Evenement

FRESH Professionals Vastgoedsymposium | Wo 8 mei 

Woensdag 8 mei is het weer zover en organiseert FRESH Professionals het Vastgoedsymposium 2019!

Dit jaar luidt het thema: “The power of Co”. Co-formules zoals co-living en co-working schieten als paddenstoelen uit de grond. De vraag naar flexibel werken en de trek naar steden stimuleren de opkomst van deze trend. Dit terwijl ook de eerste geluiden van kritiek over flexibele kantoor concepten opduiken. Is er sprake van een hype of is flexibel wonen en werken een blijvende trend? 


De symposium commissie heeft de volgende sprekers uitgenodigd om licht te laten schijnen op dit thema. 
 

ZOKU – Marc Jongerius (Co-founder)
Zoku is geopend in 2016 en richt zich helemaal op de reizende young professional. Zoku heeft met haar concept het standaard hotel concept willen openbreken. Marc neemt jullie mee in het ontstaan van Zoku, haar missie en de kracht van co-living. 
 

GREYSTAR – Anneke Timmermans
Met wereldwijd meer dan 400.000 appartementen onder haar management, is Greystar markleider op gebied van huurappartementen met services en voorzieningen. Voor Greystar betekent fijn wonen al jaren meer dan de vierkante meters woning alleen en is co-living een leidend thema in haar projecten. Biedt dit in Amerika zo gangbare concept ook kansen voor de Nederlandse studenten, starters, young professionals en wellicht zelfs senioren voor wie de huizenmarkt steeds minder betaalbaar wordt? Anneke houdt zich al een aantal jaar specifiek bezig met dit soort nieuwe/veranderende marktvragen en zal licht werpen op deze trends en de ontwikkelingen.;
 

MASTERDAM – Jeppe de Boer
Partner Jeppe de Boer van corporate finance advieskantoor Masterdam begeleidde in 2018 de verkoop van co-working platformen Atoomclub & oVVice inclusief onderliggend vastgoed. Hoe waardeer je een co-working formule zonder langjarige huurcontracten? Blijven de bestaande formules bij de huidige eigenaren of kunnen we grote transacties verwachten de komende jaren?


NIEUW dit jaar: De Panel discussie!
Alle sprekers zullen na hun presentatie aanschuiven aan de tafel met geselecteerde young professionals om een open discussie aan te gaan. Zij worden vergezeld door Maarten de Gruyter (vastgoedman van het jaar 2018, BoelensdeGruyter) en Bas van Veggel (B.Amsterdam, COD, Timeless). Aan de hand van een aantal stellingen zal er een open discussie plaatsvinden over de huidige co-concepten en de toekomst. 
 

Programma
16:00 – 16:30 Inloop en Ontvangst
16:30 – 16:45 Opening door dagvoorzitter Annelou de Groot (Regus)
16:45 – 18:15 Sprekers + Paneldiscussie
18:15 – 20:00 Borrel op Dakterras ZOKU (alleen toegankelijk voor aanwezigen van het vastgoedsymposium) 
 

Locatie: ZOKU, Weesperstraat 105, 1018 VN Amsterdam. 
 

Commissie: Stephanie Proost, Maud Bruggeling, Silvie Bruijning, Sander Kusters