Projectontwikkelaar – Miss Clark

Wil jij graag meewerken aan betekenisvolle vastgoedprojecten? Projecten die een plek duurzamer, socialer en mooier maken? Kom bij ons werken en solliciteer op de functie van projectontwikkelaar.

Wij werken met een jong en betrokken team aan de mooiste projecten in Nederland! Dit doen we samen met onze creatieve collega’s van De Mannen van Schuim vanuit ons kantoor in Den Haag. We geloven namelijk dat een goed concept de basis vormt om ons doel te kunnen bereiken; een mooie, duurzame en sociale plek voor de uiteindelijke gebruikers van de woningen, kantoren, winkels, hotels, publieke ruimte en voorzieningen.

Als ontwikkelaar bij Miss Clark word je betrokken in elke fase van het ontwikkelproces. Je denkt mee over het concept en de ambitie van een ontwikkeling, bent bezig met de technische vraagstukken van een ontwerpopgave en weet moeiteloos over te schakelen naar de financiële haalbaarheidsanalyse van een ander project.

Ben jij een waarmaker met oog voor nieuwe ontwikkelingen? Neem je graag verantwoordelijkheid, ben jij nieuwsgierig en sta je open voor de continue veranderingen in onze samenleving? Heb je werkervaring en/of een HBO/ WO diploma op zak en lijkt hard werken je leuk maar een goede work- life balance vind je even belangrijk? Kom dan bij ons werken! 

Is deze uitdaging echt iets voor jou? Dan wordt het tijd dat we je ontmoeten! Kom langs voor een kop
koffie en stuur ons je cv en motivatie. Als je vragen hebt kun je ons natuurlijk even mailen of bellen.

Contactgegevens
Miss Clark
Burgemeester van Karnebeeklaan 6
2585 BB Den Haag
www.missclark.nl

Contactpersoon Roel Willems,
roel@missclark.nl
06-51151528

Junior Valuer – Cushman & Wakefield

Vastgoed speelt een steeds belangrijkere rol in onze maatschappij, waardoor een onafhankelijke, objectieve en betrouwbare bepaling van de marktwaarde van vastgoed essentieel is. Als een van de grootste vastgoedtaxateurs wereldwijd is Cushman & Wakefield dé sparringpartner bij uiteenlopende waarderingsvraagstukken. Cushman & Wakefield’s benadering van taxaties isgebaseerd op een grondig onderzoek van en inzicht in het vastgoed. Ondersteund door een zeer uitgebreide transactiedatabase is het Valuation & Advisory team op de hoogte van de actuele landelijke, regionale en lokale ontwikkelingen.

Ter versterking van ons Valuation & Advisory team zijn wij altijd op zoek naar gedreven startende taxateurs. Ben jij klaar voor een vliegende start bij het grootste commerciële taxatie team van Nederland? Lees dan verder.

Wat ga je doen
In deze veelzijdige rol verricht je, samen met een collega Register Taxateur, taxatie opdrachten voor commercieel vastgoed. De opdrachten en werkzaamheden bestaan uit o.a. portfoliotaxaties, taxaties voor aan- of verkoop, reguliere en periodieke taxaties, huurherzieningen, WOZ-procedures, taxaties voor financieringsdoeleinden, taxaties voor (her)ontwikkelingsprojecten en marktonderzoek. Je maakt hierbij gebruik van specialistische en gevalideerde rekenmodellen. We beschikken als organisatie over onze eigen research afdeling en verrichten continu marktonderzoek. Je beschikt dus altijd over de meest actuele marktinformatie om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen adviseren. Naast dat je verantwoordelijk bent voor de uitvoering van taxatieopdrachten, lever je ook een actieve bijdrage aan de acquisitie van nieuwe opdrachten en onderhoudt en ontwikkel je de relaties met bestaande opdrachtgevers.

Met wie ga je werken
Ons Valuation & Advisory team bestaat uit ca. 130 professionals en is onderverdeeld in drie specialismes; Bedrijfsmatig Onroerend Goed (BOG), Residential en Specials. Het Valuation & Advisory team is daarmee een van onze grootste afdelingen. We groeien nog steeds enverwelkomen daarom regelmatig nieuwe collega’s. We zijn een hecht team van ervaren en gedreven taxateurs, data analisten en assistants. We combineren wereldwijde expertise met lokale kennis en ervaringen, waardoor we samen hoge kwaliteit weten te leveren aan onze opdrachtgevers.

