Evenement

NSI FRESH Professionals Studiereis 2019

20 - 28 April gaat de NSI FRESH Professionals Studiereis naar Singapore!

Beste Fresher,

De stemmen zijn geteld en de meerderheid heeft gestemd voor Singapore! Het land van de expats, de bankiers en de extreem luxe wolkenkrabbers! Singapore bestaat naast de luxe wolkenkrabbers en shoppingmalls voor de helft uit natuur en behoort dan ook tot een van de groenste steden ter wereld! De zogeheten ‘Supertrees’ in de Gardens by the Bay zijn een voorbeeld van de groene initiatieven van Singapore. De aanhoudende interesse van beleggers vertaald zich in een groeiend beleggingsvolume. Belangrijke deals in het CBD (Central Business District) waren de verkoop van twee grote kantoren (OUE Downtown tower en kantoor bij Raffles place).

NSI is dit jaar de hoofdsponsor van deze fantastische studiereis en Houthoff zal vanwege herhaald succes wederom subsponsor worden.

De Fresh Professionals studiereis commissie is druk bezig met de organisatie en met het aantrekken van meer sponsors om voor jullie weer een mooi programma in elkaar te zetten. Er is ook dit jaar plek voor circa 20-22 deelnemers. Wil je met jouw bedrijf sponsoren en sowieso vertegenwoordigd zijn op deze studiereis? Neem dan contact op voor de sponsorpakketten via: info@freshprofessionals.nl. Vanwege grote interesse bij nog een aantal andere kantoren is een gelimiteerd aantal subsponsor pakketten beschikbaar.

Houd voor alle nieuwtjes omtrent de NSI FRESH Professionals Studiereis 2019 de nieuwsbrief in de gaten.

       

 

 

 

Met vriendelijke groet,

De Studiereis Commissie: 

Leonoor Brus, Ivar Hillerström, Alexander Kimmel, Chaya Rampersad, Dirk-Willem Huijser van Reenen, Rick Willemsen