Word actief

Binnen FRESH Professionals zijn jaarlijks meerdere commissies actief. De actieve leden in deze commissies maken het mogelijk dat jij kunt deelnemen aan evenementen zoals kennisevents, buildingtours, studiereizen en borrels. Juist door de inzet van deze commissies is FRESH Professionals uitgegroeid tot hét netwerk voor academische vastgoedprofessionals. Vandaar dat wij altijd op zoek zijn naar enthousiaste leden die een bijdrage willen leveren aan het succes van FRESH Professionals.

Wil jij je netwerk uitbreiden, interessante en leuke activiteiten organiseren? Meld je dan nu aan door een bericht te sturen naar activities@freshprofessionals.nl. Vermeld daarbij je voorkeur voor een bepaalde commissie(s), dan wordt er direct gekeken welke  mogelijkheden er zijn voor het betreffende jaar.