Wat zoeken wij
Wij zoeken analytische en klantgerichte young professionals. Je bent resultaatgericht en weet met je commerciële inzicht op kansen in te spelen. Door je goede communicatieve vaardigheden weet je mensen te overtuigen. Om deze uitdaging met ons aan te gaan heb je verder nodig:

 • een relevante afgeronde bachelor- of masteropleiding;
 • aantoonbare affiniteit met vastgoed;
 • intrinsiek motivatie om de opleiding tot Register Taxateur (RT) te volgen;
 • een geldig Nederlands rijbewijs B;
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat wij jou bieden

 • dé kans om je talenten te benutten en verder te ontwikkelen bij de meest toonaangevende internationale adviesorganisatie in het commercieel vastgoed;
 • een informele werksfeer waarin je samenwerkt met enthousiaste en inspirerende collega’s met jarenlange ervaring binnen het commercieel vastgoed
 • ruimte voor eigen initiatieven, veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid;
 • een fijne werkplek in moderne kantoren door heel Nederland (locaties: Amsterdam, Utrecht Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Arnhem, Zwolle, Enschede, Groningen);
 • goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder een bonusregeling, reiskostenvergoeding, pensioenregeling, werkgeversbijdrage zorgverzekering, lidmaatschap sportschool).

Wie wij zijn
Bij Cushman & Wakefield combineren ons wereldwijde kennisnetwerk met innovatie, ondernemerschap en diepgewortelde lokale marktkennis. Om toonaangevend te blijven zorgen we ervoor dat onze professionals worden gefaciliteerd in hun aanhoudende zoektocht naar innovatieve oplossingen in de veranderende wereld. We investeren in menselijke duurzaamheid door te investeren in het opleiden van de vastgoedadviseur van de toekomst. We zijn erop gericht wereldwijd toptalenten aan te trekken en te behouden. Want juist onze mensen maken voor onze klanten het verschil, elke dag opnieuw. Zij vertalen ideeën naar duurzame oplossingen. Zij werken vandaag aan de vastgoedmarkt van morgen. Als zij toekomstige ontwikkelingen begrijpen kunnen ze mondiale trends duiden. Dit maakt ons een vooruitstrevende en dynamische adviseur die duurzame waarde creëert door de unieke combinatie van inzicht, innovatie, actie- en resultaatgerichtheid. Wereldwijd telt de organisatie 51.000 professionals, in Nederland werken we vanuit 11 kantoren met circa 600 professionals.

Wil jij bijdragen aan What’s Next?
Als jij jezelf herkent in dit profiel, dan komen we graag met jou in contact. Direct solliciteren kan door jouw motivatie en C.V. te sturen naar recruitment.nl@cushwake.com.

Een Verklaring Omtrent Verdrag (VOG) maakt onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure. Uiteraard kun je rekenen op een vertrouwelijke behandeling van je sollicitatie.

Rijksvastgoed Traineeship – Rijksvastgoedbedrijf

(Bijna) afgestudeerd voor je wo-master óf hbo-bachelor, spreekt de vastgoedwereld je aan, hebben duurzaamheid, innovatie en maatschappelijke meerwaarde je interesse?

Functieomschrijving

Het meest unieke traineeship van de Rijksoverheid vind je bij het Rijksvastgoedbedrijf. Want zeg nou zelf: waar anders krijg je de kans om projecten uit te voeren rondom paleizen, gevangenissen, rechtbanken en kazernes? Daarnaast richten we ons op diverse actuele maatschappelijke vraagstukken. Denk aan duurzaamheid, energie, klimaat en woningbouw. Met behulp van projecten bij onze diverse directies, een stage tijdens het traineeship bij een externe klant, een opleidingsprogramma, werkbezoeken en coaching ontwikkel jij je in twee jaar tot dé vastgoedprofessional van de toekomst en kan je op de meest interessante plekken in onze organisatie instromen.

