Mentorenprogramma - FRESH stelt voor... Dirk Sosef!

Dirk Sosef is werkzaam bij Prologis, de wereldwijde leider in logistiek vastgoed. Als Head of Research & Strategy Prologis Europa begeleidt Dirk met zijn team een breed palet aan onderzoeksinitiatieven. Zijn voornaamste taak is het beter begrijpen van de dynamiek van Europese vastgoedmarkten en vooral welke factoren deze markten beïnvloeden. Deze bevindingen worden zowel in de dagelijkse business als bij lange termijn beslissingen gebruikt.

Daarnaast is Dirk nauw betrokken bij het ontwikkelen van de thought leader strategie voor Prologis in Europa. Dit betekent dat Dirk regelmatig white papers, columns en blogs schrijft en spreekt op logistieke en vastgoedcongressen en investor events. Dirk is bijvoorbeeld een graag geziene gast op toonaangevende internationale vastgoedbeurzen als MIPIM en EXPO. Ook licht hij regelmatig trends toe in mediaoptredens op Business News Radio, in de Financiële Telegraaf of het Financieele Dagblad.

Een van de persoonlijke ambities van Dirk is excellente onderzoeken te leiden of hier minimaal voor een belangrijk deel aan bij te dragen. Onderwerpen waar Dirk recentelijk nog onderzoek naar deed zijn supply chain management, leegstand, e-commerce en de beste logistieke vestigingslocaties in Europa.  

Dirk rondde in 2005 zijn studie Real Estate af aan de Fontys Hogeschool. Voor zijn carrière bij Prologis was Dirk vijf jaar werkzaam als Head of Research bij Cushman & Wakefield. In 2011 werd hij lid van de Royal Institute of Charted Surveyors (RICS). Binnen RICS neemt Dirk zitting in de vakgroep Onderzoek & Innovatie om hier een actieve bijdrage te leveren aan het verhogen van de transparantie van de sector.

Ben jij klaar voor Dirk en wil je graag met hem discussiëren over trends in vastgoed en/of logistiek? Geef Dirk dan op als één van jouw twee voorkeuren in je brief. Schrijf een sollicitatiebrief, waarin jouw motivatie staat opgenomen en mail deze samen met je CV naar mentor@freshstudents.nl, ter attentie van Antonie Elbers. 

 

Dirk Sosef - Head of Research & Strategy, Prologis Europa

Meer weten over Dirk? Neem dan een kijkje op: https://www.linkedin.com/in/dirksosef/

Meer weten over Prologis? Neem dan een kijkje op: https://www.prologis.com​