Career

De Career tak van FRESH is de schakel tussen FRESH Students en Professionals. Het FRESH Career platform biedt zowel studenten als professionals een online vacature platform aan voor het vinden van stages en een baan. De career commissie is samen met het FRESH bestuurslid career verantwoordelijke voor de branding, onderhoud en uitbreiding van dit platform. De werkzaamheden bestaan uit het onderhouden van contact met bedrijven en het nieuwe acquireren van bedrijven. Het career platform groeit elk jaar waardoor er ruimte is voor nieuwe initiatieven en ideeën die hier realiteit worden gemaakt. Zo is er dit jaar een start gemaakt met de video columns die een kijkje geven binnen het bedrijf.

De commissie bestaat uit de volgende functies:

  • Voorzitter: Verantwoordelijk voor de algehele voortgang en de schakel tussen het FRESH Students bestuur en de commissie.
  • Finance: Verantwoordelijk voor de inkomsten van de vacatures. Dé essentiële schakel in het laten slagen van FRESH Career Projects.
  • Acquisitie (2P): Verantwoordelijk voor het opzetten van het nieuwe businessmodel FRESH Career Projects en het Career Platform invulling geven met onder meer Career Video Vacatures en Columns.
  • Marketing: Het aanspreekpunt voor de bedrijven en het promoten van FRESH naar bedrijven toe d.m.v. social media kanalen.

Nieuws

Terugblik Beleggersdagen

Ook dit jaar organiseerden we weer de Beleggersdagen voor de FRESH’ers met een interesse in de beleggerswereld binnen de vastgoed sector. Dit jaar zijn we langs 4 van onze partners...

22 december 2022

Terugblik ABN AMRO Inhousedag

Al weer een tijdje geleden organiseerden we samen met ABN Amro de Inhousedag. Ook deze editie was weer een groot succes! Met zo’n 20 studenten waren we om 9 uur...

6 december 2022

International Challenge Terugblik Brazilië

Om jullie een idee te geven hoe de international challenge er dit jaar aan toe is gegaan hebben wij voor jullie een kort reisverslagje gemaakt. Dit geeft een sfeerimpressie van...

21 juni 2022