Career

De Career tak van FRESH is de schakel tussen FRESH Students en Professionals. Het FRESH Career platform biedt zowel studenten als professionals een online vacature platform aan voor het vinden van stages en een baan. De career commissie is samen met het FRESH bestuurslid career verantwoordelijke voor de branding, onderhoud en uitbreiding van dit platform. De werkzaamheden bestaan uit het onderhouden van contact met bedrijven en het nieuwe acquireren van bedrijven. Het career platform groeit elk jaar waardoor er ruimte is voor nieuwe initiatieven en ideeën die hier realiteit worden gemaakt. Zo is er dit jaar een start gemaakt met de video columns die een kijkje geven binnen het bedrijf.

De commissie bestaat uit de volgende functies:

  • Voorzitter: Verantwoordelijk voor de algehele voortgang en de schakel tussen het FRESH Students bestuur en de commissie.
  • Finance: Verantwoordelijk voor de inkomsten van de vacatures. Dé essentiële schakel in het laten slagen van FRESH Career Projects.
  • Acquisitie (2P): Verantwoordelijk voor het opzetten van het nieuwe businessmodel FRESH Career Projects en het Career Platform invulling geven met onder meer Career Video Vacatures en Columns.
  • Marketing: Het aanspreekpunt voor de bedrijven en het promoten van FRESH naar bedrijven toe d.m.v. social media kanalen.

Ook dit jaar zijn er weer vier studenten die dit takenpakket op zich zullen nemen en daarbij het bestuurslid Career in zijn/haar functie zullen ondersteunen. Hierdoor kan FRESH studenten niet alleen interessante evenementen bieden, maar helpen we ze ook bij het vinden van een baan, stage of werkstudentschap.

Dit jaar bestaat de Career commissie uit (van links achter naar rechts voor):

  • Niek Tromp – Marketing
  • Joost van Iersel – Acquisitie & Operationeel
  • Lynn Veerman – Voorzitter
  • Fatih Sarikaya – Acquisitie & Operationeel
  • Eefke Huisman – bestuurslid Career

Nieuws

Terugblik ReFRESH 2023

Op woensdag 4 oktober vond het eerste FRESH Students-evenement van het nieuwe academische jaar plaats. Onder het genot van hapjes en drankjes hebben we het jaar in stijl afgetrapt met...

16 oktober 2023

Terugblik International Challenge – Dubai & Abu Dhabi

Om jullie een idee te geven hoe de international challenge er dit jaar aan toe is gegaan hebben wij voor jullie een kort reisverslagje gemaakt. Dit geeft een sfeerimpressie van...

15 oktober 2023

FRESH Students | op zoek naar commissies 23/24

Voor het academisch jaar 23/24 is FRESH Students op zoek naar nieuwe commissies! Wil je meer uit FRESH halen, nieuwe mensen ontmoeten en kennis maken met het bedrijfsleven? Actief worden...

1 oktober 2023