Op zoek naar nieuw bestuur: Student Relations

FRESH Students bestuur 2020-2021 is op zoek naar nieuwe talenten die het stokje over gaan nemen. Om alvast een goed beeld te krijgen van de functies presenteren wij de komende periode de verschillende functies op de website.

Hiske vertelt over haar functie Student Relations…

Bij deze functie ben je betrokken bij alles wat de FRESH’ers aangaat, waaronder het beheren van het studentenbestand en het contact onderhouden met iedereen. Omdat je de schakel bent tussen de studenten en FRESH, spreek je ontzettend veel (nieuwe) FRESH’ers en krijg je de kans om jouw enthousiasme over te brengen op de studenten!

Vanaf het begin van het jaar word je gelijk goed aan het werk gezet met een van de grootste opgaven van het jaar: het vormen van de commissies. Een ontzettend leuke en leerzame taak waarbij je meemaakt hoe het is om aan de andere kant van het sollicitatieproces te zitten! Dit gaat samen met een piek van nieuwe inschrijvingen aan het begin van het jaar, waardoor je gelijk veel aan de telefoon hangt met nieuwe studenten om ze welkom te heten en mogelijk te werven voor de commissies. Best wel een paar hectische eerste maanden, maar het is super lonend wanneer alles rond is en iedereen op zijn plek zit. Vanaf dat moment staat de basis voor dat jaar en kunnen de evenementen georganiseerd gaan worden!

Hierna werd ik gelijk verantwoordelijk voor de International Challenge commissie, waarbij ik de organisatie van het grootste evenement van het jaar begeleid vanuit het bestuur. Je hebt nauw contact met de voorzitter van de commissie en je houdt in de gaten of alles in goede banen wordt geleid. Omdat ik vorig jaar zelf in de International Challenge commissie zat, vind ik het inspirerend om te zien hoe de commissie van dit jaar een unieke draai geeft aan het evenement en creatief omgaat met de mogelijkheden die er nu zijn.

Als bestuurslid heb ik geleerd dat het belangrijk is om flexibel te zijn en ondanks onverwachte tegenslagen optimistisch te blijven en met het team te blijven focussen. De workshops over leiderschap en de buddy uit het bedrijfsleven die aan je gekoppeld wordt, geven je de kans om een nieuw perspectief te krijgen op je persoonlijke ontwikkeling.

Het takenpakket van de functie Student Relations is heel divers en je bent continu met veel kleine dingen tegelijk bezig. Hierdoor worden je planning skills op de proef gesteld en word je gedwongen om jouw draai te vinden in het managen van je ‘students’ taken en tegelijkertijd alles omtrent de organisatie van het evenement te monitoren. Zelf zit ik helemaal op mijn plek omdat ik super enthousiast word van de mogelijkheden die studenten krijgen door FRESH en het heel leuk vind om steeds weer nieuwe studenten te leren kennen. Herken jij je hier ook in? Dan is deze functie ook zeker iets voor jou!

Contactgegevens:
Hiske van Haften
+31 (0) 6 21 24 69 96
students@freshstudents.nl

Nieuws

FRESH Students – Real Highlights April

Nieuwe maand, nieuwe FRESH Real Highlights! Elke maand houden we je op de hoogte van het belangrijkste nieuws in de vastgoedwereld, en blikken we terug op de evenementen van FRESH. Daarnaast kijken we...

8 april 2021

FRESH Students – Bestuur 2021/2022

FRESH Students presenteert: het bestuur voor 2021/2022! Dit enthousiaste zestal zal in september het stokje van ons overnemen, maar we stellen ze nu al graag aan jullie voor! Het FRESH...

7 april 2021

FRESH Students – Real Highlights Maart

Het is alweer maart: Tijd voor de FRESH Real Highlights! Elke maand houden we je op de hoogte van het belangrijkste nieuws in de vastgoedwereld, en blikken we terug op de evenementen van FRESH....

15 maart 2021