Career

De Career tak van FRESH is de schakel tussen FRESH Students en Professionals. Het FRESH Career platform biedt zowel studenten als professionals een online vacature platform aan voor het vinden van stages en een baan. De career commissie is samen met het FRESH bestuurslid career verantwoordelijke voor de branding, onderhoud en uitbreiding van dit platform. De werkzaamheden bestaan uit het onderhouden van contact met bedrijven en het nieuwe acquireren van bedrijven. Het career platform groeit elk jaar waardoor er ruimte is voor nieuwe initiatieven en ideeën die hier realiteit worden gemaakt. Zo is er dit jaar een start gemaakt met de video columns die een kijkje geven binnen het bedrijf.

De commissie bestaat uit de volgende functies:

  • Voorzitter: Verantwoordelijk voor de algehele voortgang en de schakel tussen het FRESH Students bestuur en de commissie.
  • Finance: Verantwoordelijk voor de inkomsten van de vacatures. Dé essentiële schakel in het laten slagen van FRESH Career Projects.
  • Acquisitie (2P): Verantwoordelijk voor het opzetten van het nieuwe businessmodel FRESH Career Projects en het Career Platform invulling geven met onder meer Career Video Vacatures en Columns.
  • Marketing: Het aanspreekpunt voor de bedrijven en het promoten van FRESH naar bedrijven toe d.m.v. social media kanalen.

Ook dit jaar zijn er weer vier studenten die dit takenpakket op zich zullen nemen en daarbij het bestuurslid Career in zijn/haar functie zullen ondersteunen. Hierdoor kan FRESH studenten niet alleen interessante evenementen bieden, maar helpen we ze ook bij het vinden van een baan, stage of werkstudentschap.

Dit jaar bestaat de Career commissie uit (van links achter naar rechts voor):

  • Niek Tromp – Marketing
  • Joost van Iersel – Acquisitie & Operationeel
  • Lynn Veerman – Voorzitter
  • Fatih Sarikaya – Acquisitie & Operationeel
  • Eefke Huisman – bestuurslid Career

Nieuws

Meld je aan voor het FRESH Students bestuur ’23-’24!

Ben jij ambitieus, sociaal en een echte teamplayer? Wil jij jouw netwerk een boost geven en in aanraking komen met vooraanstaande bedrijven in het vastgoed? Dit is je kans! FRESH...

8 maart 2023

Op zoek naar nieuw bestuur: Marketing

FRESH Students bestuur is op zoek naar nieuwe talenten die het stokje over gaan nemen. Om alvast een goed beeld te krijgen van de functies vertellen we allemaal wat we...

20 februari 2023

Op zoek naar nieuw bestuur: Student Relations

FRESH Students bestuur 2022-2023 is op zoek naar nieuwe talenten die het stokje over gaan nemen. Om alvast een goed beeld te krijgen van de functies presenteren wij de komende...

7 februari 2023