Mentorprogramma

Wil jij als mentor de nieuwe generatie voorbereiden op de toekomst?
Voor het FRESH Students mentorprogramma zijn wij op zoek naar vastgoedprofessionals die enthousiast worden van het begeleiden en coachen van een gemotiveerde en ruimdenkende Masterstudent. Een nieuwe generatie vastgoedprofessional die zichzelf graag goed wil voorbereiden op zijn of haar toekomst.

Help jij ons om de nieuwe generatie voor te bereiden op de toekomst?
Om de student nog beter voor te bereiden op de vastgoedwereld heeft FRESH dit jaar het mentorprogramma ontwikkeld. Tijdens dit programma wordt de student een heel jaar op informele wijze begeleid door een ervaren mentor met minimaal 10 jaar werkervaring.

Daag jij een masterstudent uit om het beste in zichzelf naar boven te halen?
Dan zijn wij voor het mentorprogramma op zoek naar jou! Vanwege jouw bijdrage aan de vastgoedwereld kun je de studenten, met een nieuwe blik op de vastgoedwereld, begeleiden om de juiste keuzes te maken aan het begin van zijn/haar carrière.

Gedurende een jaar zal jij een student begeleiden in het maken van vak-gerelateerde keuzes. Keuzes waardoor de student het beste in zichzelf naar boven haalt. Jullie ontmoeten elkaar ongeveer vier keer per jaar. Tijdens deze ontmoetingen begeleid en raadpleeg jij de student over verschillende keuzes. De student zal gekozen worden door de mentor zelf. Studenten kunnen zich aanmelden via de website van FRESH met een motivatiebrief en CV. De eerste selectie wordt door FRESH gemaakt. Vervolgens zal de mentor uit deze selectie zelf de student kiezen.

  • Een enthousiaste student die graag wil leren van een vastgoedprofessional uit het bedrijfsleven;
  • Twee maal per jaar (in de avond) een inspirerende Masterclass Coaching, waarbij de kneepjes van het coach-vak worden geleerd;
  • Een kick-off voor alle mentoren om elkaar te leren kennen en de verwachtingen te bespreken;
  • Een bijdrage vanuit FRESH om de ontmoetingen plaats te laten vinden.

Wil je meer weten over het mentorprogramma? Lees dan dit document, waarin het mentorprogramma tot in detail staat omschreven!

Geinteresseerd als mentor? Neem dan contact op door te mailen naar mentor@freshstudents.nl

Of neem een kijkje op de website van FRESH Students