Career

De Career tak van FRESH is de schakel tussen FRESH Students en Professionals. Het FRESH Career platform biedt zowel studenten als professionals een online vacature platform aan voor het vinden van stages en een baan. De career commissie is samen met het FRESH bestuurslid career verantwoordelijke voor de branding, onderhoud en uitbreiding van dit platform. De werkzaamheden bestaan uit het onderhouden van contact met bedrijven en het nieuwe acquireren van bedrijven. Het career platform groeit elk jaar waardoor er ruimte is voor nieuwe initiatieven en ideeën die hier realiteit worden gemaakt. Zo is er dit jaar een start gemaakt met de video columns die een kijkje geven binnen het bedrijf.

De commissie bestaat uit de volgende functies:

  • Voorzitter: Verantwoordelijk voor de algehele voortgang en de schakel tussen het FRESH Students bestuur en de commissie.
  • Operationeel: Verantwoordelijk voor de verwerking en plaatsing van de vacatures. Dé essentiële schakel in het laten slagen van FRESH Career Project.
  • Acquisitie (2P): Verantwoordelijk voor het opzetten van het nieuwe businessmodel FRESH Career Projects en het Career Platform invulling geven met onder meer Career Video Vacatures en Columns.

Ook dit jaar zijn er weer vier studenten die dit takenpakket op zich zullen nemen en daarbij het bestuurslid Career in hun functie zullen ondersteunen. Hierdoor kan FRESH studenten niet alleen interessante evenementen bieden, maar helpen we ze ook bij het vinden van een baan, stage of werkstudentschap.

Dit jaar bestaat de Career commissie uit:

  • Joey Snel – Voorzitter
  • An Mei Kodde – Operationeel
  • Emiel Wolfs – Acquisitie
  • Timothy Charmes – Acquisitie
  • Heleen Igbuwe – Bestuurslid Career

Nieuws

Terugblik FRESH career event

Het FRESH Career Event 2024, gehouden in Hotel Arena in Amsterdam, was een leuke dag waarbij interactie en toekomstvisies binnen de vastgoedsector centraal stonden, specifiek gericht op de carrièremogelijkheden voor...

11 april 2024

Kick-off FRESH Mentorprogramma

De Kickoff van het FRESH Students Mentorprogramma, gehouden op donderdagavond 28 maart bij House of Watt in Amsterdam, was een goede start van nieuwe relaties binnen het mentorprogramma. Bij de...

11 april 2024

Terugblik PROVADA Talent Kitchen

Op dinsdag 26 maart vond de tweede editie plaats van de PROVADA talent kitchen: het culinaire matchmakingevent in de vastgoedwereld waarbij studenten met CEO’s uit de vastgoedwereld een 4-gangen diner...

4 april 2024