Terugblik | FRESH Professionals Lenteborrel op de boot

Woensdag 19 juni heeft de Fresh Professionals Lenteborrel plaatsgevonden op de boot. Na een droevige weersvoorspelling werden wij alsnog verrast met een heerlijk zonnetje! Anders dan voorgaande jaren zijn we dit jaar met 1 grote salonboot en 1 overdekte sloep inclusief een hostess per boot door de grachten van Amsterdam gaan varen. Doordat de leden verspreid stonden over twee boten kon er nog beter genetwerkt worden. Er zijn hoge kosten verbonden zijn aan dergelijke events. De organisatie zet zich in om een event tot een succes te maken. Niet op komen dagen zonder bericht of op het allerlaatste moment afmelden wordt niet gewaardeerd. Bij twee no shows achter elkaar en/of op het allerlaatst afmelden wordt je naam genoteerd, dit kan gevolgen hebben. Alle leden die er waren bedanken we voor hun aanwezigheid.