Fresh Professionals Provadaborrel 2019 | Update

Beste Fresher,

Morgen is het is zover: de inschrijvingen voor dé afterparty van de Provada zijn gesloten en ook de meeste leden die op de reservelijst stonden hebben inmiddels bericht gekregen! 

Heb je je aangemeld maar geen mail gehad? Check dan je spambox! Om de rij aan de deur zo soepel mogelijk naar binnen te begeleiden willen we je verzoeken om klaar te staan met je QR code. Heb je deze nog niet opgehaald? Doe dan dan vandaag alsnog zoals aangegeven in de mail die je hebt gekregen. 

Was je dit jaar te laat met aanmelden? Wees niet getreurd, er komen nog genoeg andere leuke borrels aan zoals de Lenteborrel!

Morgen om 18.30 uur starten wij bij de welbekende locatie op Strandzuid voor 2,5 uur met een exclusieve borrel voor Fresh leden en genodigden vanuit de sponsoren van de borrel. Alle genodigden krijgen middels een polsbandje toegang.  

Er vindt een strikte controle plaats, als je naam niet op de lijst staat, je contributie niet is voldaan of je kaartje al eerder gescand is dan kunnen wij helaas geen toegang verlenen.

Tot morgen!Met vriendelijke groet,

Fresh Professionals Bestuur