde ik af aan de TU Delft met twee afstudeerrichtingen: Architectuur en Bouwmanagement (nu Management in the Built Environment). De eerste twintig jaar het ik organisatorische functies in de Architectenbranche vervuld, als projectleider bij de Architecten Cie. En als mede eigenaar bij VMX Architects, een middelgroot internationaal opererend architectenbureau, waar ik in de rol van zakelijk directeur verantwoordelijk was voor de bureau- en voor de projectorganisatie. In die hoedanigheid heb ik veel projecten in veel verschillende sectoren gerealiseerd.

Met die ervaring ben ik enkele jaar geleden DubbeLL-buurtontwikkelaars gestart, waar we met een klein team projecten met een sterke focus op de buurt ontwikkelen van initiatief tot aan de exploitatie. Uiteraard gaat dit in samenwerking met veel partijen, gemeentes, adviseurs, aannemers en beleggers. Wij zijn daarbij de spil in het web. 

Daarbij heb ik gemerkt dat mijn kennis en ervaring in het realiseren van projecten een sturende bijdrage aan de projecten vormt. 

En nu ben ik dus bereid deze ervaring ook te delen met gemotiveerde studenten die graag met mensen uit de praktijk van gedachte wisselen. Ik verwacht van de student interesse in de volle breedte van vastgoedontwikkeling. En dat hij/zij kritisch is op de eigen vaardigheden, vragen durft te stellen, weet waar nog lacunes in opleiding en kennis zitten en die pro-actief samen met mij in wil vullen.

Nieuws

Meld je aan voor het FRESH Students bestuur ’23-’24!

Ben jij ambitieus, sociaal en een echte teamplayer? Wil jij jouw netwerk een boost geven en in aanraking komen met vooraanstaande bedrijven in het vastgoed? Dit is je kans! FRESH...

8 maart 2023

Op zoek naar nieuw bestuur: Marketing

FRESH Students bestuur is op zoek naar nieuwe talenten die het stokje over gaan nemen. Om alvast een goed beeld te krijgen van de functies vertellen we allemaal wat we...

20 februari 2023

Op zoek naar nieuw bestuur: Student Relations

FRESH Students bestuur 2022-2023 is op zoek naar nieuwe talenten die het stokje over gaan nemen. Om alvast een goed beeld te krijgen van de functies presenteren wij de komende...

7 februari 2023