Junior Valuer – Cushman & Wakefield

Vastgoed speelt een steeds belangrijkere rol in onze maatschappij, waardoor een onafhankelijke, objectieve en betrouwbare bepaling van de marktwaarde van vastgoed essentieel is. Als een van de grootste vastgoedtaxateurs wereldwijd is Cushman & Wakefield dé sparringpartner bij uiteenlopende waarderingsvraagstukken. Cushman & Wakefield’s benadering van taxaties isgebaseerd op een grondig onderzoek van en inzicht in het vastgoed. Ondersteund door een zeer uitgebreide transactiedatabase is het Valuation & Advisory team op de hoogte van de actuele landelijke, regionale en lokale ontwikkelingen.

Ter versterking van ons Valuation & Advisory team zijn wij altijd op zoek naar gedreven startende taxateurs. Ben jij klaar voor een vliegende start bij het grootste commerciële taxatie team van Nederland? Lees dan verder.

Wat ga je doen
In deze veelzijdige rol verricht je, samen met een collega Register Taxateur, taxatie opdrachten voor commercieel vastgoed. De opdrachten en werkzaamheden bestaan uit o.a. portfoliotaxaties, taxaties voor aan- of verkoop, reguliere en periodieke taxaties, huurherzieningen, WOZ-procedures, taxaties voor financieringsdoeleinden, taxaties voor (her)ontwikkelingsprojecten en marktonderzoek. Je maakt hierbij gebruik van specialistische en gevalideerde rekenmodellen. We beschikken als organisatie over onze eigen research afdeling en verrichten continu marktonderzoek. Je beschikt dus altijd over de meest actuele marktinformatie om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen adviseren. Naast dat je verantwoordelijk bent voor de uitvoering van taxatieopdrachten, lever je ook een actieve bijdrage aan de acquisitie van nieuwe opdrachten en onderhoudt en ontwikkel je de relaties met bestaande opdrachtgevers.

Met wie ga je werken
Ons Valuation & Advisory team bestaat uit ca. 130 professionals en is onderverdeeld in drie specialismes; Bedrijfsmatig Onroerend Goed (BOG), Residential en Specials. Het Valuation & Advisory team is daarmee een van onze grootste afdelingen. We groeien nog steeds enverwelkomen daarom regelmatig nieuwe collega’s. We zijn een hecht team van ervaren en gedreven taxateurs, data analisten en assistants. We combineren wereldwijde expertise met lokale kennis en ervaringen, waardoor we samen hoge kwaliteit weten te leveren aan onze opdrachtgevers.

Wat zoeken wij
Wij zoeken analytische en klantgerichte young professionals. Je bent resultaatgericht en weet met je commerciële inzicht op kansen in te spelen. Door je goede communicatieve vaardigheden weet je mensen te overtuigen. Om deze uitdaging met ons aan te gaan heb je verder nodig:

 • een relevante afgeronde bachelor- of masteropleiding;
 • aantoonbare affiniteit met vastgoed;
 • intrinsiek motivatie om de opleiding tot Register Taxateur (RT) te volgen;
 • een geldig Nederlands rijbewijs B;
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat wij jou bieden

 • dé kans om je talenten te benutten en verder te ontwikkelen bij de meest toonaangevende internationale adviesorganisatie in het commercieel vastgoed;
 • een informele werksfeer waarin je samenwerkt met enthousiaste en inspirerende collega’s met jarenlange ervaring binnen het commercieel vastgoed
 • ruimte voor eigen initiatieven, veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid;
 • een fijne werkplek in moderne kantoren door heel Nederland (locaties: Amsterdam, Utrecht Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Arnhem, Zwolle, Enschede, Groningen);
 • goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder een bonusregeling, reiskostenvergoeding, pensioenregeling, werkgeversbijdrage zorgverzekering, lidmaatschap sportschool).

Wie wij zijn
Bij Cushman & Wakefield combineren ons wereldwijde kennisnetwerk met innovatie, ondernemerschap en diepgewortelde lokale marktkennis. Om toonaangevend te blijven zorgen we ervoor dat onze professionals worden gefaciliteerd in hun aanhoudende zoektocht naar innovatieve oplossingen in de veranderende wereld. We investeren in menselijke duurzaamheid door te investeren in het opleiden van de vastgoedadviseur van de toekomst. We zijn erop gericht wereldwijd toptalenten aan te trekken en te behouden. Want juist onze mensen maken voor onze klanten het verschil, elke dag opnieuw. Zij vertalen ideeën naar duurzame oplossingen. Zij werken vandaag aan de vastgoedmarkt van morgen. Als zij toekomstige ontwikkelingen begrijpen kunnen ze mondiale trends duiden. Dit maakt ons een vooruitstrevende en dynamische adviseur die duurzame waarde creëert door de unieke combinatie van inzicht, innovatie, actie- en resultaatgerichtheid. Wereldwijd telt de organisatie 51.000 professionals, in Nederland werken we vanuit 11 kantoren met circa 600 professionals.