Eén ding is zeker: je maakt uitgebreid kennis met de verschillende onderdelen van het Rijksvastgoedbedrijf én met onze projecten die Nederland steeds weer een stukje mooier en beter maken. Bij drie van onze directies (Transacties en Projecten, Vastgoedbeheer, en Portefeuillestrategie & Portefeuillemanagement) ga je telkens een halfjaar aan de slag. Hier word je bij allerlei projecten betrokken, leer je het vak van ervaren collega’s en krijg je de kans om inhoudelijk bij te dragen. Zo ontdek je welk vakgebied het beste bij je past.

Veel van wat we doen bij het Rijksvastgoedbedrijf, doen we voor de gebruikers van onze panden. Denk onder andere aan het gevangeniswezen, de krijgsmacht, ministeries en de rechtspraak. We vinden het daarom belangrijk dat jij ziet voor welke opdrachtgevers we ons inzetten. Daarom wissel je de werkperiodes bij onze directies af met een stage van drie maanden bij een externe klant. Daarbij kijken we uiteraard naar jouw interesses. De keuze hierin is zeer divers; zo gingen eerdere trainees bijvoorbeeld aan de slag bij de Nationale Politie, de Dienst Justitiële Inrichtingen en de gemeente Rotterdam.

En de laatste drie maanden van jouw traineeship? Die sluit je af bij de discipline die het best bij je past. Daar bereid jij je voor op de instroom in onze organisatie. Bijvoorbeeld in de rol van (junior) inkoopadviseur, contractmanager of technisch manager. Of misschien word je wel projectleider, waarbij je de kans krijgt om door te groeien tot projectmanager. Er is dus veel mogelijk bij het Rijksvastgoedbedrijf.

Benieuwd hoe jouw werkdagen als trainee bij het Rijksvastgoedbedrijf eruitzien? Check de video’s met onze trainees Nikolaj Liebregts en Merel Cornelissen.

Functie-eisen

Iemand met durf en frisse ideeën: dat ben jij. Altijd en overal zie je kansen om onze projecten naar een hoger plan te tillen. Verder ben je maatschappelijk betrokken. We vragen je dit aan te tonen via je sollicitatie. Ook vind je het belangrijk om op de hoogte te zijn en te blijven van ontwikkelingen die voor het Rijksvastgoedbedrijf relevant zijn. Daarnaast ben je iemand met wie het prettig samenwerken is én die oog heeft en houdt voor de resultaten in projecten. Tot slot herken je snel de kern en verbanden in situaties, vraagstukken en gegevens, waarbij je oorzaak en gevolg goed van elkaar kunt onderscheiden.

Verder heb je:

 • Wo-denkniveau en een wo- of hbo-studie afgerond, waarbij je bij de start van het traineeship op 1 maart 2023 voor minimaal 36 uur per week beschikbaar bent en niet langer dan drie jaar geleden bent afgestudeerd. Hierbij gaat het bij voorkeur om een studierichting die raakvlakken heeft met het vastgoeddomein, zoals bouwkunde, duurzaamheid, vastgoed en makelaardij, (technische) bedrijfskunde, economie, finance of rechten. Heb je een studie afgerond in een andere richting en denk je van waarde te zijn voor het Rijksvastgoedbedrijf? Ook dan nodigen we je van harte uit om te reageren.
 • Aantoonbare affiniteit met vastgoed.

Arbeidsvoorwaarden

 • Salaris­niveau schaal: 10 
 • Maand­salaris: Min €2.957 – Max. €4.707 (bruto)
 • Dienst­verband: Trainee
 • Contract­duur: 2 jaar
 • Minimaal aantal uren per week: 36
 • Maximaal aantal uren per week: 36

Naast het salaris ontvang je een Individueel Keuzebudget (IKB). Het IKB bestaat uit geld (16,37% van je bruto jaarsalaris) en tijd. Met het IKB maak jij de keuzes die bij jou passen en kun je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een deel van je maandinkomen te laten uitbetalen wanneer jij dat wenst. Ook kun je dit budget omzetten in verlof en andersom of besteden aan fiscaal vriendelijke doelen. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer verschillende studiefaciliteiten, bedrijfsfitness, volledige vergoeding van je OV-reiskosten woon-werkverkeer en gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof.

