Mentorenprogramma - FRESH stelt voor... Lucas van der Ham!

Lucas van der Ham is sinds 2015 senior consultant bij CBRE Development Services. CBRE is wereldleider in vastgoedadviezen en werkt met vooraanstaande opdrachtgevers. De business unit Development Services richt zich op het technische advies binnen de organisatie.

Lucas is na zijn bachelor studie bouwkunde aan de HTS in Haarlem gaan werken bij Burgy Bouwbedrijf in Leiden. In de ruim 13 jaar dat hij hier werkzaam was, heeft hij diverse aanvullende opleidingen gedaan waaronder een keuzevak bouwrecht aan de Universiteit Leiden. Lucas is bij Burgy Bouwbedrijf begonnen als werkvoorbereider en is doorgegroeid tot sr. projectleider. Burgy is een middelgrote aannemer gespecialiseerd in restauratie en speciale nieuwbouw. Als projectleider was hij verantwoordelijk voor het managen van projecten met een omvang van € 1.000,- tot € 9.000.000,- euro.

In 2015 heeft Lucas de overstap gemaakt naar CBRE Development Services waar hij werkt tot op heden als senior consultant. De business unit Development Services combineert een integrale aanpak met technische en bouwkundige kennis van architectuur, bouwkosten, duurzaamheid, beleggers- en gebruikersmarkten. Lucas’ werk bestaat uit het technisch advies verlenen bij aan- en verkopen, het begeleiden van projecten en het adviseren van klanten op het gebied van groot onderhoud en technische vraagstukken. Tevens is hij binnen CBRE het aanspreekpunt voor alle asbestvraagstukken.

Lucas is een energiek en veelzijdig persoon met een passie voor techniek en kwaliteit. Hij is een echte teamspeler en heeft de kwaliteiten om projectteams in diverse samenstellingen te ondersteunen en aan te sturen. Lucas is de juiste mentor voor studenten die interesse hebben in techniek binnen de consultancy, duurzame herontwikkeling met langetermijnperspectieven, niet bang zijn voor unieke ‘out of the box’-oplossingen en ambitie hebben om op het hoogste niveau verder te komen!  

Ben jij een geboren consultant en geïnteresseerd in het geven van technische vastgoedadviezen? Geef Lucas dan op als één van jouw twee voorkeuren in je brief. Schrijf een sollicitatiebrief, waarin jouw motivatie staat opgenomen en mail deze samen met je CV naar mentor@freshstudents.nl, ter attentie van Antonie Elbers.

 

Lucas van der Ham - Senior Consultant, CBRE Development Services

Meer weten over Lucas? Neem dan een kijkje op: https://www.linkedin.com/in/lucas-van-der-ham-9a9b31113/

Meer weten over CBRE? Neem dan een kijkje op: https://www.cbre.nl/nl-nl​