Wil jij bijdragen aan What’s Next?
Als jij jezelf herkent in dit profiel, dan komen we graag met jou in contact. Direct solliciteren kan door jouw motivatie en C.V. te sturen naar recruitment.nl@cushwake.com.

Een Verklaring Omtrent Verdrag (VOG) maakt onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure. Uiteraard kun je rekenen op een vertrouwelijke behandeling van je sollicitatie.

Transactiemanager zorg- en residentieel vastgoed – ABC Capital

Ben jij in staat om zelfstandig deals op de woning- en zorgvastgoedbeleggingsmarkt in goede banen te leiden? Dan zijn wij op zoek naar jou. ABC Capital zoekt in verband met de blijvend groeiende opdrachtenportefeuille een transactiemanager met enkele jaren werkervaring die op korte termijn inzetbaar is.

Wie zijn wij
ABC Capital is een woningbeleggingsadviseur die de afgelopen 25 jaar internationale en nationale beleggers, woningcorporaties, zorginstellingen en ontwikkelaars heeft bijgestaan bij het tot stand brengen van transacties van woningcomplexen, volumineuze woningportefeuilles en zorgvastgoed verspreid over Nederland.

Er zijn twee transactiemanagers en junior collega’s beschikbaar om te ondersteunen met de vele zaken die gemanaged, aangeleverd, geschreven, gestructureerd of berekend moeten worden. Uiteraard hoort daarnaast een stuk commercie ook bij een dergelijke positie. Er melden zich veel bestaande en nieuwe relaties met advies-en dispositieopdrachten door de goede naam van ABC Capital in de markt (top 3 speler). Vaak geldt daarnaast dat het resultaat van goed werk, meer werk is in deze wereld.

Wat ga je doen
Als transactiemanager ben je eindverantwoordelijk en het aanspreekpunt voor het volledige traject, vanaf het prille begin tot en met de evaluatiefase. Intensief overleg met en advies aan opdrachtgevers vormen een belangrijk onderdeel van het takenpakket. De verantwoordelijkheden binnen deze vacature kenmerken zich door de vele aspecten waarmee rekening gehouden moet worden en spitsen zich voornamelijk toe op het structureren van verkoopprocessen.

De taken en verantwoordelijkheden zijn:

 • integraal vormgeven en begeleiden marktbenadering en verkoopprocessen
 • opstellen van portefeuille-analyse en waarderingen van volumineuze portefeuilles voor (toekomstige) opdrachtgevers
 • analyseren biedingen, adviseren hieromtrent en voeren van onderhandelingen
 • schrijven van offertes en plannen van aanpak
 • beoordelen gestructureerde data en structureren digitale dataroom
 • beoordelen juridische documentatie
 • contact onderhouden en overleg voeren met (toekomstige) opdrachtgevers en stakeholders

Wat bieden wij aan

 • salaris dat recht doet aan kennis en ervaring alsmede toegevoegde waarde aan de organisatie
 • zeer dynamische, gevarieerde en ook inhoudelijk uitdagende baan met een 36-urige tot 40-urige werkweek
 • fijne en gezellige werkplek in een monumentaal kantoor in Arnhem
 • bonusregeling vormt onderdeel van de voorwaarden
 • de nodige ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingen
 • passende pensioenregeling

Vereisten

 • universitaire achtergrond gevolgd in een relevante richting, zoals bijvoorbeeld Real Estate, Rechten, Bedrijfseconomie of Planologie
 • relevante werkervaring, op zo mogelijk een aangrenzend vakgebied, op basis waarvan er snel – na een gedegen inwerkperiode – sprake van zelfstandige inzetbaarheid zal zijn
 • gestructureerde persoonlijkheid met goede contactuele, analytische, cijfermatige én taalkundige eigenschappen
 • herkennen van commerciële kansen

Interesse
Neem dan contact met ons op en geef ons inzicht in jouw cv of Linkedin profiel. Als wij denken dat er een match mogelijk is, nodigen wij jou graag uit voor een gesprek.

Contactpersoon
drs. Vincent Walland MRICS RM
adjunct-directeur woningbeleggingen
+31(0)6 20 59 59 91
v.walland@abccapital.nl