Leon Teunissen

Van een recent afgestudeerde medewerker kreeg ik de vraag of ik het mentorschap via Fresh wilde overwegen. Dat heb ik gedaan en bij deze biedt ik mij dan ook aan als potentieel mentor.

Waarom?

In 1992 studeerde ik af aan de TU Delft met twee afstudeerrichtingen: Architectuur en Bouwmanagement (nu Management in the Built Environment). De eerste twintig jaar het ik organisatorische functies in de Architectenbranche vervuld, als projectleider bij de Architecten Cie. En als mede eigenaar bij VMX Architects, een middelgroot internationaal opererend architectenbureau, waar ik in de rol van zakelijk directeur verantwoordelijk was voor de bureau- en voor de projectorganisatie. In die hoedanigheid heb ik veel projecten in veel verschillende sectoren gerealiseerd.

Met die ervaring ben ik enkele jaar geleden DubbeLL-buurtontwikkelaars gestart, waar we met een klein team projecten met een sterke focus op de buurt ontwikkelen van initiatief tot aan de exploitatie. Uiteraard gaat dit in samenwerking met veel partijen, gemeentes, adviseurs, aannemers en beleggers. Wij zijn daarbij de spil in het web.

Daarbij heb ik gemerkt dat mijn kennis en ervaring in het realiseren van projecten een sturende bijdrage aan de projecten vormt.

En nu ben ik dus bereid deze ervaring ook te delen met gemotiveerde studenten die graag met mensen uit de praktijk van gedachte wisselen. Ik verwacht van de student interesse in de volle breedte van vastgoedontwikkeling. En dat hij/zij kritisch is op de eigen vaardigheden, vragen durft te stellen, weet waar nog lacunes in opleiding en kennis zitten en die pro-actief samen met mij in wil vullen.

Nieuws

FRESH Students – Real Highlights April

Nieuwe maand, nieuwe FRESH Real Highlights! Elke maand houden we je op de hoogte van het belangrijkste nieuws in de vastgoedwereld, en blikken we terug op de evenementen van FRESH. Daarnaast kijken we...

8 april 2021

FRESH Students – Bestuur 2021/2022

FRESH Students presenteert: het bestuur voor 2021/2022! Dit enthousiaste zestal zal in september het stokje van ons overnemen, maar we stellen ze nu al graag aan jullie voor! Het FRESH...

7 april 2021

FRESH Students – Real Highlights Maart

Het is alweer maart: Tijd voor de FRESH Real Highlights! Elke maand houden we je op de hoogte van het belangrijkste nieuws in de vastgoedwereld, en blikken we terug op de evenementen van FRESH....

15 maart 2021