Bijzonderheden

 • Zie jij dit traineeship wel zitten? Solliciteer dan naar een plaats in de zogenaamde tranche die op 1 maart 2023 van start gaat! Je kunt je tot en met 31 oktober 2022, 12:00 uur ’s middags aanmelden door een digitaal dossier aan te maken in de portal via de knop “Solliciteren”. Uit alle volledig ingevulde dossiers maken we een selectie en kiezen we wie er doorstromen naar de tweede fase: de selectiegesprekken en een praktijkcase.
 • Er is ruimte voor maximaal vijftien trainees.
 • De standplaats is voor alle trainees Den Haag. Afhankelijk van de traineewerkplek kan het voorkomen dat je ook op een andere RVB-locatie werkt.
 • Omdat we duurzaamheid stimuleren, reizen we zoveel mogelijk met het openbaar vervoer. Je krijgt daarom van ons een ov-kaart voor woon-werkverkeer en dienstreizen. Voor locaties die niet goed te bereiken zijn met het ov zijn bedrijfsauto’s beschikbaar.
 • Bij het Rijksvastgoedbedrijf werken we onafhankelijk van tijd, plaats en apparaat. Je overlegt met de leidinggevende hoe je hier invulling aan geeft. Het kan dus ook zijn dat je af en toe op een andere locatie of thuis werkt.

Meer weten?
Solliciteer direct via www.werkenvoornederland.nl/rvt, wij kijken ernaar uit! Wil je eerst inhoudelijk meer weten over het traineeship? Mail dan met Martine Moeselin, coördinator Rijksvastgoed Traineeship, via rvt@rijksoverheid.nl

Werkstudent Projectontwikkeling & Marktonderzoek – Waaijer Projectrealisatie

Ben jij ambitieus, professioneel en resultaatgericht? Heb je affiniteit met marktonderzoek en analyse en ligt je interesse bij projectontwikkeling? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over Waaijer Projectrealisatie

Waaijer Projectrealisatie is een risicodragende, onafhankelijke ontwikkelaar gespecialiseerd in de (her)ontwikkeling van binnenstedelijke projecten en gebiedsontwikkelingen. Zelfstandig of in samenwerking met partners ontwikkelen we zowel kleinschalige als grootschalige projecten in alle vastgoedsegmenten. Van (levensloopbestendige) appartementen tot winkels en van grondgebonden woningen tot mixed use projecten. Wij creëren toekomstbestendige plekken waar mensen graag wonen, werken of winkelen.  

Er is een sterke vraag naar woningen en voorzieningen binnen de stedelijke context. Als groeiend bedrijf zijn wij daarom op zoek naar een gedreven student die ons team komt versterken. Als werkstudent ben je een volwaardig lid van het team, en maak je een belangrijk onderdeel uit van de acquisitiestrategie van Waaijer Projectrealisatie.

Wat ga je doen?

In deze functie ga je je voornamelijk bezighouden met het vinden van potentiële (her)ontwikkellocaties. Hierbij baseer je je op door jou uit te voeren data-analyse van geografische en economische kenmerken, bestemmingsplannen, kadastrale gegevens en groeifactoren. Door deze inzichten slim te combineren weet jij gebiedsanalyses te maken en een gerichte bijdrage te leveren aan het verwerven van nieuwe locaties. 

Wat vragen wij:

 • Een bijna afgeronde WO bachelor- of master in de richtingen vastgoedeconomie, bouwkunde, economische geografie, data science & business analytics of gerelateerde studie;
 • Aantoonbare affiniteit met vastgoed;
 • interesse in datagedreven marktonderzoek;
 • sterke analytische vaardigheden en resultaatgericht;
 • goede communicatieve vaardigheden en een teamspeler;
 • een groot verantwoordelijkheidsgevoel en de vaardigheid om zelfstandig te werken;
 • een proactieve instelling.

Wat bieden wij:

 • Een dynamisch team met korte lijnen;
 • de mogelijkheid om de 8 -16 uur flexibel in te delen;
 • een competitief salaris;
 • een aantrekkelijke werklocatie in een historisch pand, op loopafstand van  treinstation Voorburg en (fietsafstand) van metrostation Leidschendam-Voorburg;
 • voldoende doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf na je werkstudentschap;

Interesse?

Herken jij jezelf in de bovenstaande werkzaamheden en ben je benieuwd geraakt? Dan maken wij graag kennis met jou! Stuur jouw curriculum vitae en motivatiebrief naar Rob Waaijer via r.waaijer@wpr.nl.  Je kan ook direct solliciteren via het aanmeldformulier hieronder.