Fresh Professionals Provadaborrel 2019 | Di 4 juni

Beste Fresher,

Het is zover: de inschrijvingen voor dé afterparty van de Provada zijn geopend!

Op dinsdag 4 juni om 18.30 uur starten wij bij de welbekende locatie op Strandzuid voor 2,5 uur met een exclusieve borrel voor Fresh leden en genodigden vanuit de sponsoren van de borrel. Alle genodigden krijgen middels een polsbandje toegang.

Het is helaas niet mogelijk om een introducé mee te nemen. Wil je toch graag nog iemand uitnodigen en kennis laten maken met je FRESH-netwerk? Dat kan: na 2,5 uur worden de deuren en de bar weer opengesteld zodat ook derden in de gelegenheid zijn om aan te sluiten.

Er vindt een strikte controle plaats, als je naam niet op de lijst staat, je contributie niet is voldaan of je kaartje al eerder gescand is dan kunnen wij helaas geen toegang verlenen.

Vorig jaar stonden wij met 900 man sterk en moesten we alsnog Fresh leden teleurstellen, dit jaar hopen we daar verandering in te hebben gebracht.

Helaas zitten we vol, het maximum aantal inschrijvingen is bereikt!

Wil je op de reservelijst? Stuur dan een mailtje naar: info@freshprofessionals.nl

Met vriendelijke groet,

Fresh Professionals Bestuur